Μιας και η παρέα μεγαλώνει σιγά σιγά, τι θα λέγατε να συναντιόμασταν όλοι όσοι μπορούμε, μέσα στις διακοπές των Χριστουγέννων στην Αθήνα, σε κάποιο χώρο, για να τα πούμε?
Καφεδάκι (ή σοκολάτα, λόγω χειμώνα) ή ποτάκι, και πάνω απ'όλα κουβεντούλα, ιδέες και γνωριμία, ΟΛΟΙ μας από όλα τα νησιά!
Φυσικά, δεν θα θέλαμε να αφήσουμε απ'έξω φίλους και φίλες που είναι εκτός Αττικής, αλλά πολύ πιθανόν και αν υπάρξει ενδιαφέρον, να οργανώνονται συχνές τέτοιες συναντήσεις, για όλα τα... "αιγαιάκια" (και όχι μόνο), σε μεγάλα αστικά κέντρα, όπου θα μπορούσαν να βρίσκονται και να γνωριστούν τα μέλη!!
Αναμένουμε απόψεις, ιδέες και φυσικά προτάσεις, γαι το πόσοι θα είμαστε, πότε θα βόλευε και ιδέες για ενδιαφέροντα μέρη όπου θα μπορούσαμε να βρεθούμε!!!
Έγινε επεξεργασία από τον/την inertia στις Πεμ, 13 Σεπ 2007 11:17 pm, 2 φορές συνολικά
Εγώ το βρίσκω υπέροχη ιδέα,θα είναι μία ευκαιρία να βρεθούμε μέλη πάλι απο όλα τα νησιά, να γνωριστούμε καλύτερα, να μιλήσουμε πιο άνετα και πιό ελεύθερα. Επίσης είναι πολύ θετικό που το ανακοινώνεις τόσο καιρό πρίν μιάς και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να προετοιμάσουμε ίσως κάποια θέματα για συζήτηση. Η αλήθεια είναι πώς όσο το σκέφτομαι ανυπομονώ. Νομίζω πως το μέρος που θα βρεθούμε ίσως πρέπει να είναι στο κέντρο ώστε να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Προτείνω πλάκα και συγκεκριμένα το Μελίνα πίσω απο τους lazy days, ένα μαγαζί με διακόσμηση από τη ζωή ποιού άλλου...της Μελίνας, όμορφο ζεστό και ήρεμο ότι πρέπει για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε αλλά ίσως είναι μικρό. Επίσης υπάρχει και το moresko το οποίο είναι στη στοά Αριστοτέλους στου Ψυρρή επίσης πολύ όμορφο και ήρεμο, σίγουρα πιό μεγάλο, με χαμηλή αρκετά μουσική, ωραία διακόσμηση έθνικ και τεράστια ποικοιλία τσαγιού για τους λάτρεις.
Και για τα δύο οι πίο κατάλληλες ώρες για να βρεθούμε θα είναι κάπου ανάμεσα στις 1-6 για να μήν υπάρχει πολύς κόσμος. Αλλά όλα αυτά παίζουν πάντα.
Καλύτερα για να διευκολυνθούμε όλοι να μην πέφτει κοντά στις γιορτές(υποχρεώσεις, ταξίδια, ψώνια)ή 5-6 μέρες πρίν ή 5-6 μέρες μετά.
Αυτά περιμένω με χαρά να οργανωθεί.
Παιδιά είμαι μέσα σε ό,τι παιχτεί στη Θεσσαλονίκη. Να κανονίσουμε λιγο πριν τις γιορτές, άμα είναι, μέρος και ημερομηνία. Καλό θα ήταν να σκεφτούμε απο πριν τα θέματα που θα συζητήσουμε και μάλλον θα είναι κοινά για όλα τα μέρη που θα γίνουν συναντήσεις για το my μέσα στις γιορτές!
Όλοι όσοι θα βρίσκονται Αθήνα (και τα "αιγαιάκια" αλλά και οι φίλοι και φίλες οι εντός Αθηνών παρακαλούνται να ΄δηλώσουν το παρόν γράφοντας εδώ! Επιλέγοντας "Απάντηση" είτε "Παρακολούθηση αυτής της Θ.Ενότητας" (κάτω αριστερά) θα μπορούν να ενημερώνονται αυτόματα για κάθε νέο που γράφεται εδώ!
Ελπίζουμε να βρούμε λίγο χρόνο να αναβαθμίσουμε την Gallery μας, ώστε να οργωνωθούν οι κατηγορίες και η ευχρηστία στο ανέβασμα υλικού!
Ρίξτε θέματα προς συζήτηση που θα μπορούσαμε να θίξουμε!
Ας μαζέψουμε όλοι μας τις δυνάμεις μας, ώστε να σκεφτούμε ιδέες για τη νέα χρονιά και την προετοιμασία της Πολιτιστικής! Spread the Word all over! Καλό είναι να κάνουμε γενικά σκέψεις και προς την εξεύρεση πόρων για διάφορες εκδηλώσεις, όπως π.χ. ημερίδες ή συναυλίες, ή parties ή άλλα πολιτιστικά δρώμενα!
Αν υπάρχουν ιδέες, μπορούν να ετοιμαστούν μπλουζάκια, που να μοιραστούν στη συνάντηση! Αναμένονται ιδέες και προτάσεις, ώστε να βρούμε ένα τρόπο για ετοιμασία και παραγγελία έγκαιρα! (ίσως μέσω ΠΜ)
[τα παραπάνω ισχύουν και για το κοινό της Θεσσαλονίκης!]
Προτείνεται η συνάντηση να γίνει μετά τις 25 του Δεκέμβρη!
Ηi παίδες!!!
Ενώ πληροφορήθηκα έγκαιρα ότι ετοιμάζετε συνάντηση δεν απάντησα γιατί πραγματικά περιμένω να ακούσω συγκεκριμένη ημερομηνία.... Ο inertia προσδιόρισε κάπως τα πράγματα για μετά τις 25/12... Προτείνω όχι μόνο να δώσουμε το παρόν όλοι όσοι επιθυμούμε να συμμετέχουμε αλλά να προσδιορίσουμε και τις προτιμήσεις μας σχετικά με την ημερομηνία.. Βέβαια ίσως να είναι λίγο νωρίς για κάτι τέτοιο θα μου πείτε... ίσως να έχετε δίκιο, απλά, αν βάλουμε μια κατεύθυνση ο καθένας ξεχωριστά θα μπορέσουμε να κανονίσουμε μια ημερομηνία που να βολεύει τους περισσότερους. Για παράδειγμα, εμένα θα με βόλευε καλύτερα στις 03/01 και μετά γιατί μετά τις 25/12 θα είμαι ίσως μια μέρα στην Αθήνα το πολύ. Τεσπά, το βλέπουμε και αργότερα αυτό...
Όσο για την πρόταση του Noone, ψηφίζω Ψυρρή γιατί πρώτον έχω πρόβλημα προσανατολισμού στην Πλάκα, δεύτερον, Ψυρρή με βολεύει καλύτερα για τη συγκοινωνία και τρίτον, η ποικιλία από τσάι ήταν πολύ δελεαστική... Αλλά, ας συναντηθούμε και βλέπουμε τα υπόλοιπα!