Φοιτητικός Οργανισμός AIESEC


και Τοπική Επιτροπή για το Πανεπιστήμιο ΑιγαίουAIESEC Aegean Header


Σχετικά με την AIESEC


Πληροφορίες από την επίσημη σελίδα:

Η AIESEC είναι ένας παγκόσμιος, διοικούμενος αποκλειστικά από φοιτητές, μη πολιτικός, μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός οργανισμός. Αποτελεί ένα διεθνές δίκτυο για νέους ανθρώπους που επιθυμούν να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν τις ικανότητες και δυνατότητές τους, ώστε να έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Παρούσα σε 113 χώρες και περίπου 2300 Πανεπιστήμια, αποτελεί τον μεγαλύτερο διεθνή φοιτητικό οργανισμό. Για να πραγματοποιήσει το σκοπό της, η AIESEC διαθέτει περισσότερες από 20,000 ηγετικές θέσεις, διοργανώνει περισσότερα από 470 συνέδρια ετησίως, και πραγματοποιεί ένα πρόγραμμα ανταλλαγής, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα σε 20,000 μέλη κάθε χρόνο να ζήσουν και να εργαστούν σε μία χώρα στο εξωτερικό.


Πως πετυχαίνει το στόχο της:
Η AIESEC, μέσα από τη διεθνή πλατφόρμα αξιών που προσφέρει, δίνει τη δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν τις ηγετικές τους ικανότητες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας τους (leadership potential), προκειμένου να έχουν θετική συνεισφορά στην κοινωνία και τον κόσμο γύρω τους.


Πως μπορείς να τα κερδίσεις όλα αυτά:
Με την συμμετοχή σου σε ένα ή περισσότερα από τα προγράμματα μας:

  • Να είσαι μέλος μίας ομάδας
  • Να ηγείσαι μίας ομάδας
  • Πρόγραμμα Διεθνούς Κοινωνικής Ανάπτυξης
  • Πρόγραμμα Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης


AIESEC pic 1
AIESEC pic 2
AIESEC pic 3

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AIESEC παρέχονται στο γραφείο της Τοπικής Επιτροπής, που στεγάζεται στο Μιχάλειο κτίριο.

Μιχάλων 8 Χίος
Τηλέφωνο: 2271035097
e-mail: aiesec@ba.aegean.gr
web site: www.aegean.aiesec.gr


 


myAegean και AIESEC

AIESEC + MyAegean partnership

Κατόπιν επικοινωνίας μας που πραγματοποιήθηκε στο νησί της Χίου κατά τη διάρκεια της Πολιτιστικής Εβδομάδας Χίος 2006, ήρθαμε σε επαφή με την Aiesec Πανεπιστημίου Αιγαίου. Μέσα από την κουβέντα μας, έγινε μια αναφορά στις προσπάθειές μας και αποτέλεσε κοινή μας εκτίμηση πως θα ήταν καλό να υπάρξει μια μορφή συνεργασίας μεταξύ της πρωτοβουλίας μας και της οργάνωσης. Ως εκδήλωση του ενδιαφέροντός μας να αποτελέσουμε αρωγό των φοιτητικών πρωτοβουλιών και ομάδων που δραστηριοποιούνται στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και στόχο έχουν την κινητοποίηση των φοιτητών και ακαδημαϊκών μελών του και προαγωγή της ποιοτικής επικοινωνίας και δράσης, προχωρούμε στην επισφράγιση της συνεργασίας μας.

Μέσα από τον δικτυακό τόπο του myAegean δημιουργείται στο Forum-Χώρο Συζητήσεων μια νέα Θεματική Κατηγορία με το όνομα "Aiesec" που στόχο έχει να αποτελέσει λίκνο του επικοινωνιακού χαρακτήρα της οργάνωσης.

Επιπροσθέτως, δημιουργούμε ένα εικονικό φιλικό link - διεύθυνση, που οδηγεί στον επίσημο ιστότοπο της Ελληνικής Επιτροπής της Aiesec:

Φιλοδοξούμε να αναπτύξουμε μέσα από το myAegean ένα ευρύ κύκλο δραστηριοτήτων και συνεργασιών και να ενισχύσουμε το ρόλο της προσπάθειάς μας στον ευρύτερο αιγαιακό κι όχι μόνο χώρο!

Copyright © από MY.aegean.gr Community All Right Reserved.

Δημοσιοποίηση σε: 2007-01-25 (7241 το έχουν διαβάσει)

[ « Επιστροφή ]