Πολλοί θα πείτε ότι βιάζομαι και ίσως να μην έχετε και πολύ άδικο... Ίσως φταίει η όρεξή μου τελευταία για ταξιδάκι και εκδρομούλες...
Όπως και να ΄χει το θέμα, εγώ από το νησί θα φύγω στις 16 του μήνα. Επειδή όμως δεν είμαι από Αθήνα και αναγκαστικά σε κάποιον θα "φορτωθώ", θα με βοηθούσε να ξέρω κάποια ημερομηνία για πιθανό meeting, γιατί υπάρχει και το θέμα των εισιτηρίων για εκείνες τις μέρες... (εκτός αν δε γίνει τίποτα, αλλά κρίμα δεν είναι? )
Anyway, ας πει ο καθένας κάποια πιθανή και βολική ημερομηνία και βλέπουμε!!
Προσωπικά από τη Μ.Τετάρτη και για μια εβδομάδα μετά δε θα είμαι Αθήνα. Θα με βόλευε ένα meeting πριν τη Μ.Εβδομάδα ή στις αρχές της. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω οτι πρέπει να γίνουν τα πατροπαράδοτα πλέον 2 meetings...
Ίδωμεν, να δούμε και ποιός άλλος θα ενδιαφερθεί και πότε θα μπορεί
Προτείνω μια ημερομηνία: Σάββατο 19 Απρίλη το απογευματάκι, κέντρο Αθήνα κάπου! Προτείνω για νωρίς απογευματάκι για να μπορούν όλοι όσοι δεν έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο, να επιστρέψουν!!
Αν γνωρίζω καλά, το ΣΚ τα metro κλπ είναι ως τις 02:00 σε λειτουργία, οπότε, όσοι βολεύονται, αν θέλετε, πηγαίνουμε και για κανένα ποτάκι, μετά τον καφέ!
Πείτε ιδέες, σκέψεις, προτάσεις!!
Υ.Γ1: και επίσης, για ίσως 2η συνάντηση προτείνω για μετά το Πάσχα, τι λέτε?
Υ.Γ2: αν υπάρχει διάθεση και για άλλη πόλη π.χ. συνάντηση Θεσσαλονίκη, ανοίξτε topic (όποιος θέλει να αναλάβει και ένα μινι-συντονισμό) με χαρά!
Χαιρομαι να βλεπω συζητησεις για συναντησεις! Προσωπικα, συμφωνω με την προταση του Γιαννη για Σαββατο στις 19 μιας και απο Συρο λογω studio (το και καλα υποχρεωτικο μας μαθημα), δε θα μπορεσω να φυγω πριν την Παρασκευη. Το κεντρο ειναι καλη λυση, αλλα θα ελεγα αν γινεται και θελετε, να παμε Ψυρρη αντι για Θησειο οπως συνηθιζεται..
Ερωτηση: Ποσοι απο αυτους που θα ερθουν εχουν μεταφορικο μεσο και ποσοι οχι; Για το δευτερο meeting κυριως ρωταω που εχω κατι στο μυαλο μου...
Και οι υπολοιποι μπειτε να πειτε τη γνωμη σας, αντε..!Μη μας κρατατε σε αγωνια..
η αγαπητή Estella προτείνοντας έγραψε:
Το κεντρο ειναι καλη λυση, αλλα θα ελεγα αν γινεται και θελετε, να παμε Ψυρρη αντι για Θησειο οπως συνηθιζεται..
...από εμένα κανένα πρόβλημα αγαπητή Estella! ίσα ίσα θα χαρώ πολύ να βρεθούμε αλλού! Στου Ψυρρή έχει πολύ όμορφες γωνιές!
Προτείνω μόνο να καταλήξουμε έστω ενδεικτικά σε κάποιο κεντρικό σημείο, ώστε να προλάβουμε να στείλουμε ανακοινώσεις και στο site και έτσι να μπορέσουν να το μάθουν κι άλλα παιδιά!
any thoughts appreciated!
Πέρα από τη "συνάντηση γνωριμίας και συνομιλίας" προτείνω να βρούμε κάποιο χρόνο/στιγμή ώστε να συζητήσουμε και κάποια ουσιαστικά θέματα συντονισμού, οργάνωσης και εξέλιξης της προσπάθειας του MyAegean, όπως και αλλαγών που συζητούνται ήδη εδώ και καιρό στους κόλπους της ομάδας. Είναι σημαντικό όσοι ενδιαφερόμενοι θα ήθελαν να συνεισφέρουν και έχουν προτάσεις για να θέσουμε στο ..τραπέζι, να βρεθούμε και να παρθούν μερικές ακόμη αποφάσεις!
Ναι, ναι, ναι!!!
Συμφωνώ απόλυτα με τον inertia.. Ας οριστούν έστω ενδεικτικά τόπος και χώρος συνάντησης ώστε να διαρρεύσει και τελικά μαθευτεί το meeting… Για ώρα, μιας και ο καιρός πλέον ανοίγει και θέλετε και νωρίς απογευματάκι, θα πρότεινα γύρω στις 18:00 με 19:00. Τώρα για μέρος, ας πει κάποιος "πρωτευουσιάνος"...
Τελικά θα είμαι και εγώ Αθήνα για Πάσχα. Ελπίζω ότι θα μπορώ για 19. Με βολεύουν να Εξάρχεια καθώς πέφτουν κοντά στο σπίτι μου αλλά που ακριβώς προτείνεις cubi γιατί μάλλον τα δικά μου στέκια δεν κάνουν.