http://my.aegean.gr e-Magazino
Ανακοινώσεις MyAegean

Ημερομηνία:
Θεματική Κατηγορία: Ανακοινώσεις MyAegean

Απολογισμός Πολιτιστικής Εβδομάδας Χίος 2006

Politistiki Chios welcome partyΤα μέλη της ιδρυτικής ομάδας επέστρεψαν πλέον από τη Χίο. Ακολουθούν σύντομες αναφορές απολογισμού των ενεργειών σχετικά με την Πολιτιστική Εβδομάδα και τη δραστηριότητα του myAegean που έγινε στη Χίο φέτος.- Τα 100 βραχιολάκια «Πολιτιστική Εβδομάδα Χίος 2006 + myAegean» που είχαμε φτιάξει είχαν αρκετή επιτυχία και ήδη από το πλοίο του πηγαιμού άρχισαν να διανέμονται.

- Έγιναν κινήσεις για επανεκτύπωση περισσότερων bracelets, για να καλύψουν ένα μέρος της ζήτησης, στη Χίο. Εκτυπώθηκαν άλλα 200 βραχιολάκια, με κόστος 50euros. Υπήρξε υποστήριξη από το ταμείο της Οργανωτικής Επιτροπής της Πολιτιστικής Εβδομάδας Χίος 2006, με 25euros, και τα υπόλοιπα, με προσωπικές συνεισφορές. Αγοράστηκαν στη Χίο συνολικά 6 κόλλες στιγμής Logo, για την κόλληση των κομματιών Velcro πάνω στις εκτυπωμένες ταινίες, με κόστος 2.50euros η καθεμιά, με προσωπικές συνεισφορές.- Το πανό του myAegean αναρτήθηκε στο Πάρτι Καλωσορίσματος την πρώτη βραδιά των ημερών της διοργάνωσης.- Αναρτήθηκαν αφίσες διαφημιστικές και ενημερωτικές σχετικά με την «Ανοιχτή Συνάντηση-Συζήτηση myAegean», σε διάφορα μέρη της Χίου και συγκεκριμένα στο Μιχάλειο Κτήριο (Τ. Διοίκησης Επιχειρήσεων), όπου κ θα γινόταν η εκδήλωση. Αναρτήθηκαν ακόμη στις εισόδους όλων των ξενοδοχείων όπου υπήρχαν εκδρομείς (επισκέπτες και ομάδες) για την Πολιτιστική Εβδομάδα.

- Πραγματοποιήθηκε συνάντηση και κουβέντα, μεταξύ μελών της επιτροπής AIESEC Πανεπιστημίου Αιγαίου, που έχει την έδρα του στη Χίο. Συμφωνήθηκε η συνεργασία της προσπάθειάς μας με τον οργανισμό και η πρόθυμη υποστήριξή τους στις ενέργειές τους.

- Το myAegean συμμετείχε στο κλείσιμο της αντίστοιχης «Ανοιχτής Συζήτησης-Συνάντησης» AIESEC και πρόσφερε 2 διαφημιστικά bracelets στους προσκεκλημένους της AIESEC από Τουρκία και Πολωνία, που βρίσκονταν στην εκδήλωση. Ευχηθήκαμε τα καλύτερα και δηλώσαμε επίσημα τη διάθεσή μας για κοινή συνεργασία μεταξύ των δραστηριοτήτων μας. Σύντομα θα αναρτηθούν σχετικές ανακοινώσεις και στο Forum!

- Μοιράστηκαν επίσης μερικά bracelets που είχαν ετοιμαστεί, στο beach party που έγινε στην παραλία της Κώμης την Πέμπτη, 18 Μαΐου. Διάφορα bracelets μοιράζονταν κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, όσο συντομότερα ετοιμάζονταν.

- Μοιράστηκαν 90 bracelets που είχαν ετοιμαστεί, στο πάρτι λήξης που πραγματοποιήθηκε στο CITY Club, την τελευταία βραδιά των εκδηλώσεων. Τα έτοιμα ήταν οι εκτυπωμένες ταινίες, με κολλημένα κομμάτια Velcro στις άκρες. Τα υπόλοιπα παραδόθηκαν στην Οργανωτική Επιτροπή Πολιτιστικής Εβδομάδας Χίος 2006.Θα ήθελα να εκφράσω την δυσαρέσκεια και λύπη μου ως εκπρόσωπος της ιδρυτικής ομάδας και ομάδας ανάπτυξης, κι έχοντας εμπειρία από 2 ακόμη προηγούμενες διοργανώσεις Πολιτιστικής Εβδομάδας, στο θέμα της οργάνωσης των εκδηλώσεών μας. Παρά τις αρκετές προσπάθειες των παιδιών από την οργανωτική, υπήρξαν αρκετές δυσκολίες στην κίνηση των ενεργειών μας. Το γεγονός της διαμονής μας σε αρκετά απομακρυσμένο σημείο και η μη ύπαρξη εναλλακτικών τρόπων για τη μετακίνηση και διευκόλυνσή μας, ως ομάδα, μας δυσκόλευε εξαιρετικά στο να εκδηλώσουμε όσο θα θέλαμε την παρουσία μας.Θα ήθελα ακόμη από την πλευρά μου να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους και όλης της δραστηριότητας για την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφεραν εθελοντικά φίλοι και φίλες, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Παρά τα όποια προβλήματα μετακινήσεων ή οργάνωσης, η έστω και μικρή συμβολή τους αποτέλεσε πολύτιμη υποστήριξη, χωρίς την οποία δεν θα είχαμε καταφέρει όσα πετύχαμε, αυτές τις μέρες. Φέτος η δραστηριότητά μας ήταν καλύτερα οργανωμένη από ποτέ, παρόλο που υπήρξαν μόνο 2 θέσεις που παραχωρήθηκαν για την Πολιτιστική (1 από Σύρο και 1 από Μυτιλήνη). Με τη βοήθεια αρκετών μελών και εθελοντών τόσο από την Οργανωτική Επιτροπή της Πολιτιστικής Εβδομάδας Χίος 2006 όσο και από άλλα παιδιά κι επισκέπτες, καταφέραμε να ξεπεράσουμε μερικές δυσκολίες και να δώσουμε το παρόν όσο πιο ενεργά μπορούσαμε.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και όλους τους ενδιαφερόμενους που συνέβαλλαν και στην Ανοιχτή Συζήτηση και Συνάντηση, και εξέφρασαν τις θέσεις και απόψεις τους. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας και ηλεκτρονικά (εφόσον καταφέρουμε να λύσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται το πρόβλημα από την πρόσφατη καταστροφή του 1 δίσκου του server), ενώ θα ανακοινωθούν και στον ιστότοπο τα θέματα που θίχτηκαν στην συνάντηση και καταγράφηκαν στα πρακτικά.
Πιο συγκεκριμένα, θα ήθελα να εκφράσω ευχαριστήρια σε μερικά παιδιά που με βοήθησαν αρκετά, ανεξαρτήτως τμήματος και νησιού, σε πολλές φάσεις των κινήσεων:
Αποστόλης, Γιάννης, Aγγελος, Σταύρος, Aντζελα, Σπύρος, Θανάσης, Θουκυδίδης, Φραγκούλης, Σπύρος, Δανάη, Βάσω, Πάνος, Ιωάννα, Γαλάτεια, Αγγέλα, Αλεξάνδρα, Λίνα και οι υπόλοιποι που ξεχνώ αυτή τη στιγμή!Ελπίζουμε να κινηθούμε σε μια νέα δυναμικότερη εποχή με τη δραστηριότητά μας, να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα και να δώσουμε ένα πιο δυναμικό παρόν στην Αιγαιακή ακαδημαϊκή κοινότητα αλλά και εκτός αυτής!Εκ μέρους δραστηριότητας myAegean,
Υπεύθυνος εκπροσώπησης στην Πολιτιστική Εβδομάδα Χίος 2006,
Αποστολόπουλος Ιωάννης


Αποστολή άρθρου από μέλος inertia.

Το άρθρο αυτό προέρχεται από: MY.aegean.gr Community http://my.aegean.gr/web/ e-Περιοδικό Publisher: MyAegean (ISSN: 2459-2692)

My.Aegean.gr, άρθρο «Απολογισμός Πολιτιστικής Εβδομάδας Χίος 2006», http://my.aegean.gr/web/article230.html από μέλος inertia [ανακτήθηκε: 2022-05-25 12:28:56]