http://my.aegean.gr e-Magazino
Εκπαιδευτικές Εκδηλώσεις

Ημερομηνία:
Θεματική Κατηγορία: Εκπαιδευτικές Εκδηλώσεις

Εκθεση «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2010» από 19 ως 21 Mαρτίου στο Κέντρο Ξιφασκίας

Εκθεση για την Εκπαίδευση 2010Για 12η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται, από 19 έως 21 Mαρτίου, η Διεθνής Έκθεση για την Εκπαίδευση, «EKΠAIΔEYΣH 2010». Η έκθεση, που φέτος διεξάγεται στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, τελεί υπό την αιγίδα του Yπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και του Δήμου Αθηναίων.


Η «EKΠAIΔEYΣH 2010» φιλοξενεί 250 περίπου εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα υποδεχθεί πάνω από 20.000 επισκέπτες όλων των ηλικιών (μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, απόφοιτους, εργαζόμενους, γονείς, εκπαιδευτικούς, σύμβουλους επαγγελματικού προσανατολισμού) οι οποίοι θα ενημερωθούν, άμεσα και αποτελεσματικά, από τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων σχετικά με προγράμματα σπουδών μετά το Λύκειο, μεταπτυχιακά, ΜΒΑ, ξένες γλώσσες, σεμινάρια και πολλά άλλα.

Τιμώμενη χώρα της φετινής διοργάνωσης είναι η Ολλανδία. Καταξιωμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα, μαζί με τον αρμόδιο φορέα Nuffic, το Ολλανδικό Ινστιτούτο και την Πρεσβεία της Ολλανδίας, θα δώσουν πολύτιμες πληροφορίες για σπουδές στη χώρα με τα 60 διαφορετικά Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τους 76.000 διεθνείς φοιτητές και τα 1.450 αγγλόφωνα προγράμματα.

Παράλληλα με την έκθεση, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το «ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΟ-JOB FESTIVAL», μια σειρά εκδηλώσεων για εργασία και καριέρα με πλούσια θεματολογία και τη συμβολή έμπειρων στελεχών της αγοράς. Παρουσιάσεις, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και σεμινάρια θα εστιάσουν στα επαγγέλματα του μέλλοντος, το σχεδιασμό και τη διαχείριση καριέρας, την αναζήτηση εργασίας, τις μεταπτυχιακές σπουδές και πολλά άλλα.

Στην «EduΤech», το ειδικό εκθεσιακό αφιέρωμα της «EKΠAIΔEYΣH 2010», οι επαγγελματίες της εκπαίδευσης θα συναντήσουν προμηθευτές εξοπλισμού και υπηρεσιών για την οργάνωση εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Η είσοδος στην έκθεση «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2010» και η συμμετοχή στις εκδηλώσεις και στα σεμινάρια του «ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΟΥ-JOB FESTIVAL» είναι δωρεάν.

Εκθεση Εκπαίδευση 2009 στιγμιότυπο

Ώρες: Παρασκευή 09.00-20.00 (Εθνικός Τομέας), Σαβ/κο 11.00-20.00 (Εθνικός & Διεθνής Τομέας).

Πληροφορίες στο www.ekpaidefsi.gr


Χορηγοί επικοινωνίας είναι oι ραδιοφωνικοί σταθμοί Λάμψη 92.3 και ΑΝΤ1 FM 97.2, η εφημερίδα City Press, τα περιοδικά Athens Voice και Adbusiness, o τηλεοπτικός σταθμός MAD και οι διαδικτυακοί τόποι www.pathfinder.gr, www.e-paideia.net, www.skywalker.gr, www.StudySmart.gr, www.in2life.gr και www.zoo.gr

Χορηγοί Σταδιοδρομίου-Job Festival: www.zhteitai.gr, HR Passport Career & Business Services, Επιστημονικό Marketing και Οικονομική Επιθεώρηση.

Xoρηγός ψυχομετρικών εργαλείων: Orientum Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση:

Oι εκθέτες:
Στην έκθεση «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» συμμετέχουν: Πανεπιστήμια της Eλλάδας και του εξωτερικού, Tεχνολογικά Eκπαιδευτικά Ιδρύματα, Kολέγια, Στρατιωτικές Σχολές, Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών, Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, Κέντρα Ξένων Γλωσσών, Πρεσβείες και Μορφωτικά Ινστιτούτα ξένων χωρών, Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια, Φορείς επαγγελματικής επιμόρφωσης και κατάρτισης, Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, κ.α.

Oι εκπροσωπούμενες χώρες:
Στη έκθεση συμμετέχουν εκπαιδευτικά ιδρύματα και Mορφωτικά Iνστιτούτα από την Eλλάδα, τη Βουλγαρία, την Ελβετία, τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, την Ισπανία, την Iταλία, τον Καναδά, την Κίνα, την Κύπρο, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ολλανδία και την Τουρκία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το δικτυακό τόπο www.ekpaidefsi.gr ή επικοινωνήστε με την EuroPartners στο τηλ.: 210 92 21 254 και e-mail: info@europartners.gr

Διοργάνωση:

EuroPartners EΠE
Λεωφ. Συγγρού 101, 117 45 Aθήνα
Τηλ: 210 92 21 254, Fax: 210 92 21 589
e-mail: info@europartners.gr
www.europartners.gr
www.ekpaidefsi.gr


Ευχαριστούμε την κα. Χριστίνα Μιχαηλίδου για την επικοινωνία και παράθεση συμπληρωματικού φωτογραφικού υλικού


Σημείωση για συντάκτες:

H EuroPartners, ένα από τα δυναμικότερα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Οργανωτών Εκθέσεων και Συνεδρίων, διαθέτει ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο υψηλής ποιότητας διεθνών εκδηλώσεων που απευθύνονται κυρίως στον επαγγελματικό κόσμο αλλά και σε συγκεκριμένο κοινό. Ταυτόχρονα αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα τη Reed Exhibitions, το μεγαλύτερο οργανωτή εκθέσεων και εμπορικών εκδηλώσεων στον κόσμο.

Oι διοργανώσεις της EuroPartners για το 2010

 

EKΠAIΔEYΣH 2010
12η Διεθνής Έκθεση για την Eκπαίδευση
19 – 21 Μαρτίου 2010 (ετήσια)
Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Ελληνικό,  Aθήνα
www.ekpaidefsi.gr

BEST VALUE YACHTING 2010
8ο Πλωτό Σαλόνι Mεταχειρισμένων Σκαφών Aναψυχής
15 – 18 Απριλίου 2010 (ετήσια)
Λιμάνι Λαυρίου, Λαύριο
www.europartners.gr/bestvalueyachting  

Exclusive Yachting 2010
9η Πλωτή Παρουσίαση Σκαφών Aναψυχής,
Προϊόντων & Yπηρεσιών Yachting & Lifestyle
16 – 21 Σεπτεμβρίου 2010 (ετήσια)
Αθήνα
www.europartners.gr/exclusiveyachting

Αποστολή άρθρου από ομάδα Σύνταξης My.Aegean.gr e-Magazine.

Το άρθρο αυτό προέρχεται από: MY.aegean.gr Community http://my.aegean.gr/web/ e-Περιοδικό Publisher: MyAegean (ISSN: 2459-2692)

My.Aegean.gr, άρθρο «Εκθεση «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2010» από 19 ως 21 Mαρτίου στο Κέντρο Ξιφασκίας», http://my.aegean.gr/web/article2961.html από ομάδα Σύνταξης My.Aegean.gr e-Magazine [ανακτήθηκε: 2017-11-18 16:15:43]