Τμήμα πολιτισμικής τεχνολογίας και επικοινωνίας

τμ. Πολιτισμικής Τεχνολογίας & Επικοινωνίας

Συγγραφέας Τμήμα πολιτισμικής τεχνολογίας και επικοινωνίας

Πεμ, 28 Οκτ 2010 10:27 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

qweeirini
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Oct 28, 2010
2

Paidia xairetai!!!eimai apofoiti lukeiou kai pira tn apofasi na ksanadwsw epeidi tn 1i xronia den ta piga kala..auto omws nauagise epeidi douleua ka8e mera gia na plirwnw to frodistirio kai tlk exasa ton stoxo mou..graftika epeita se ena kolegia gia opote den skeftika kan na dwsw me 10 %..to kolegio dn anagnwristike dn m dinoun pisw ta xrimata kai episis exw agxo8ei..8a dwsw fetos me to 10% omws...ksexwrisa tn sxoli politismikis texnologias kai epikoinwnias aigiaou alla me fovizei polu to 8ema me ta ma8imatika...8a i8ela an iksere kapoios na me katatopisei gia tin pi8ani epilogi mou gia na mn xasw etci asopa tn eukairia p mou dw8ike.. Smile (imoun 1o pedio kai den exw kanei ma8imatika k8l)

Πεμ, 28 Οκτ 2010 10:42 am

Supersonic
Γκουρού
Γκουρού

Aug 29, 2009
541

Καλώς ήρθες στο my gweeirini !
Καλό θα ήταν να ακολουθούσες τους κανόνες και να μην έγραφες με greeklish !
Όσο αφορά την ερώτηση σου , αν και δεν είμαι στο τμήμα, θα σου έλεγα το εξής :
Αφού το έχεις βάλει ως σκοπό, πίστη και θέληση χρειάζεται τίποτα άλλο, και από την στιγμή που ήσουν στο 1ο παιδίο ούτε προγραμματισμό ξέρεις ούτε τίποτα άλλο που ίσως σου χρειαστεί !
Οπότε προχώρα και μην φοβού ! Happy
P.S. Stay tunned στο my Happy !!!!!

Παρ, 29 Οκτ 2010 7:40 pm

alven89
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Oct 29, 2010
2

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς... Ειδικά για τα μαθηματικά γιατί μόνο ένα υποχρεωτικό μάθημα υπάρχει κι αυτό είναι περισσότερο θεωρητικό.. Τα υπόλοιπα μαθηματικά είναι στη δική σου κρίση αν θα τα παρακολουθήσεις καθώς είναι επιλογής. Να έχεις υπόψιν σου πάντως πως σ'αυτή τη σχολή τα πάντα,όσον αφορά τον προγραμματισμό, διδάσκονται από την αρχή. Δεν παίρνουν ως δεδομένο ότι έχεις ήδη γνώσεις. Το μεγαλύτερο ποσοστό φοιτητών εξάλλου προέρχεται από θεωρητική κατεύθυνση κι όμως όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται τα καταφέρνουν μια χαρά. Αν σου αρέσει δηλαδή και παρακολουθείς δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Εάν πάλι δεν έχεις σκοπό να πηγαίνεις σε εργαστήρια, να κάνεις εργασίες και γενικά να παρακολουθείς αυτά τα μαθήματα τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα, πράγμα που συμβαίνει σε όλες τις σχολές νομίζω! Αυτά... Καλή αρχή σου εύχομαι!!

Παρ, 29 Οκτ 2010 8:10 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

alven89 σε ευχαριστούμε θερμά για την συνεισφορά σου!

όσο για το:
alven89 έγραψε:
Εάν πάλι δεν έχεις σκοπό να πηγαίνεις σε εργαστήρια, να κάνεις εργασίες και γενικά να παρακολουθείς αυτά τα μαθήματα τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα, πράγμα που συμβαίνει σε όλες τις σχολές νομίζω! Αυτά... Καλή αρχή σου εύχομαι!!
είναι το μόνο σίγουρο, πως χρειάζεται μόχθος και θέληση για να ανταποκρίνεσαι στις περισσότερες (αν όχι όλες) τις περιπτώσεις! qweeirini, δεν είναι για να σε τρομάζει κάτι τέτοιο, ίσα-ίσα, με την προσπάθεια γίνεσαι και καλύτερος σε ό,τι σπουδάζεις. Κι αυτό είναι κάτι που δίνει και την όλη αξία στις γνώσεις και στην μετέπειτα επαγγελματική σταδιοδρομία και εμπειρία!!

