νέος Νόμος-Πλαίσιο για την Παιδεία: Πληροφορίες-Αντιδράσεις-Συζήτηση [2011-2012]

   
   

 Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και Θεσμικό-Νομικό Πλαίσιο

 
Συγγραφέας νέος Νόμος-Πλαίσιο για την Παιδεία: Πληροφορίες-Αντιδράσεις-Συζήτηση [2011-2012]
 
       
Τρι, 20 Σεπ 2011 3:51 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


20.09.2011 έγραψε:
Απόφαση της Κοσμητείας της ΣΑΕ του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Σήμερα, Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011, σε έκτακτη συνεδρία της, η Κοσμητεία της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, εξετάζοντας τα δεδομένα, όπως έχουν διαμορφωθεί μετά τη συνέχιση της παρεμπόδισης της εισόδου στην οικονομική και διοικητική υπηρεσία από φοιτητική παράταξη, διαπιστώνει ότι, καθώς εξαντλούνται τα αναγκαία χρονικά περιθώρια, αυτή η κατάσταση θέτει σε εξαιρετικό κίνδυνο την ολοκλήρωση σειράς ζωτικών διαδικασιών, που αφορούν στη στέγαση, στη σίτιση και στη φύλαξη των κτιριακών εγκαταστάσεων της Σ.Α.Ε.

Όλα τα μέλη της Κοσμητείας εκτιμούν, ότι η συνέχιση αυτής της παρεμπόδισης θα προκαλέσει, από αύριο κιόλας, με μαθηματική ακρίβεια, την πλήρη αδυναμία για στέγαση και σίτιση των φοιτητών και φοιτητριών αλλά και για φύλαξη των χώρων. Καλούμε για ύστατη φορά, μετά και τις συνεχείς εκκλήσεις μας και τις αλλεπάλληλες συζητήσεις, να τεθεί τέλος στην αδιέξοδη αυτή ενέργεια, που επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τις ήδη δραματικές συνθήκες στις οποίες έχει περιέλθει το ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο.

Γραμματεία Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών

Καμία άλλη ενημέρωση από τη Ρόδο;

     
 
       
Τετ, 21 Σεπ 2011 9:22 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


21.09.2011 έγραψε:
Συνάντηση του Συντονιστικού των Δ.Σ. των Συλλόγων

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 19/9/2011, στη Μυτιλήνη, συνάντηση των Δ.Σ. των Συλλόγων όλων των συνδικαλιστικών φορέων του Ιδρύματος με τη συμμετοχή και εκπροσώπων των Φοιτητικών Συλλόγων της Πανεπιστημιακής Μονάδας Μυτιλήνης.

Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τις εξελίξεις στον εργασιακό τομέα μετά από τις ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα (απολύσεις, εφεδρεία) καθώς και σε σχέση με τις εξελίξεις-κινητοποιήσεις μετά την ψήφιση του νέου νόμου για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η συνάντηση αυτή κατέληξε στα ακόλουθα:
  Να ζητηθεί συνάντηση εντός των επομένων ημερών με την Πρυτανική Αρχή

  Να κληθούν να συμμετέχουν όλοι οι φορείς του Ιδρύματος, σε όλες τις Μονάδες, στα εκπαιδευτικά συλλαλητήρια που θα διοργανωθούν την Πέμπτη 22/9/2011

  – Να συγκληθεί συνέλευση όλης της ακαδημαϊκής κοινότητας (ΔΕΠ, 407, Διοικητικό προσωπικό, συμβασιούχοι, ΕΤΕΠ, ΕΕΔΙΠ) στη Μυτιλήνη, την Παρασκευή 23/9/2011

  Ενεργή συμπαράσταση στις επιτροπές κατάληψης

Καλούμε όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας:
  Nα συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά συλλαλητήρια που θα διοργανωθούν κατά τόπους, την Πέμπτη 22/9/2011.
  Ο χώρος συνάντησης για τη Μονάδα της Μυτιλήνης είναι αυτός των Κεντρικών Λυκείων (ώρα 12πμ)

