Dafni έγραψε:
Για Τριτη Τεταρτη λεμε ετσι?!?! Α και Γιαννη Οσον αφορα την Βασιλοπιτα,θελεις να φερω εγω?!?!!? (το εγραψα και εδω για να ειναι παντου ..λολ)
Ναι, θα το επαληθεύσουμε για να 'φιξαριστεί' ως ημερομηνία-ώρα!!
Ναι, αν μπορείς/θέλεις, φέρε, αμεεεε!!
Μιας και θα τα πούμε πλέον από ...."του χρόνου", εύχομαι πολλές θερμές και δημιουργικές ευχές για ό,τι καλύτερο και ομορφότερο!! Υγεία & Ευτυχισμένες στιγμές!
Όμορφες στιγμές, εμπειρίες και πράξεις μοιράστηκαν απόψε! Ευχαριστούμε πάρα πολύ και τη Dafni για την υπέροχη και γευστικότατη σπιτική βασιλόπιτα που ετοίμασε!( Προσωπικά μιλώντας και δίχως υπερβολή, ήταν από τις πιο ωραίες που έχω δοκιμάσει στα τελευταία χρόνια! )
Επίσης κι ο Vasileios με τα ωραία σοκολατένια (γιαμ!) γλυκά που συντρόφευσαν πολύ γιορτινή ατμόσφαιρα! ( κοινώς, κραιπαλιάσαμε ολίγον τι! )
(το φλουρί δεν θα πούμε ακόμη πού έτυχε, για να'χει σασπένς!)
..και μια γλυκιά επίσης προσφορά σε τουλάχιστον δύο συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη έγινε, και νομίζω πως ήταν κάτι τα πολύ όμορφα και χαριτωμένα επίσης, της βραδιάς!
....γιατί η ανθρωπιά βρίσκεται στις λεπτομέρειες! -- Αιγαιόπουλα, congrats!
Καλησπέρα μετά από πολύ πολύ καιρό και απο εμένα !! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους σας, με τύχη, υγεία και ευτυχία !! Μαίρη τι κάνεις ;; Εγώ αρχές Ιούνη και για δύο μήνες είχα θέμα σοβαρό υγείας, οπότε και διέγραψα για πάντα το facebook μιας και δεν είχα όρεξη να ξανα μπω... Μόνο twitter έχω πια και σπάνια μπαίνω msn... Πιο συχνά θα με βρεις σε site αναζήτησης εργασίας παρά αλλού... Δυστυχώς... Θα κανονιστεί και 3 συνάντηση και αν δεν έρθεις άκουσα πως θα σου φάω τη pr-θέση που κατέχεις !! Μουχαχα !! Καλά να περνάτε όλοι σας !! Σας περιμένουμε στην 3 συνάντηση !!