Έλα, με τις μ!λ!κίες τώρα - να βαθμολογήσουμε την εργασία και την προσωπικότηταανθρώπων μέσω του Διαδικτύου..
..ούτε για αστείο, ρε παιδιά, ούτε για αστείο.
Κατανόηση Βοήθεια Ευκολία Γενική_απόδοση
Να απονείμουμε και βραβείο διδασκαλίας σε όποιους συγκεντρώσουν το μεγαλύτερο score - ή καλύτερα, μιας και πλησιάζουν, ας βγει μία shortlist και να ψηφίσουν εκ νέου όλοι οι φοιτητές, αλλά και το διοικητικό προσωπικό των ιδρυμάτων (το οποίο ήδη εκλέγει πρυτάνεις, μην το ξεχνάμε...)
Πρόκειται απλώς για άλλη μία χυδαία κακογουστιά.
Δεν ξέρω τί είναι πιο λυπηρό - η ευκαιρία για πλάκα που βρήκαν ορισμένοι ή η ευκαιρία για "διαφήμιση" που είδαν ορισμένοι άλλοι. Μάλλον η ανοχή και η αδράνεια που δείχνουμε όλοι οι υπόλοιποι.
slide έγραψε:
Έλα, με τις μ!λ!κίες τώρα - να βαθμολογήσουμε την εργασία και την προσωπικότηταανθρώπων μέσω του Διαδικτύου..
..ούτε για αστείο, ρε παιδιά, ούτε για αστείο.
Κατανόηση Βοήθεια Ευκολία Γενική_απόδοση
Να απονείμουμε και βραβείο διδασκαλίας σε όποιους συγκεντρώσουν το μεγαλύτερο score - ή καλύτερα, μιας και πλησιάζουν, ας βγει μία shortlist και να ψηφίσουν εκ νέου όλοι οι φοιτητές, αλλά και το διοικητικό προσωπικό των ιδρυμάτων (το οποίο ήδη εκλέγει πρυτάνεις, μην το ξεχνάμε...)
Πρόκειται απλώς για άλλη μία χυδαία κακογουστιά.
Δεν ξέρω τί είναι πιο λυπηρό - η ευκαιρία για πλάκα που βρήκαν ορισμένοι ή η ευκαιρία για "διαφήμιση" που είδαν ορισμένοι άλλοι. Μάλλον η ανοχή και η αδράνεια που δείχνουμε όλοι οι υπόλοιποι.
Αν σου φαίνεται κακογουστιά, ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ. Όλο το ελληνικό πανεπιστήμιο έχει μια κακογουστιά, αλλά τι να κάνουμε. Από τη στιγμή που μου δίνεται η ευκαιρία να γράψω πέντε λογάκια για το πως μου φαίνεται ένας καθηγητής σε σχόλιο γιατί να μην το κάνω; Έτσι γιατί μπορώ. Βέβαια όταν κάποιος έχει μάθει σε έτοιμες πολυεθνικές και franchise δομές του είναι δύσκολο να καταλάβει κάτι τέτοιο. Είναι πιο glamorous το wiki, η κοκα κόλα, το facebook, το μ******-book και η θειά μου η Ευτέρπη με τα τσόκαρα gucci...