http://my.aegean.gr e-Magazino
Χιούμορ

Ημερομηνία:
Θεματική Κατηγορία: Χιούμορ

Πώς συνειδητοποιείς ότι πλέον είσαι φοιτητής...

valley Φοιτητική ζωή, με μια χιουμοριστική ματιά...
Για κάποιους, που «συνειδητοποίησαν» ή αναγνωρίζουν κάποια κοινά στοιχεία μες στην καθημερινότητά τους..1) ΑπΆ το κυνήγι του ανταγωνισμού για τη βαθμολογία, περνάς στη φάση «κυνήγι για τη βάση».

2) Τα βιβλία που πήρες (αν μπήκες στον κόπο) χρησιμεύουν πολύ ως στηρίγματα για το σπασμένο πόδι του γραφείου κλπ κλπ.

3) Τα πρώτα πρόθυμα παιδιά να σε βοηθήσουν δε θα σου πουν «θες να γίνουμε φίλοι», αλλά «θες να μπεις στο κόμμα».

4) Πιθανότερο είναι να σε βρει κάποιος ξύπνιο στις 2 το βράδυ, παρά στις 2 το μεσημέρι.

5) Τα μπιφτέκια - μπιφτέκια - μπιφτέκια των σχολικών ετών, εξελίσσεται σε μακαρόνια - μακαρόνια - και πάλι μακαρόνια.

6) Έχεις επιτέλους τον περισσότερο χρόνο για νΆ ασχοληθείς με όσα πάντα ήθελες, και τη λιγότερη διάθεση (συνοδευόμενη απΆ το κλασσικό ρήμα «βαριέμαι»).

7) Υπάρχουν φορές που αναρωτιέσαι αν μπήκες στο σωστό σπίτι (εξαιτίας της ακαταστασίας).

8) Υπάρχουν φορές που αναρωτιέσαι αν μπήκες στο σωστό σπίτι (εξαιτίας του χθεσινού μεθυσιού. Και μερικές φορές, ναι, δεν είναι το δικό σου σπίτι).

chess-backgammon -- TavloSkakion - Samos "Algory8mos" Lesxi - DSC04404

9) Μη στεναχωριέσαι που έχασες την ιδιότητα του ευεργέτη των φροντιστηρίων. Οι πιτσαρίες και τα σουβλατζίδικα από ΅σένα ζουν, ναΆ σαι περήφανος.

10) Ένα πράγμα μόνο δεν αλλάζει ιδιαίτερα. Παλιά, καθόσουν με τις ώρες σπίτι σου. Για να διαβάσεις. Τώρα, κάθεσαι με τις ώρες στα σπίτια των άλλων. Χωρίς κάποιο προφανή λόγο.

11) Ο χρόνος έχει πάψει να κυλάει βασανιστικά αργά. ΜΆ εξαίρεση τους μήνες Ιούνη και Σεπτέμβρη. Και όχι, που να χτυπιέσαι κάτω, με μιας ημέρας διάβασμα δεν περνάς (τουλάχιστον με νόμιμους τρόπους).

12) Αν δεν τα καταφέρεις με τη σχολή, μπορείς να εργαστείς ως κριτικός ταινιών (τόσα χρόνια μελέτη μην πάει στράφι).

13) Οι παρατηρήσεις πλέον προέρχονται, αντί απΆ τους γονείς, απΆ τους γείτονες και τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Σε περίπτωση που ο γείτονας και ο ιδιοκτήτης είναι το ίδιο άτομο, την έβαψες.

14) Αυτός που περιμένει στο σπίτι πάντα διαθέσιμος για τη διασκέδασή σου, δεν είναι ο μικρός σου αδερφός, αλλά ο υπολογιστής σου.

15) Δεν είναι φάρσα, δεν είναι βλάβη. Είναι που δεν πλήρωσες την ΔΕΗ.

16) Αν είσαι αγόρι, 5 Χ 5. Αν είσαι κοπέλα, 5 άτομα Χ 1 καναπέ παρακολουθώντας εποικοδομητικές σειρές τύπου “Sex and the City”.

17) Ο θόρυβος δεν προέρχεται από τΆ αμάξια της γειτονιάς που μεγάλωσες. Αυτό που βαράει το τύμπανό σου είναι η μουσική του κλαμπ.

18) Όσο κι αν κοιτάς τα υλικά του τοστ στο ψυγείο (το μόνο που υπάρχει δηλαδή εκτός από τις μπύρες), δεν πρόκειται να πολλαπλασιαστούν. Πρέπει να πας επιτέλους σουπερ μάρκετ.

19) Και όχι μαμά, το τσούρμο των μαλλιάδων με τα ταττού που πλησιάζει δεν είναι διαδήλωση. Είναι η παρέα μου.______
φωτό: My.Aegean.gr ΦωτοGallery ("ταβλοσκάκι", Καρλόβασι, Σάμος)

Αποστολή άρθρου από μέλος narfita.

Το άρθρο αυτό προέρχεται από: MY.aegean.gr Community http://my.aegean.gr/web/ e-Περιοδικό Publisher: MyAegean (ISSN: 2459-2692)

My.Aegean.gr, άρθρο «Πώς συνειδητοποιείς ότι πλέον είσαι φοιτητής...», http://my.aegean.gr/web/article3015.html από μέλος narfita [ανακτήθηκε: 2019-11-11 23:03:56]