Ανοιγω αυτό το θέμα για να γράφουμε για τη συνάντηση που θέλουμε να οργανώσουμε στη Θεσσαλονίκη για συζητηση επάνω στο my. Οποιός μπορεί και θέλει να συμμετέχει είναι ευπρόσδεκτος.
Ακόμα, η συνάντηση είναι μία ευκαιρια για καλύτερη γνωριμία των μελών.
Σιγά σιγά να συγκεντρώνουμε και τα θέματα που είναι προς συζήτηση.
Χαιρομαι πολυ που θα υπαρξει καποια δραστηριοτητα και στη θεσσαλονικη.
Απλα περα απο το MY σκοπος του meeting θα είναι να γνωριστούμε και να περασουμε καλα.
Και φυσικά να μιλήσουμε για το ΜΥ και οποιες αλλες διατμηματικές δραστηριοτητες, θα θέλαμε να κανουμε.
Μπράβο οι Σαλονικιότες !!! Έτσι μου έρχεται να ρθω και εγώ προς τα πάνω!
Πάντως με την ενεργεια που χετε θα μπορέσετε να προσελkύσετε πολύ κόσμο. Spread it away to Mytilene!!!!
Παιδιά, χαίρομαι ιδιαίτερα κι εγώ για το βόρειο κοινό! Γνωρίζω από εμπειρίες μου πως οι Θεσσαλονικείς γενικά έχουν μεγάλη ενέργεια και υλοποιούν πράγματα όμορφα... Μεσα στην κοινότητα βλέπουμε και μέλη φοιτητές ή όχι, από τη Θεσσαλονίκη, ανθρώπους εκτός του Πανεπιστημίου Αιγαίου!
Θα ήταν ιδιαίτερα όμορφο να γίνουν ενέργειες δυναμικές και να ακουστούν γενικότερα! Αν χρειαστεί κανείς οπτικοακουστικό κι άλλο υλικό για χρήση, μπορείτε να βρείτε κι από το site, είτε επικοινωνήστε και με ΠΜ με εμένα.
Να κοιτάμε και για δραστηριότητες κι εκτός site... Βάλτε μπρος και για να φτιάξουμε μπλουζάκια ή άλλα gadgets, ή να οργανώνονται events!
Πολυ καλα
Λοιπον εγω λεω αν δε μπορεσουμε να "οργανωσουμε" κατι, (ειδικά αφου ειμαστε και στα νησια) να "μαζευτουμε" σε καποιο μερος, (οχι στη καμαρα θα μπερδευτουμε :Ρ) Τέσπα, θα θελα πολύ να γνωρίσω τα ατομα απο θεσ/νικη,
να μιλησουμε και να γνωριστούμε γενικά, να μιλησουμε για το πανεπιστημιο,
κ το ΜΥ.
ΣΑΛΟΝΙΚΑ !!!
mesa kai meis eimaste 3 atoma apo 8ess kai eimaste mesa gia na synanth8oume oloi mazi n gnwristoume...
as parei kaneis thl gia na synenoh8oume... : ...
[ΣΗΜ: το άρθρο έλαβε μερικής επεξεργασίας, για να μην φαίνεται κοινοποιημένος τοις πάσοι ο αριθμός τηλεφώνου. Για πιο προσωπική επικοινωνία καλύτερα επικοινωνήστε με Προσωπικά Μηνύματα]