Σας γράφω, με αφορμή τις προηγούμενες συναντήσεις που είχε κάνει το My aegean!!!
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όπως καταλαβαίνετε οι περισσότεροι επιστρέφουμε στις πόλεις μας!!!
Εμείς που είμαστε από Αθήνα, θέλετε να συναντηθούμε σε κάποιο κεντρικό σημείο πχ Σύνταγμα??? Και εκτός από αυτό, όποιο Αιγαιόπουλο τυχαίνει να βρίσκεται αυτές τις μέρες Αθήνα είναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟ!!!
Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να γνωριστούμε, να μιλήσουμε, να δημιουργήσουμε φιλίες, να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες!!! Γιατί λοιπόν να είμαστε άγνωστοι ενώ όλοι έχουμε ένα κοινό: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΓΑΙΟΠΟΥΛΑ!!! ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!!!
Νομίζω πως δεν χρειάζονται ντροπές παρά μόνο καλή διάθεση!
Ας ξεκινήσουμε μία "συζήτηση" για μέρα/μέρες και για ώρες!!!
Σας γράφω, με αφορμή τις προηγούμενες συναντήσεις που είχε κάνει το My aegean!!!
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όπως καταλαβαίνετε οι περισσότεροι επιστρέφουμε στις πόλεις μας!!!
Εμείς που είμαστε από Αθήνα, θέλετε να συναντηθούμε σε κάποιο κεντρικό σημείο πχ Σύνταγμα??? Και εκτός από αυτό, όποιο Αιγαιόπουλο τυχαίνει να βρίσκεται αυτές τις μέρες Αθήνα είναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟ!!!
Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να γνωριστούμε, να μιλήσουμε, να δημιουργήσουμε φιλίες, να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες!!! Γιατί λοιπόν να είμαστε άγνωστοι ενώ όλοι έχουμε ένα κοινό: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΓΑΙΟΠΟΥΛΑ!!! ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!!!
Νομίζω πως δεν χρειάζονται ντροπές παρά μόνο καλή διάθεση!
Δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερη "εισαγωγή" για να ξεκινήσει και για τη φετινή χρονιά ένα νέο σετ συναντήσεων! Βεβαίως και ελάτε να γράψετε όσες/όσοι ενδιαφέρεστε, να δούμε τυχόν προτεινόμενες ημερομηνίες και κλασικό σημείο συνάντησης, στην πλατεία Συντάγματος ή αλλού. Επίσης είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να εξετάσουμε και εξέλιξη των "θεσμών" των γιορτινών συναντήσεων και γενικά να δούμε πώς μπορούμε να τις εμπλουτίσουμε!
Φοιτητές, απόφοιτοι & φίλοι του Αιγαίου, γράψτε να το συντονίσουμε!
Υ.Γ: Οι συναντήσεις δεν είναι απαραίτητο να γίνουν μόνο στην Αθήνα. Και άλλες πόλεις μπορούν να 'αναλάβουν' να γίνουν οικοδεσπότες. Ένα ενδιαφερόμενο μέλος της κοινότητας μπορεί να προσφέρει το ενδιαφέρον του και το συντονίζουμε, από εδώ.
euaki έγραψε:
inertia έγραψε:
Φοιτητές, απόφοιτοι & φίλοι του Αιγαίου, γράψτε να το συντονίσουμε!
Ladies and Gentlemen!
Θέλω να σας ενημερώσω ότι και φέτος για ακόμα μία φορά, το MyAegean έφτασε το σημείο να διοργανώνει χριστουγεννίατικη "μάζωξη" φίλων, συμφοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Μέχρι τώρα οι συναντήσεις έχουν λάβει μέρος στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στη Μυτιλήνη, στην Κρήτη και στο Βόλο (αν έχω ξεχάσει κάποιο μέρος, τότε ζητώ ταπεινά συγνώμη εκλιπαρώντας για την ζωή μου).
Τα Χριστούγεννα είναι κοντά. Η Πρωτοχρονιά το ίδιο! Ετοιμάστε τα σχέδιά σας για αμέσως μετά να γίνει μια όμορφη συνάντηση όλων των Αιγαιόπουλων, νυν και πρώην, και να μάθουμε πράγματα, ανθρώπους, σχέδια, ιδέες, δημιουργίες...
