Η ιδέα είναι η εξής δίνουμε μια εικόνα από ένα μέρος που βρίσκεται στα νησιά μας και προσπαθούμε να βρούμε πιο μέρος είναι. Πιστεύω ότι αυτός είναι ένας καλός τρόπος να γνωρίσουμε τις ομορφιές του κάθε νησιού. Και ξεκινάω η παρακάτω φωτογραφία είναι τραβηγμένη στη Σύρο. Πιο μέρος είναι;
WOW!!!! JJV υπέροχη ιδέα και επίσης υπέροχη φωτό!!
Τώρα, σχετικά με το μέρος... θα σε γελάσω, αλλά θα προσπαθήσω να σκεφτώ, αν κ κάτι μου θυμίζει... Ελπίζω να το βρει κάποια/-ος και να βάλει κι εκείνη/-ος!!
Ένταξη: Dec 31, 2008
Τόπος: Θεσσαλονίκη
Όντως πολύ ωραία ιδέα JJV! Στο θέμα μας... Χωρίς να έχω πάει κάν στην Σύρο (αν και θέλω ) βασισμένος στο Google και στην φωτογραφία θα πώ ότι είναι το Κινιο... Σωστό;
ΓΕΙΑ ΣΟΥ dissenter.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΙ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΝΤΑ. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΙΝΙ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΖΩΟΥ.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ beautiful_mrf ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΑΚΡΑ ΣΤΑ 215 ΜΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ ΛΕΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΛΙΓΟ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 8 ΧΛΜ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ.
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΦΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΙΖ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.