Οποία έκπληξις!
Είπαμε ότι θα γίνουν μεγάλες αλλαγές στο MYaegean αυτό το Πάσχα, αλλά τόσο μεγάλες δεν περίμενα!
Ευτυχώς που δεν έβαλα στοίχημα φέτος γιατί θα έχανα...
Εγώ μπορώ τη Μ. Δευτέρα μόνο. Αλλιώς μετά το Πάσχα γιατί στο μεσοδιάστημα θα λείπω.
Ας πούμε τότε 1η συνάντηση τη Μεγάλη Δευτέρα 5:00 μμ στο γνωστό σημείο και όσοι είμαστε.
Μετά που θα λείπω εγώ αν θέλετε εσείς κάνετε κι άλλη. Και βλέπουμε και για μετά το Πάσχα.
Τι λέτε;
make_a_living__living έγραψε:
σε ποιο μερος θα γινει η συναντηση...εγω θα ειμαι Χανια και μπορω ολη με Μ.βδομαδα ..θα γινει καμια συναντηση εκει?
make_a_living__living γεια χαρά!
Τα Χριστούγεννα μες στη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά είχε γίνει στα Χανιά! Ευελπιστούμε πως και τώρα μπορεί να γίνει κάτι! Γράψε ελεύθερα ποιές ημέρες και ώρες σε βολεύουν ώστε αν το δουν κι άλλοι συντοπίτες σου, να συμμετέχουν και να κανονιστεί από κοινού μια ημέρα/ώρα!
e3iswsi έγραψε:
Ας πούμε τότε 1η συνάντηση τη Μεγάλη Δευτέρα 5:00 μμ στο γνωστό σημείο και όσοι είμαστε.
Μετά που θα λείπω εγώ αν θέλετε εσείς κάνετε κι άλλη. Και βλέπουμε και για μετά το Πάσχα.
Τι λέτε;
Είμαι μέσα αν θέλετε, μάλιστα μπορούμε να εξετάσουμε κάποια πράγματα και σχετικά με τις επικείμενες αλλαγές στην πύλη & κοινότητα!! - Άρα, όσα μέλη που είναι ήδη εξοιξειωμένοι/-ες με το site ή το έχουν γνώριμο, μπορούν να πουν και από κοντά τις τοποθετήσεις τους ή ιδεούλες στην κοντινή τώρα συνάντηση.
Πρακτικά, έχουμε ένα ζητηματάκι που δεν πρέπει να λησμονούμε: είναι πολύ 'γρήγορο' και ίσως άκομψο να στείλουμε μια ανακοίνωση παντού, για την αυριανή ημέρα. Θα πρέπει να διατηρούμε ένα χρονο-πλαίσιο 2-3 ημερών πριν από κάθε συνάντηση, για να δώσουμε ευκαιρία να προλάβουν να ενημερωθούν όλες/όλοι! Είναι άσχημο να βγει ανακοίνωση "της τελευταίας στιγμής", δε συμφωνείτε;
Έτσι, μπορούμε:
- να βρεθούμε όσες και όσοι θέλουν και μπορούν, αύριο Μεγάλη Δευτέρα 29/04, 'κλασικά' στις 17:00 στην πλατεία Συντάγματος (λαπτοπς, σημειωματάρια, σχέδια-σκίτσα είναι ευπρόσδεκτα, για να κάνουμε και ετοιμασίες/δοκιμές!).
- να κάνουμε μια "official ανοιχτή" συνάντηση αμέσως μετά το Πάσχα [για την Αθήνα μιλώ] για να εξετάσουμε πράγματα επί της κοινότητας, να γνωριστούμε με νέους φίλους και φίλες, και να συζητήσουμε εκτενέστερα, όπως πάντα!!
- για οποιαδήποτε άλλη ημέρα, σε άλλες πόλεις, μπορούν επίσης όσες/όσοι ενδιαφέρονται, να γράψουν εδώ! Χανιά, Βόλος, Θεσσαλονίκη, άλλες "υποψήφιες" πόλεις, ακούν(διαβάζουν)????
Επισημαίνουμε πως ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ, σε οποιοδήποτε μέρος, για να διευκολυνθούμε στις επικοινωνίες μας, οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να βρουν τον/την εκάστοτε "οικοδεσπότη/-ισσα" στον αριθμό της Ομάδας MyAegean: 6936686311. Είναι βασικό, για να υπάρχει συνέπεια και σε αυτό!