Θα είστε Αθήνα και θέλετε να κάνετε βόλτα στην Ακρόπολη? Είστε Βόλο και θέλετε να πιούμε τσιπουράκι? Είστε Θεσσαλονίκη και θέλετε να φάτε τρίγωνα Πανοράματος? Μήπως είστε Κρήτη και θέλετε να "χτυπήσετε" καμιά τσικουδιά? Ή μήπως θα μείνετε στη Μυτιλήνη με τα μουρέλια και τα κουρτσέλια αγκαλιά? Η ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΜΥAEGEAN ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ?
Όλα είναι δυνατά! Πραγματικά! Ελάτε, δώστε τις ιδέες σας! Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά! Ελάτε να θυμηθούμε τις στιγμές μας και να μάθουμε νέα πράγματα μεταξύ μας!
Τι πρέπει να κάνεις? Σκέψου μέρος και ώρα και "πέτα" την ιδέα να δούμε τι ώρες μας βολεύει και τι σκέφτεσαι να κάνουμε και.... Πάμε να κάνουμε ΠΑΝΙΚΟΟΟοοο...
Δεν έγραψα τόσες μέρες αλλά είμαι κι εγώ μέσα. Μόνο που επειδή έχω πολύ πιεσμένο πρόγραμμα αυτό το μήνα, δεν μπορώ ακόμα να πω με σιγουριά για το αν θα έρθω 100%. Όταν θα ξέρω θα ενημερώσω εδώ.
Για τα διαδικαστικά τώρα:
Πέρυσι δοκιμάσαμε δύο καινούρια πράγματα που είχαν απόλυτη επιτυχία:
(α) Εκτός από τη συζήτηση εδώ στο forum, κανονίσαμε και μερικές συνομιλίες μέσω chat (chat party), όπου ειπώθηκαν ενδιαφέρουσες προτάσεις και προέκυψε και μια συνάντηση στην Κρήτη.
(β) Κανονίσαμε (μέσω chat και αυτό) αντί η συνάντηση να γίνει αργά το απόγευμα, π.χ. 7:00 μ.μ. (όπως συνηθιζόταν μέχρι τότε) να γίνει αρκετές ώρες νωρίτερα, π.χ. 4:00 μ.μ. Έτσι κι αλλιώς, ό,τι ώρα κι αν αρχίσουμε, στο τέλος μένουμε πάντα μέχρι τα μεσάνυχτα (τουλάχιστον). Με αυτόν τον τρόπο διευκολύνονται να έρθουν και όσοι δεν μπορούν πιο αργά.
Πότε θέλετε να κανονίσουμε το 1ο chat party για φέτος; Παρασκευή 13/12 10:00 μ.μ. είναι καλά; Ή μήπως προτιμάτε Σαββατοκύριακο;
Φυσικά μπορεί να γίνεται και κάθε μέρα αν υπάρχει κόσμος συνδεδεμένος. Εννοείται αυτό. Αρκεί μετά κάποιος να ενημερώνει και στο forum αν ειπώθηκε κάτι χρήσιμο επειδή ό,τι γράφεται μόνο στο chat, το βλέπουν μόνο όσοι είναι συνδεδεμένοι εκείνη τη στιγμή.
Ας σταλεί και μια ανακοίνωση μέσω e-mail σε όλο το πανεπιστήμιο ώστε να ενημερωθούν όσοι μπορεί να ενδιαφέρονται.
chat party??? τι είναι αυτά τα καινούρια??? Για συνάντηση στην Αθήνα, λέω την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013, 17:00, στο συντριβάνι της πλατείας Συντάγματος!!!!
ή αν δεν βολεύει, το κάνουμε Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου!την ίδια ώρα!!!!
euaki έγραψε:
chat party??? τι είναι αυτά τα καινούρια??? Για συνάντηση στην Αθήνα, λέω την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013, 17:00, στο συντριβάνι της πλατείας Συντάγματος!!!!
ή αν δεν βολεύει, το κάνουμε Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου!την ίδια ώρα!!!!
Το "chat-party" είναι απλώς μια προ-συνεννοημένη / προ-ανακοινωθείσα συνάντηση με ενδιαφερόμενους, ανοιχτή προς όλους (το chat άλλωστε είναι ανοιχτό ούτως ή άλλως), για να συζητήσουμε πιθανές ιδέες και συζητήσεις σχετικά με κάποιο θέμα ή γενικά.
Αν είναι να κάνουμε τώρα ένα chat-party, δηλαδή την ερχόμενη Παρασκευή, με άμεση συν-απόφαση της xmas-συναντήσεων στις διάφορες πόλεις. Δεν μένουν και αρκετές ημέρες, οπότε πρέπει να το έχουμε ήδη "κλείσει" από νωρίς!!!
diti έγραψε:
γεια σας και από εμένα! τί ώρα θα γίνει το chat party αύριο?
