επι ευκαιρίας της ορκωμοσίας της πνευματικής μου αδερφής, σκεφτόμουν ποιο είναι το καταλληλότερο δώρο ορκωμοσίας για κοπέλες και για άνδρες;;;
Δεν είναι βαρετά τα λουλούδια, οι πένες και τα είδη βιβλιοπωλείου;;;;;
εγω θα της πάρω κορνίζα αν και πάλι είναι κοινότυπο!
στην κολλητή μου θα φτιάξω μπουλάκι με ποιηματάκι που της έγραψα εγώ, αλλά και πάλι νομίζω ότι είναι κοινά δώρα!
Ενα ωραίο δώρο θα ήταν μια καρφίτσα του Μίμη ή της Λόλας από το παλιό αναγνωστικό,αν είναι ας πούμε φιλόλογος...σκέψου κάτι που έχει σχέση με το αντικείμενο σπουδών της
Μαίρη πες μας τι έχει τελειώσει η πνευματική αδερφή σου ίσως βοηθήσει να σκεφτούμε κάτι καλό.
Κορνίζα είναι όντως κοινότυπο :/ δε θα ήταν προσωπικά το δώρο που θα με ξετρέλαινε αν μου το έκαναν αλλά πάντα η κίνηση μετράει! Όσο για το δώρο στην κολλητή σου το βρίσκω πολύ γλυκό.
Επίσης μιας και το ανοίξαμε το θέμα, στο αγόρι σου τι μπορείς να κάνεις; Δε θέλω τσιγκουνιές! Μηχανολόγος ειδικότητα.
της πηρα πράγματα που χρειαζόταν και την εκανα και θεα για την ορκωμοσια! νυχια, μαλλια, μακιγιάζ! παιδευτηκα αλλα άξιζε! και στο γλεντι τα σπάσαμε τρελά! ακόμα πονάνε τα πόδια απο τις γόβες! χαχαχα
στο αγόρι σου πάρε ένα tablet! αφού δεν θέλεις τσιγκουνιές! τέλειο δώρο!
Ναι όντως ωραίο το tablet αλλά χαχαχα όχι τσιγκουνιές αλλά όχι και να μπούμε μέσα
Θα μου άρεσε ένα ωραίο σετ γραφείου αλλά δεν ξέρω και το ρολόι μου αρέσει σαν δώρο γενικά αλλά και κάτι πιο πρωτότυπο ή προσωπικό θα μου άρεσε....Πφφφφ δύσκολη απόφαση!Ευτυχώς έχω χρόνο να το σκεφτώ...
στην πνευματικη μου αδερφη! ειπαμε στην κολλητη μου θα κανω μπλουζακι ειδικο!
εναν σκληρο;;; ειναι πανχρήσιμο δώρο!!!
και μενα μαρεσουν τα βιβλια, αλλα να αρεσουν και στον αλλο....
μαρεσουν τρομερα τα ρολογια στους ανδρες σαν δωρο ορκωμοσιας!
maria_geo έγραψε:
Επίσης μιας και το ανοίξαμε το θέμα, στο αγόρι σου τι μπορείς να κάνεις; Δε θέλω τσιγκουνιές! Μηχανολόγος ειδικότητα.
Δώρο για μηχανολόγο...
Εύρηκα! Πρώτες ύλες και εργαλεία!
Ειδικά άμα πάρω εργαλεία θα φάω βρίσιμο!!!
Δεν τελειώνεις σχολή με φουλ μαθηματικά, φυσική, θερμοδυναμική κ.α διαόλια για να κάνεις τον μάστορα :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