MYaegean Web Community
University of the Aegean
info - subjects
:: Details ::

Είσαι έτοιμος/ -η να γευτείς μια διαφορετική εμπειρία και να συμμετέχεις κι εσύ στην υλοποίηση του MYaegean;

Νιώθεις οτι έχεις κάποιες ιδέες και γνώσεις για τις κάνεις πράξη;

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και έλα στο CyberTeam! Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να σου πούμε τι θα κάνεις, στο τομέα που εσύ είσαι καλύτερος/ -η.

Λόγω του οτι το site θέλει να συνδυάσει ιδέες και πρωτοβουλίες από όλα τα τμήματα, δεν θέλουμε να αφήσουμε τίποτε απ'έξω! Θα είναι ένας χώρος για όλα τα γούστα, με όλα τα θέματα!

Ειδικά το Ezine, όπως το φανταζόμαστε, θα χτίζεται από φοιτητές και φοιτήτριες και θα είναι σχετικό με τα πάντα!

Μην καθυστερείς λοιπόν! όσο πιο γρήγορα τελειώσουμε και όσο πιο σωστά το διαμορφώσουμε, τόσο πιο ωφέλιμο θα είναι για όλους μας!

Σε περιμένουμε με χαρά!

Φιλικά,
η ομάδα ανάπτυξης

Πληροφορίες

Πάρε μέρος τώρα: Φόρμες Συμπλήρωσης

Το MYaegean είναι μια OnLine Web κοινότητα δημιουργημένη για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου, προσφέροντας υπηρεσίες με στόχο την επικοινωνία!
Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου είναι ένας ιδιαίτερος ακαδημαϊκός φορέας, ένα πανεπιστήμιο με τα τμήματά του διασκορπισμένα στα νησιά του Αιγαίου, στη Λέσβο, τη Σάμο, τη Μυτιλήνη, τη Σύρο, τη Ρόδο κ.λ.π. Ο τρόπος αυτός οργάνωσης δεν φαίνεται να υπάρχει αλλού, καθώς στα περισσότερα αντίστοιχα τμήματα οι φοιτητές είναι συγκεντρωμένοι σε μορφή Πανεπιστημιούπολης, είτε απλά είναι κοντά, μέσα στα όρια μιας πόλης.

Σε εμάς αντίθετα ισχύει ένα σύστημα αποκέντρωσης, το οποίο δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, αφού επιτρέπει τη γνωριμία με κάπως διαφορετικές κουλτούρες και τρόπους ζωής, ανά νησί.

Αυτό που θα μπορούσαμε να πούμε οτι δεν είναι πολύ καλό, είναι το γεγονός πως σαν φοιτητές, του ίδιου Πανεπιστημίου, δεν μας δίνεται εύκολα η ευκαιρία να γνωριστούμε με άλλους φοιτητές από τα υπόλοιπα τμήματα του Πανεπιστημίου μας. Μια πολύ καλή ευκαιρία θα λέγαμε οτι αποτελεί ο θεσμός της Πολιτιστικής Εβδομάδας, οπου δυστυχώς δεν είναι δυνατόν όλοι οι φοιτητές από ένα τμήμα να ταξιδέψουν σε κάποιο από τα νησιά του Πανεπιστημίου και να γνωρίσει τους συμφοιτητές του.

Μας γεννήθηκε λοιπόν η ιδέα, επιχειρώντας να σκεφτούμε μια λύση για την ανάγκη μας αυτή για επικοινωνία, να χρησιμοποιήσουμε το Internet (διαδίκτυο).

Σκεφτήκαμε πως θα ήταν αρκετά χρήσιμο για όλους μας ως φοιτητές, να δημιουργούσαμε μια Cyber Κοινότητα, στην ουσία ένα portal, με υπηρεσίες που θα μας επιτρέπουν να επικοινωνούμε μεταξύ μας και να γνωριστούμε περισσότερο! Αποφασίσαμε λοιπόν να σχεδιάσουμε ένα δικτυακό τόπο, ο οποίος να περιέχει υπηρεσίες όπως ChatZone και Forum, καθώς και άλλα πολλά. Βρισκόμαστε τώρα σε φάση ανάπτυξης του τόπου, ενώ έχουμε δώσει το κωδικό όνομα "MYaegean" στο όλο project και δημιουργήσαμε αυτόν τον ενημερωτικό δικτυακό τόπο, με στόχο να πάρουμε ιδέες και -γιατί όχι- συμμετοχές από ενθουσιώδεις φίλους και φίλες που θα ήθελαν να πάρουν μέρος στην προσπάθεια.

Μερικές από τις λειτουργίες οπου σκεπτόμαστε να έχει το site είναι, πέρα από το Forum και το Chat (IRC), επίσης ένα ψηφιακό περιοδικό, το οποίο να συντάσσεται από φοιτητές ανεξαρτήτως τμήματος, στην ουσία θα είναι το ήδη υπάρχον "Contrabado", αλλά με περισσότερες λειτουργίες και δύναμική παρουσία, ακόμη υποστήριξη και promoting σε φοιτητικούς Web ραδιοφωνικούς σταθμούς, διεξαγωγή ερευνών (serveys) για διάφορα θέματα και διαγωνισμοί, quiz και άλλα πολλά, για όλους!

Ελπίζουμε οτι δεν θα πάει χαμένη η προσπάθειά μας αυτή και οτι θα την αγκαλιάσουν πολλοί. Στόχος μας είναι να γεφυρωθεί και να χτιστεί μια OnLine επικοινωνία, κι έτσι το site αυτό να αποτελέσει έναν συχνό προορισμό-σταθμό στις καθημερινές μας διαδικτυακές αναζητήσεις, ένα "φίλο" αν μας επιτρέπεται να πούμε κάτι τέτοιο για τον κάθε φοιτητή. Και συνάμα ένα δικό του εργαλείο, αφού όλοι μας θα μπορούμε να συμμετέχουμε!

Μην καθυστερείς λοιπόν! Συμπλήρωσε τις αντίστοιχες φόρμες που έχουμε δημιουργήσει για να επικοινωνήσεις μαζί μας και να σε γνωρίσουμε καλύτερα, έτσι ώστε να μπεις κι εσύ στο team της ανάπτυξης και υποστήριξης του MYaegean!!
Γιατί, το MYaegean είσαι εσύ!

Φιλικά,
η ομάδα ανάπτυξης του MYaegean
άνοιξη-καλοκαίρι 2003



Πάρε μέρος τώρα!
Φόρμες Συμπλήρωσης

up>

:: home :: aegean university :: team :: chatzone :: forum :: links :: sitemap :: info ::
© 2003 University of Aegean | Dept. of Products & Systems Design Engineering - MYaegean, ChatForum Team WebMaster | Administrator