Στάλθηκε χθες ένα email!! [ Τετ 18/12/2013 6:39 μμ ]
Ρίχτε μια ματίτσα!
Την Τετάρτη 18/12/2013 6:39 μμ μέσω email η ανακοίνωση MyAegean έγραψε:
Πλησιάζουν οι διακοπές των Χριστουγέννων και όλοι μας κάνουμε σχέδια για το πώς θα περάσουμε τις ημέρες εκείνες όταν επιστρέψουμε στους τόπους καταγωγής μας.
Κάθε χρόνο, με πρωτοβουλία μελών της φοιτητικής κοινότητας του My.Aegean.gr οργανώνονται συναντήσεις για φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου, αποφοίτους και φίλους.
Οι συναντήσεις είναι ανοιχτές για όλους. Έχουν πρωτίστως πρόθεση για γνωριμία, ή (για όσους έχουν ξανασυναντηθεί) ανταλλαγή νέων και εμπειριών, ο καθένας από τον χώρο και νησί του. Πραγματοποιούνται κυρίως στην Αθήνα, κεντρικό σημείο όπου κατοικούν αρκετοί φοιτητές, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη πόλη υπάρχουν τουλάχιστον 2 φοιτητές που ενδιαφέρονται να συναντηθούν και να αναλάβουν το συντονισμό.
Επιπλέον, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί ένα "chat party" (όπως συνηθίζεται να αναφέρεται), με κύριο θέμα συζήτησης τον προγραμματισμό των χριστουγεννιάτικων συναντήσεων προκειμένου να έχουμε μία πιο άμεση συζήτηση.
Το chat-room του MyAegean βρίσκεται στη διεύθυνση: http://my.aegean.gr/web/chat.html
Αναμένουμε τη συμμετοχή σας στο forum, το chat και τις συναντήσεις
--
Με εκτίμηση και εγκάρδιους χαιρετισμούς,
Εκ μέρους της δραστηριότητας/φοιτητικής ομάδας ανάπτυξης
Φοιτητική Δικτυακή Πύλη - Κοινότητα - Περιοδικό
Λοιπόν παιδιά, για Αθήνα, προσωπικά θα μπορώ μετά την ημέρα των Χριστουγέννων όποτε θέλετε. Αλλά μέχρι την παραμονή δεν θα έχω καθόλου χρόνο και δεν θα μπορώ να συμμετέχω ούτε στο chat.
Για τα νέα μέλη, που ενδιαφέρονται και περιμένουν να οριστεί η ημερομηνία, έχω να πω τα εξής:
Η απόφαση λαμβάνεται ομαδικά. Μπείτε απόψε στο chat και συμμετέχετε στη συζήτηση. Και εκτός του chat, υπάρχει και η συζήτηση εδώ στο forum που βλέπετε αυτή τη στιγμή μπροστά σας.
Μπείτε στη συζήτηση, ανεξαρτήτως από το για ποιά πόλη ενδιαφέρεστε.
Ακόμα και σε μια μικρή επαρχιακή πόλη είναι εύκολο να γίνει κάτι. Όπως έγινε πέρυσι στα Χανιά. Ακολουθήστε απλώς τα εξής βήματα:
Βήμα 1: Είστε 1 άτομο που ενδιαφέρεται να οργανώσει κάτι στην πόλη του. Βρείτε ακόμα 1 άτομο τουλάχιστον για να έχετε παρέα (στην ανάγκη, ακόμα κι αν δεν είναι στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου).
Βήμα 2: Οριοθετήστε από κοινού ένα εύρος ημερομηνιών όπου θα είστε διαθέσιμοι και ανακοινώστε το εδώ στη συζήτηση.
Βήμα 3: Περιμένετε λίγες μέρες για ανταπόκριση από άλλους φοιτητές που διαβάζουν τη συζήτηση και ενδιαφέρονται. Θα πουν κι εκείνοι τις δικές τους ημερομηνίες.
Βήμα 4: Καταλήγετε σε συγκεκριμένη ημερομηνία και σημείο συνάντησης και το ανακοινώνετε εδώ.
Βήμα 5: Η ομάδα ανάπτυξης/διαχείρισης του MyAegean στέλνει ανακοίνωση με email σε όλο το πανεπιστήμιο.
Βήμα 6: Η συνάντηση πραγματοποιείται.