Guys στις 18 του Δεκεμβρη θα ερθω Αθηνα για 2 μερες για να κανω επισκευες στο ποδηλατακι μου.
Υπαρχει περιπτωση να κανονισουμε κανενα καφεδακι και να συζητησουμε λιγο για την προοδο του site, η αν οχι καφεδακι, καποιου ειδους συναντηση τελοσπαντων για να δουμε λιγο τροπους δρασης για να μεγαλωσουμε την παρεα μας και να μιλισουμε για νεες δραστηριοτητες απο κοντα???
Αγαπητέ King_Of_Cats μας πρόλαβες και μας εξέπληξες ευχάριστα! Όλα δείχνουν πως το MyAegean είναι εδώ δυναμικό και περιμένει όλους τους φίλους και φίλες για να "βιώσουν το ...eXperience"!!
Χριστουγεννιάτικο meeting λοιπόν on the go!
Πείτε γνώμες προτάσεις, για ημερομηνίες και ώρα, τόπο, μέρος!!
Πιθανώς να πραγματοποιηθούν παραπάνω από ένα meetings, αναλόγως με το πώς μπορεί ο καθένας (ίσως κι ένα μέσα στις διακοπές, αλλά και για όσους μένουν πιο μακριά, αν κάτσει καλά, για να μπορέσουν να μαζευτούν όσοι περισσότεροι γίνεται!)
Αναμένουμε ιδέες και φυσικά... διαδώστε το παντούυυυ!!
όντως είναι λίγο νωρίς.. αλλά επειδή ακούστηκε πως παίζει κ κάποια άλλα παιδιά που μένουν εκτός Αθήνας να είναι κάπου κοντά σε αυτές τις ημερομηνίες στο αττικοπέδιο, ίσως να γίνει κάτι, για να μην μείνει παραπονεμένος κανείς..
Αλλά κι εγώ προσωπικά ίσως να μην μπορώ τότε.. θα δούμε τι θα γίνει! Μπορούμε να ορίσουμε 2 διαφορετικές ημερομηνίες, με την πρώτη το Σαββ/κο 15-16 του μηνός και την 2η στις 22-23, ή και πιο μετά, ενδιαμέσως μεταξύ Χριστουγέννων κ Πρωτοχρονιάς! ρίξτε σκέψεις!
Υ.Γ: επίσης, προτείνω να συνεννοηθούμε και να φέρουμε στο meeting τπτ παραδοσιακό από τα νησιά μας (π.χ. λουκούμια, ουζάκι κλπ), να το κάνουμε κάτι σαν "ανταλλαγή δώρων", δεν ξέρω, ως απλή ιδέα το πετώ!
Παιδια εγω δυστυχως μονο αυτες τις 2 μερες θα ειμαι Αθηνα. Απο 18 μεχρι 20. Ετσι και εισηγουμαι να κανουμε συναντηση στις 19 του Δεκεμβρη για να μιλισουμε λιγακι. Τα μαθηματα τα σταματαμε στις 14 Παρασκευη. Αν δεν τα καταφερω να βρεθουμε, δεν πειραζει. Παντως, ο,τι θελετε απο Σαμο, πεστε να το φερω!!!
Εγώ πάλι θα είμαι Αθήνα 14-19. Αν γίνει τότε κάποια συνάντηση είμαι μέσα, εκτός απροόπτου βέβαια.. Αν συναντηθούμε όμως κάποια από αυτές τις μέρες, να μου πείτε να ξέρω, για να φέρω ούζο ή ότι άλλο ζητήσετε. Λέτε με το μοιράζουμε ότι φέρει ο καθένας μας να έχουμε περισσότερο κόσμο??
Και μη το θεωρήσετε δωροδοκία...
Έγινε επεξεργασία από τον/την xaderfi στις Δευ, 19 Νοέ 2007 1:33 pm, 1 φορά