  Να συμμετέχουν στην ανοικτή συνέλευση της ακαδημαϊκής κοινότητας, στη Μυτιλήνη, στο Λόφο Πανεπιστημίου, την Παρασκευή 23/9/2011 (ώρα 10πμ)


Σύλλογος Μελών ΔΕΠ
Σύλλογος Μελών ΔΕΠ-Παράρτημα Μυτιλήνης

Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού

Σύλλογος ΕΤΕΠ

Σύλλογος ΕΕΔΙΠ

Σύλλογος Συμβασιούχων Υπαλλήλων

Κίνηση Διδασκόντων βάσει του ΠΔ 407/80


21.09.2011 έγραψε:
Απόφαση Φοιτητικού Συλλόγου Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας

( ίδιο πλαίσιο με προηγούμενη Συνέλευση )

Προχωράμε σε:

Κατάληψη με νέα Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 26/9 και ώρα 15:00μ.μ. στην αίθουσα ¶, στο κτήριο της Θάλασσας.

Κατάληψη διαρκείας στη Διοίκησης, εκτός της Μέριμνας, ώστε να μπλοκαριστεί κάθε εφαρμογή του Νόμου, με τη συνέχιση της να αποφασίζεται μέσα από κάθε επόμενη Γενική Συνέλευση.

Μοίρασμα καθημερινά ενημερωτικού κειμένου για τους πρωτοετείς από τις επιτροπές κατάληψης. Οι εγγραφές ΔΕΝ μπλοκάρονται.

Συντονιστικό επιτροπής κατάληψης σήμερα και κάθε μέρα και ώρα 19:00μ.μ. για συντονισμό των δράσεων της επομένης.

Ειδική ρύθμιση για την παρουσίαση των ήδη ολοκληρωμένων πτυχιακών αλλα και ειδική ρήτρα για τους επι πτυχίω φοιτητές.

Παράσταση διαμαρτυρίας στην επόμενη Γενική Τμήματος, την Τετάρτη 21/9

Συντονισμό με τις άλλες επιτροπές κατάληψης

Συμμετοχή στην πανεκπαιδευτική πορεία την Πέμπτη 22/9 και ώρα 12:00

( έχει βγει και πρόγραμμα κατάληψης, δείτε στα email )


     
 
       
Πεμ, 22 Σεπ 2011 11:18 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


Ανακοίνωση της πρυτανείας.

22.09.2011 έγραψε:
Προβλήματα διοικητικής & οικονομικής διαχείρισης λoγω πολυήμερων καταλήψεων

Οφείλουμε να ενημερώσουμε όλη την κοινότητα Πανεπιστημίου Αιγαίου, ότι κεντρικές διοικητικές υπηρεσίες, ορισμένες διοικητικές υπηρεσίες σχολών, καθώς και οι υπηρεσίες Επιτροπής Ερευνών, δε λειτουργούν καθόλου ή λειτουργούν περιστασιακά από τις 12 Σεπτεμβρίου λόγω καταλήψεων στο κτήριο Διοίκησης της Μυτιλήνης, καθώς και άλλων αντίστοιχων κτηρίων ή γραφείων σε Σχολές του Πανεπιστημίου μας.

Η κατάσταση αυτή έχει πολλαπλές σοβαρές συνέπειες. Ενδεικτικά αναφέρονται ορισμένες μόνο:
  Αδυναμία συμμετοχής σε σοβαρότατους διαγωνισμούς που αφορούν το κτήριο των Κοινωνικών Επιστημών και τις φοιτητικές εστίες στη Μυτιλήνη, το κτήριο Β΄ στη Ρόδο, τη στέγαση και τη σίτιση των φοιτητών, τη φύλαξη και την καθαριότητα των κτηρίων, τον εξοπλισμό των εργαστηρίων, με αποτέλεσμα να χάνονται μοναδικές και μη αναπληρώσιμες δυνατότητες για το σύνολο του πανεπιστημίου ή για επιμέρους σχολές.

  – Σοβαρότατες καθυστερήσεις στις απαιτούμενες επεξεργασίες για την αμοιβή των φοιτητών/τριών που συμμετείχαν στην Πρακτική ¶σκηση, καθώς και της πληρωμής εξόδων που είχαν προκαταβάλει διδάσκοντες, από προσωπικούς τους πόρους, για έξοδα δραστηριοτήτων στα πλαίσια της Πρακτικής ¶σκησης.

