"Αισθηματικό" θέμα, help?

   
   

 Ψυχολογία - Ανθρώπινες Σχέσεις

 
Συγγραφέας "Αισθηματικό" θέμα, help?
 
       
Τετ, 09 Αύγ 2017 3:45 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


Eiffel_Tower
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα


Aug 09, 2017
1


Παιδιά καλησπέρα. Βασικά, είναι ένα λεπτό θέμα, αλλά αφορά το κολλητό μου - κ πριν με πείτε "όχι για σένα μιλάς", ΟΚ, δεκτό να το νομίζει ο οποιοσδήποτε αυτό, δε με ενδιαφέρει. Σημασία έχει να μοιραστώ ένα θέμα το οποίο με ανυσηχεί κ το οποίο, βέβαια, βασανίζει το φίλο μου αλλά δε ξέρω πως να τον βοηθήσω.

Are you ready?

Το παιδί είναι προγραμματιστής (αλλά δεν είναι member εδώ, κ ελπίζω αν γίνει, οι mods να με επιτρέψουν να διαγράψω το thread στο όποιο μέλλον), κ είχε μια κάψα μεγάλη για μια τύπισσα που τέλος πάντων, στην αρχή-αρχή τον συμπαθούσε ιδιαίτερα - η γυναίκα είναι αρραβωνιασμένη εντωμεταξύ, αλλά ο φίλος μου είναι ηθκό παιδί κ δεν είχε πονηρό σκοπό, απλά ήθελε να την προσεγγίσει σα φίλος (ξέρω τι μπορεί να περνάει απο το μυαλό όλων σας, αλλά πιστέψτε με, είναι τόσο... καλός, ας πούμε!). Anyway, όντας γιατρός (δε λέω τι είδους), την προσέγγισε στη τελική για ένα θέμα, κ εν καιρώ ήλπιζε να γνωρίσει περισότερα για αυτή κλπ. κ όντως, ήρθαν ποιό κοντά, σχετικά... αλλά το καό με τον φίλο μου είναι το παρακάνει που κ που, κ βγαίνει πως λένε, a little strong και, η καχούρα του φαινόταν, ας πούμε. Ασχετα αν δε το θέλει.


Αnyway, προχωράμε μερικούς μήνες μετά κ ένας καινούργιος γιατρός έρχεται στο προσκήνιο κ αυτή η κοπελιά κ αυτό το παιδί γίναν γρήγορα φίλαράκια - κατί το οποίο δεν του άρεσε πολύ του φίλου μου κ το οποίο, αλήθεια σας λέω, με έφαγε τα αυτιά. Ειδικά όταν κάπου πριν το Πάσχα βγάλαν μια σέλφι μαζί... τα'χασε. Κ εδώ είναι το πρόβλημα - ζηλεύει, προφανώς, τη κατάσταση που έχουν αυτοί οι δύο κ έπεσε μέσα στη βαριά μελαγχολία, κ παρόλο που δε μου το είπε, νομίζω ότι θέλει κ αυτός να έχει με εκείνη ότι έχει αυτός... αλλά ρε παιδιά, δε μπορώ να το καταλάβω, αφού όπως με λέει πάει για παντριά η κοπέλα!

Του λέω ξεκόλλα, πάνε αλλού, μην ασχολήσαι, κ με λέει, καλά, καλά... αλλά μετά, όπως σήμερα, τη βλέπει να μιλάει αυτή, το αγόρι της κ ο νέος γιατρός κ να το "χαριεντίζει" όπως είπε, να του πιάνει το μπράτσο κλπ. κ αυτός να κοιτάει απο μακριά σαν τον φτωχό συγγενή.

Βέβαια, για να'μαι ειλικρινή κ εγώ, επειδή την γνώρισα τη δεσπονίς, μου φάνηκε εξαιρετικά συμπαθής κ αγαπητός άνθρωπος, κ μπορώ να καταλάβω γιατί μπορεί να κόλλησε μαζί της (είναι κ χαριτωμένη, αν μπορώ να πω). Γιαυτό κ δε ξέρω τι μπορεί να έγινε, όταν μου λέει ότι, για παράδειγμα, το Μάϊο μιλούσαν σαν κανονικοί φίλοι κ κολλητοί ίσως, αλλά μετά, ξαφνικά, να κόπηκε αυτή η σχέση κ να έγινε απόμακρη κ να τον λέει μόνο το εκάστοτε γειά. Δε ξέρω αν λόγω γάμου έχει εντάσεις κλπ. αλλά πάλι, ο φίλος μου επιμένει ότι με τον συνάδελφο είναι ποιό ανοικτή κ ανεκτική.


Παιδιά, δε ξέρω τι να κάνω. Πουθενά δε πάει το θέμα, αλλά ο φίλος αμαραζώνει. Δεν είναι εξαιρετικά κοινωνικός, αν κ μπορεί να είναι επικοινωνιακός με όλους. Ετσι όπως μου το λέει, δε νομίζω ότι η κοπέλα τον αποφεύγει ή τονα ντιπαθεί ή κάτι τέτοιο (γιατί τα λέει αυτά ο χαζός) αλλά απλά να μην έχει όρεξη να ασχολείται μαζί του πιά, να την κούρασε η σοβαροφάνεια του κ να θέλει να χαλαρώσει.. κάτι τέτοιο του λέεω, να χαλαρώσει κ να ηρεμήσει λιγάκι.


ΤΙ τραβάω κ εγώ... γιαυτό ήθελα να μοιραστώ το μαρτύριο μαζί σας. Τι γνώμη έχετε? Συγγενής μου είναι κ τον πονάω, αλλά παραπάνω δε μπορώ να κάνω... τι γνώμη έχετε?


Καλό ξημέρωμα, κ συγγνώμη αν το topic δε ταιριάζει με τα sensibilities του forum πλέον.

     
   
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)


   


 
Μετάβαση στη:  
 

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις "Φτιάξε τη δική σου ταινία"...

από Annusual
Συζήτηση: ΛΕΣΒΟΣ Απαντήσεις: 0

Παρ, 12 Ιαν 2018 11:38 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Προβολή της ταινίας "The Rocky H...

Συζήτηση: [ΡΟΔΟΣ] Κινηματογραφική Ομάδα Απαντήσεις: 0

Σαβ, 28 Οκτ 2017 2:21 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Προβολή της ταινίας "American Ps...

Συζήτηση: [ΡΟΔΟΣ] Κινηματογραφική Ομάδα Απαντήσεις: 0

Δευ, 09 Οκτ 2017 1:24 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Θεατρική Παράσταση "Ο Γυάλινος Κ...

Συζήτηση: [ΡΟΔΟΣ] Θεατρική Ομάδα Απαντήσεις: 0

Δευ, 22 Μάϊ 2017 7:50 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Καθαρισμός Ακτής Κολύμβησης Καλαμάρη ...

από inertia
Συζήτηση: ΛΕΣΒΟΣ Απαντήσεις: 0

Παρ, 31 Μάρ 2017 11:37 am Τελευταίο Μήνυμα


Πρόσφατες συζητήσεις - topics