e3iswsi έγραψε:
Επειδή δε βλέπω να προτείνει κανείς, έχω τις εξής 2 προτάσεις:
- Τετάρτη 2 Ιανουαρίου
- Σάββατο 5 Ιανουαρίου (Παραμονή των Φώτων)
Για την Τετάρτη μάλλον δεν προλαβαίνουμε (εκτός αν απαντήσετε εντός Πρωτοχρονιάς), οπότε πείτε ποιοί μπορείτε και ποιοί έχετε αντίρρηση για το Σάββατο ή αν θέλετε αργότερα.
Κι εγώ μάλλον κατά το Σάββατο (5/1/2013) το βλέπω περισσότερο... Δεν έχω πρόβλημα πάντως!
We did it!!!τα καταφέραμε στις 27/12/2012 έγινε η πρώτη συνάντηση ever του my.aegean στα Χανιά!!!!
Συναντηθήκαμε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και μετά πήγαμε θέατρο...όχι δεν παρακολουθήσαμε καμμία παράσταση , έτσι είναι το όνομα ενός μαγαζιού. Μετά κάναμε μια βολτίτσα μέχρι που βρήκαμε ενα μαγαζί με γύρο και φάγαμε γιατί είχαν περάσει 5 ωρες...ούτε που καταλάβαμε πότε πέρασαν... μιλήσαμε για πολλά ενδιαφέροντα θέματα για τη ζωή των αποφοίτων τώρα, που βρήκαν δουλειά,τι έκαναν στη φοιτητική τους ζωή, τι κάνουμε εμείς οι τωρινοί φοιτητές,για τις φοιτητικές ομαδες, συγκρίναμε κατα κάποιο τρόπο της ζωές μας και πήραμε ιδέες για νέες φοιτητικές τρέλες ^.^ ξέρετε ότι το 2005 λιγοι φοιτητες ειχαν ίντερνετ στο σπίτι τους????πόσοι μάλλον facebook??? αλλά το my.aegean υπήρχε, σταθερή αξία ... νομίζω ότι ξεχνάω κάτι σημαντικό..ας με βοηθήσει κανένας από τους συμμετέχοντες της συνάντησης
Για την 3η συνάντηση της Αθήνας δε βλέπω απάντηση από κανέναν. Ειδική πρόσκληση θέλετε; Πρέπει να ξέρουμε, έστω στο περίπου.
Αν είμαστε λίγοι, τότε καλύτερα να μη ζητήσουμε βασιλόπιτα. Κρίμα θα είναι να μη φαγωθεί.
Το Σάββατο 5 Γενάρη, θα είναι "Αιγαιόπουλα" εντός Αθηνών τριγύρω στο κέντρο... Οπότε, θα έχουμε μια πολύ "αφηρημένη" μορφή συνάντησης, με όσους μπορέσουμε! -- Αρκεί κάποιος να καλέσει στο κινητό της Ομάδας, και έτσι, να βρεθούμε around!
Θα είναι κάτι σαν "meeting-βόλτα" στους δρόμους της Αθήνας!