  Αδυναμία επεξεργασίας στοιχείων για αμοιβές μελών προσωπικού που δεν έχουν άλλους πόρους: νέοι ερευνητές, υποψήφιοι διδάκτορες, αλλά και μέλη των διοικητικών υπηρεσιών και της επιτροπής ερευνών που εργάζονται με συμβάσεις έργου και συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Σε συνθήκες οξυμένης οικονομικής στενότητας, οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούν να λάβουν τη βασική τους αμοιβή, και άρα να καλύψουν τα τρέχοντα έξοδα διαβίωσης.

Χρειάζεται να διευκρινιστεί, ότι η κατάληψη ενός κτηρίου, ή ακόμα και ενός μόνο γραφείου, σε κάποιο κτήριο, έχει πολύ συχνά οριζόντιες συνέπειες σε όλο το Πανεπιστήμιο, σε όλες τις μονάδες, καθώς και στα μέλη αυτών.

Είναι γνωστό ότι οι συνθήκες που λειτουργεί το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, είναι εξαιρετικά οριακές τόσο ως προς το προσωπικό του (έλλειψη στελέχωσης διοικητικού και διδακτικού προσωπικού), όσο και ως προς τη χρηματοδότησή του.

Είναι δεδομένο ότι και για τα δύο αυτά ζητήματα μοναδική ευθύνη είχε και έχει το κράτος.
Είναι επίσης δεδομένο, ότι πρόσθετα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί από την ψήφιση του νέου νόμου για τα ΑΕΙ (ν.4009/2011).

Καλούμε όσους έχουν επιλέξει ως μέσο πάλης την «κατάληψη» χώρων του Πανεπιστημίου μας, να αναλογιστούν σε βάθος εάν, στις οριακές αυτές συνθήκες λειτουργίας και εργασίας όλων μας, αυτή η μορφή διεκδίκησης είναι πράγματι η καταλληλότερη, τόσο όσον αφορά το σύνολο της κοινότητάς μας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, όσο και ως προς το κράτος και την κοινωνία.

H Πρυτανική Αρχή


     
 
       
Πεμ, 22 Σεπ 2011 5:35 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


dser
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι


Sep 15, 2011
21


Με πρωτοβουλία του «Εδώ Πολυτεχνείο», φοιτητές από το Πάντειο, το ΕΜΠ, το Φυσικό και το TEI Πειραιά, καθώς και οι ιστοσελίδες Αφορμή, Αlterthess, Βαθύ Κόκκινο, Η Λέσχη, Παραλληλογράφος και Red Notebook συζητούν για τις καταλήψεις στα πανεπιστήμια και το νόμο Διαμαντοπούλου-Γεωργιάδη
http://rnbnet.gr/details.php?id=3240

     
 
       
Παρ, 23 Σεπ 2011 9:56 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


23.09.2011 έγραψε:
Κείμενο των ΔΣ όλων των συνδικαλιστικών φορέων του Πανεπιστημίου Αιγαίου προς την Σύνοδο των Πρυτάνεων


Κύριοι Πρυτάνεις
Κυρίες και κύριοι Αντιπρυτάνεις

Στις έντονα κρίσιμες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε στη χώρα μας και οι οποίες καθημερινά χειροτερεύουν μέσα από τις εξαγγελίες για πρόσθετα μέτρα που αφορούν σε περικοπές μισθών και συντάξεων, σε επιβολή νέων φόρων, σε απολύσεις και εφεδρείες υπαλλήλων, τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα.