by the way, καλωσορίσατε στην παρέα του Αιγαίου !!!!!!!! Smile

Σαβ, 30 Οκτ 2010 7:28 am

qweeirini
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Oct 28, 2010
2

Γειά σας και πάλι!!Χαίρομαι πολύ που βρίσκω ανταπόκριση!! Smile Το προηγούμενο μήνυμα το άφησα επηρεασμένη και από τις συμβούλες της φίλης μου η οποία σπουδαζει στο Παπει στην Αθηνα στο τμήμα ψηφιακά δίκτυα!Μου είπε λοιπόν να το σκεφτώ πάρα πόλυ καλά!!Η δική της αποψη ήταν να επιλέχω κάποια αλλη σχολή,1ον γιάτι είμαι άνθρωπος που δεν ρίχνω βαρύτητα στην υλοποίηση των στόχων μου με αποτέλεσμα να τα παρατάω ή να απογοητευομαι (όσον αφορά πάντα το διάβασμα,όπως προκύπτει και απο τα αποτελέσματα των πανελλαδικών Confused και 2ον επειδή πολλά από τα μαθήματα της σχολής είναι όμοια με εκείνα που εχει και η ίδια στην σχολή της και τα οποία δεν έχει περάσει ακόμα ,αν και ήταν μια πολύ καλη μαθήτρια Confused ...Επίσης λόγω τών χαμηλών μορίων πέρσι(μολις 8600) έχω να επιλέξω μέσα σε λίγες σχολές όπως π.χ ιστορικό,φιλολογία,μεσογειακών σπουδών(τα οποία 'εχω απορρίψει) και ουσιαστικά εχω να επιλέξω ανάμεσα στο Τμήμα πολιτισμικής τεχνολογίας και επικοινωνίας ,στο Τει Διμοσιων Σχέσεων και επικοινωνίας Κεφαλονία και στο Τει Ζακύνθου στο τμήμα Συντήριση πολιτισμικής κληρονομιας,τα οποία ξέχωρισα κιόλας!! -Τωρα είναι η φάση που γυρνάς και κοιτάσ να δεισ τι έχεις γράψει και βλέπω το χάος!! Poke Tounge Ελπίζω να μήν σας κούρασα με την φλυαρία μου...[/code]

Κυρ, 31 Οκτ 2010 9:39 am

alven89
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Oct 29, 2010
2

qweeirini έγραψε:
Γειά σας και πάλι!!Χαίρομαι πολύ που βρίσκω ανταπόκριση!! Smile Το προηγούμενο μήνυμα το άφησα επηρεασμένη και από τις συμβούλες της φίλης μου η οποία σπουδαζει στο Παπει στην Αθηνα στο τμήμα ψηφιακά δίκτυα!Μου είπε λοιπόν να το σκεφτώ πάρα πόλυ καλά!!Η δική της αποψη ήταν να επιλέχω κάποια αλλη σχολή,1ον γιάτι είμαι άνθρωπος που δεν ρίχνω βαρύτητα στην υλοποίηση των στόχων μου με αποτέλεσμα να τα παρατάω ή να απογοητευομαι (όσον αφορά πάντα το διάβασμα,όπως προκύπτει και απο τα αποτελέσματα των πανελλαδικών Confused και 2ον επειδή πολλά από τα μαθήματα της σχολής είναι όμοια με εκείνα που εχει και η ίδια στην σχολή της και τα οποία δεν έχει περάσει ακόμα ,αν και ήταν μια πολύ καλη μαθήτρια Confused ...Επίσης λόγω τών χαμηλών μορίων πέρσι(μολις 8600) έχω να επιλέξω μέσα σε λίγες σχολές όπως π.χ ιστορικό,φιλολογία,μεσογειακών σπουδών(τα οποία 'εχω απορρίψει) και ουσιαστικά εχω να επιλέξω ανάμεσα στο Τμήμα πολιτισμικής τεχνολογίας και επικοινωνίας ,στο Τει Διμοσιων Σχέσεων και επικοινωνίας Κεφαλονία και στο Τει Ζακύνθου στο τμήμα Συντήριση πολιτισμικής κληρονομιας,τα οποία ξέχωρισα κιόλας!! -Τωρα είναι η φάση που γυρνάς και κοιτάσ να δεισ τι έχεις γράψει και βλέπω το χάος!! Poke Tounge Ελπίζω να μήν σας κούρασα με την φλυαρία μου...[/code]
Όπως σου είπα και στο προηγούμενο μήνυμα μου τα μαθήματα δεν πρέπει να σε φοβίζουν αν έχεις σκοπό να ασχοληθείς μ'αυτά. Όσον αφορά το 10% μην μακαρίζεις τίποτα. Αν παρατηρήσεις οι βάσεις έχουν απίστευτη διαφορά από τη μια χρονιά στην άλλη, μπορεί μια σχολή φέτος να είχε 9000 μόρια και του χρόνου να έχει 19000, ή και το αντίθετο. Σαν άτομο που έχει ξαναδώσει κ έχει χάσει ήδη ένα χρόνο από τη ζωή του με αυτό το παλιοσύστημα των πανελληνίων σου προτείνω να αποφασίσεις γρήγορα γιατί όσο χάνεις μαθήματα εδώ τόσο περισσότερο θα δυσκολευτείς αν αποφασίσεις τελικά να έρθεις. Καλή τύχη πάντως σε ότι κι αν αποφασίσεις!! Smile

Παρ, 12 Αύγ 2011 12:40 pm

luna
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Aug 12, 2011
6

το οτι τα εργαστηρια δεν είναι υποχρεωτικα ισχύει ακόμα;

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Απορίες για το νησί και για το τμήμα ...

από FannieB
Συζήτηση: τμ. Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων Απαντήσεις: 1

Τρι, 10 Απρ 2018 11:27 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις τΟΔΙΤ: πρωτοετείς στο νέο τμήμα του Π...

από inertia
Συζήτηση: τμ. Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού Απαντήσεις: 0

Σαβ, 01 Ιούλ 2017 6:18 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις ΧΙΟΣ: Ιδρύεται στο Πανεπιστήμιο Αιγαί...

από inertia
Συζήτηση: Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Γενικά θέματα Απαντήσεις: 1

Σαβ, 11 Φεβ 2017 4:20 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Πρωτοετείς στο τμήμα στατιστικής και ...

από jimaws
Συζήτηση: τμ. Στατιστικής & Αναλογιστικών-Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών Απαντήσεις: 7

Δευ, 29 Αύγ 2016 11:04 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις δηλωση μαθηματων - τμήμα ΜΠΕΣ

από maira
Συζήτηση: τμ. Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Απαντήσεις: 2

Παρ, 30 Οκτ 2015 12:38 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics