Αχ ρε παιδιά... Στην Αίγινα ήμουν (και επομένως έχασα, φυσικά...) όταν έγινε το τελευταίο μήτινγκ, και αν το 3 είναι τελικό, θα χάσω απ'όσο φαίνεται και το επόμενο. Ίσως αν το κάναμε λίγο αργότερα; 5 ίσως; Ή είναι αργά;
Cubilone έγραψε:
Αχ ρε παιδιά... Στην Αίγινα ήμουν (και επομένως έχασα, φυσικά...) όταν έγινε το τελευταίο μήτινγκ, και αν το 3 είναι τελικό, θα χάσω απ'όσο φαίνεται και το επόμενο. Ίσως αν το κάναμε λίγο αργότερα; 5 ίσως; Ή είναι αργά;
Από εμένα δεν υπάρχει πρόβλημα ουσιαστικά οποιαδήποτε ημερομηνία κι αν τεθεί!
Από εκεί κι έπειτα, 3 του μήνα είναι Κυριακή, οπότε ίσως το 2 να φαίνεται πολύ "δύσκολη" ως ημερομηνία, αν υποθέσουμε πως κάποιοι μπορεί να έχουν λείψει για την Πρωτοχρονιά (κι να επιθυμούν να επιστρέψουν...) Ωστόσο, τα χρονικά πλαίσια θαρρώ πως είναι λίγο σφιχτά για όλους, καθώς άλλοι γυρνούν πίσω στα νησιά κ.λ.π..
Απλώς το παραθέτω, για να το έχουμε όλοι στα υπόψιν! Κάνουμε συνάντηση ενδιαφερόμενων, άρα ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το "ενδιαφέρον"! Έστω κι αν αυτό μπορεί να σημαίνει πως μινι-θυσίες μπορεί να πραγματοποιηθούν από τον προσωπικό μας χρόνο ή διάστημα διακοπών! Αλλιώς δεν έχει νόημα να κάνουμε "meeting" αν δεν είμαστε διατεθείμένοι όλοι -μηδενός εξαιρεταίου- να συμφωνήσουμε σε μια κοινή απόφαση/κατάληξη!
Κι εγώ π.χ. θα προσπαθήσω να τροποποιήσω το προσωπικό μου πρόγραμμα/χρόνο ώστε να δώσω το παρόν, το ότι είμαι "available" δεν σημαίνει πως έχω άπλετο χρόνο ή πως π.χ. δεν έχω άλλα πράγματα να κάνω στο διάστημα/ημερομηνίες αυτές! So, plz take care, όσο καλύτερα ο καθένας μπορεί, αν θεωρεί πως αξίζει τον κόπο!
Μπορούμε να βρούμε (αν υποθέσουμε πως η 3 είναι "οριακή" ημερομηνία) μια νέα "χρυσή τομή"? Π.χ. αν πούμε για Δευτέρα 4 Γενάρη είναι ΟΚ? Σίγουρα κάποιους θα βολεύει, κάποιους όχι... Αλλά ας σκεφθούμε πιο συναινετικά, κι ας έχουμε και μια αίσθηση αν γίνεται "συλλογικής" συνείδησης..
Χωρίς παρεξήγηση, γενικά μιλώ, αν υπάρχει καλή θέληση, όλα γίνονται!!
Αλλά ας μην καταντήσουμε σαν το τραγούδι που πάει "...το σάββατο μπορείς;... οοοχιι οοοχιιι..."
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2010 ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ!
it's been real..
2ο meeting MyAegean + Aegean Uni members @ Athens 2010 (πλέον)!
Σύνταγμα, 19:00, έξοδος του metro
Κι όσοι πιστοί προσέλθετε! Ενημερώστε φίλες-φίλους να κάνουμε ένα ακόμη σούπερ παρεάκι!
Για οποιαδήποτε επικοινωνία ή προτάσεις/ιδέες επικοινωνήστε στο 693 66 86 311
________
Για τυχόν επόμενη (3η κλπ συνάντηση), επικοινωνήστε στο παραπάνω κινητό είτε εδώ στο topic, ωστόσο καλό είναι να διευκρινιστεί μια κοινή συνιστώσα για ημερομηνία, ώστε να βολέψει κάπως άλλη στιγμή κι άλλους!
Legend-x έγραψε:
1ον η συναντηση θα γινει σημερα?
2ον θα παμε παλι για ρακομελλα?
sh!t.. ξέχασα ημερομηνία.
Ναι, για σήμερα (3 Γενάρη 2010) αναφερόμουν, όπως είχε αρχικά προταθεί {εκτός άλλης νεοτέρας αντίρρησης/προβλήματος}
Σχετικά με το #2: απόφαση θα βγει λογικά από τους συμμετέχοντες, αν κ κατά ταπεινή άποψη, θα πρότεινα να κατευθυνθούμε (χωρίς πολλές καθυστερήσεις, ελπίζω) σε ένα σχετικά άνετο-ήσυχο μέρος για μια εις βάθος συζητησούλα για ό,τι ενδεχομένως αφήσαμε από την προηγούμενη και για χαλαρή συζήτηση με διαύγεια και --όπου μπορούμε-- συγκεκριμένες σκέψεις/ ιδέες/ προτάσεις και για την προρεία και προσεχείς δραστηριότητες της Ομάδας!
Αν συμφωνείτε με αυτά ή έχετε περισσότερα για να πούμε, όλα ευπρόσδεκτα!!
Παράθεση:
αν κ κατά ταπεινή άποψη, θα πρότεινα να κατευθυνθούμε (χωρίς πολλές καθυστερήσεις, ελπίζω) σε ένα σχετικά άνετο-ήσυχο μέρος για να εις βάθος συζητησούλα για ό,τι ενδεχομένως αφήσαμε από την προηγούμενη και για χαλαρή συζήτηση με διαύγεια και --όπου μπορούμε-- συγκεκριμένες σκέψεις/ ιδέες/ προτάσεις και για την προρεία και προσεχείς δραστηριότητες της Ομάδας!