Συμφωνούμε όλοι μας ότι:
  Βρισκόμαστε υπό συνεχή μείωση της χρηματοδότησης των Πανεπιστημίων, με αποτέλεσμα τη μη κάλυψη ούτε των λειτουργικών τους αναγκών,

  • Βρισκόμαστε με έναν νέο νόμο, παρά τις έντονες αντιδράσεις της ακαδημαϊκής κοινότητας της χώρας, όπως αυτή έχει εκφραστεί τόσο μέσα από τις επανειλημμένες ανακοινώσεις-τοποθετήσεις της Συνόδου, τις αντίστοιχες των Συγκλήτων των Ιδρυμάτων, αλλά και αυτές των συλλογικών φορέων σε επίπεδο Ιδρυμάτων και πανελληνίως,

  • Αντιμετωπίζουμε τη μείωση των πιστώσεων για τους διδάσκοντες βάσει του ΠΔ 407/80, με αποτέλεσμα την σε πλείστες περιπτώσεις αδυναμία υλοποίησης των προγραμμάτων σπουδών, ιδίως σε Τμήματα περιφερειακών Πανεπιστημίων, όπου ο αριθμός των μελών ΔΕΠ είναι μικρότερος των 25 (αποτελεί σκληρή πραγματικότητα για τα Τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου),

  • Παραμένει σε εκκρεμότητα η εξαγγελία για διορισμό των εκλεγμένων Μελών ΔΕΠ με αποτέλεσμα τη συνέχιση ύπαρξης ανάγκης σε διδάσκοντες βάσει του ΠΔ 407/80, για τους οποίους όπως σημειώθηκε δε δίνονται επαρκείς πιστώσεις,

  • Κωφεύει η Πολιτεία επί πολλά έτη για την ανάγκη ενίσχυσης των Πανεπιστημίων με διοικητικό προσωπικό, με μέλη ΕΤΕΠ και ΕΕΔΙΠ, παραγνωρίζοντας έτσι τα αιτήματα και τις εκκλήσεις των Ιδρυμάτων.

Όλη αυτή η ήδη ζοφερή εικόνα συμπληρώνεται σήμερα από τις νέες εξαγγελίες για μείωση του αριθμού των υπαλλήλων του δημόσιου τομέα, στο πλαίσιο της οριζόντιας περικοπής λειτουργικών δαπανών του κράτους.

Αν και βάσει πρότερων εξαγγελιών οι τομείς της Υγείας και της Παιδείας θα εξαιρούνταν των όποιων ρυθμίσεων-μέτρων, περίτρανα αποδεικνύεται καθημερινά ότι τούτο δεν ισχύει.

Λαμβάνοντας υπόψη:
  • Την αποστολή των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων να παράγουν και να μεταδίδουν τη γνώση, προκειμένου να συμβάλλουν στη διαμόρφωση υπεύθυνων πολιτών με σεβασμό στις αξίες της δικαιοσύνης, της ελευθερίας, της δημοκρατίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης,

  • Την άποψη όλων των συνιστωσών της ακαδημαϊκής κοινότητας ότι τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα μπορούν να συμβάλουν στην έξοδο από την κρίση,

  • Την τεράστια ζήτηση για ανώτατη παιδεία στη χώρα μας η οποία τελικά ικανοποιείται στο εξωτερικό με αποτέλεσμα την οικονομική αιμορραγία του τόπου.

Δηλώνουμε ότι η απώλεια έστω και μίας θέσης εργασίας οποιουδήποτε κλάδου (διδάσκοντες βάσει του ΠΔ 407/80, διοικητικό προσωπικό με σύμβαση εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου, ΕΤΕΠ, ΕΕΔΙΠ) θα οδηγήσει το Ίδρυμα μας σε ουσιαστική αδυναμία συνέχισης παροχής, ως οφείλει έναντι των φοιτητών/τριών και ευρύτερα της κοινωνίας, της ποιότητας σπουδών και υπηρεσιών που σήμερα παρέχει, προκαλώντας την αναστολή λειτουργίας του.


Σύλλογος ΔΕΠ Πανεπιστημίου Αιγαίου
Σύλλογος ΔΕΠ Πανεπιστημίου Αιγαίου – Παράρτημα Μυτιλήνης
Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Αιγαίου
Σύλλογος ΕΤΕΠ Πανεπιστημίου Αιγαίου
Σύλλογος ΕΕΔΙΠ Πανεπιστημίου Αιγαίου
Σύλλογος Συμβασιούχων Διοικητικών Υπαλλήλων Πανεπιστημίου Αιγαίου
Κίνηση Διδασκόντων βάσει του ΠΔ 407/80


     
 
       
Κυρ, 25 Σεπ 2011 8:31 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


nikolasminas
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα


Sep 25, 2011
1


Αυτό είναι ένα blog του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων κατά του νέου νόμου πλαίσιου σχετικά με την Τριτοβάθμια εκπαίδευση:

http://dpsd.tumblr.com/

     
 
       
Κυρ, 25 Σεπ 2011 9:16 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


slide
Γκουρού
Γκουρού


Nov 04, 2008
772


Ομάδα φοιτητών διέκοψε το κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ στον αέρα

_ ενημέρωση

     
 
       
Δευ, 26 Σεπ 2011 4:03 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


Dali_Doc
Γκουρού
Γκουρού


Mar 31, 2006
913


slide έγραψε:
Ομάδα φοιτητών διέκοψε το κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ στον αέρα

_ ενημέρωσηΕδώ Πολυτεχνείο εδώ Πολυτεχνείο σας μιλάει η γενιά του πολυτεχνείου αυτή που σας έφερε εδώ... Laugh

Παράθεση:
"Δεν υπήρξε κανενός είδους βία, πλην της παραβίασης του στούντιο", "Θέλουν να διαμαρτυρηθούν "γιατί τα ΜΜΕ δεν παίζουν τις καταλήψεις- και θεωρούν δημοκρατικό τους δικαίωμα να το κάνουν απ' το δελτίο της ΝΕΤ", "το δελτίο δεν μου ανήκει, δεν είναι καν "εκπομπή μου", ούτε φέρει την υπογραφή μου".


Γιατί αν τα ΜΜΕ παίζουν τις καταλήψεις θα ξεσηκωθεί παλλαϊκό κίνημα, η Διαμαντοπούλου θα πάθει έμφραγμα και θα γίνει η Ανατροπή!

Και πέρα από την πλάκα, η μόνη κατάληψη που λέει αυτή τη στιγμή είναι είτε χρηματιστηρίου είτε υπουργείου οικονομικών, μόνο αυτό τσούζει πια...
OCCUPY WALL STREET

     
 
       
Δευ, 26 Σεπ 2011 8:37 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


Στη Σύρο συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις.

Παράθεση:
Απόφαση Φοιτητικού Συλλόγου Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων

Μετά από την Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. του Τ.Μ.Σ.Π.Σ. αποφασίστηκε:
  Συνέχιση της κατάληψης (ψήφοι 48/89)
  Ψήφοι: Υπέρ 48, Κατά 29, Λευκά 12.

  Νέα Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 30/09/11

  Συνάντηση στις 12:00 στο 1ο Γυμνάσιο για την υλοποίηση της δράσης "Η Παιδεία Πεθαίνει".

  Συνάντηση ΟΛΩΝ των ομάδων στις 16:00 στο 1ο Γυμνάσιο για τον συντονισμό των δράσεων.
Είναι απαραίτητη η εύρεση υπευθύνων για τις ομάδες:
α) Συγγραφής Κειμένου (προς δημοσίευση στις εφημερίδες)
β) Διοργάνωσης Ανοιχτών Συζητήσεων / Διαλέξεων / Προβολών

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!!

Sites Συλλόγου:

Φοιτητικός Σύλλογος

Για τον νέο νόμο-πλαίσιο

Ραδιοφωνικός Σταθμός


     
 
       
Τρι, 27 Σεπ 2011 12:01 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


«Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ 4009 ΓΙΑ ΑΕΙ/ΤΕΙ: Διδάσκοντες και διδασκόμενοι στο περιθώριο».
Δημόσια συζήτηση για το πανεπιστήμιο του σήμερα και του αύριο.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 19.00,
στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.

Διοργανώνεται από την πρωτοβουλία του Α.Π.Θ. «Συνάντηση με την Πόλη».
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό το οποίο και θα μπορεί να συμμετάσχει στη συζήτηση.

( Πρόσκληση και ομιλητές )

     
   
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)


   


 
Μετάβαση στη:  
 

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Πληροφορίες - διαμονή - εμπειρίες και...

από kat-kat
Συζήτηση: τμ. Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής Απαντήσεις: 0

Παρ, 12 Ιούλ 2019 12:24 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Συμμετοχή σε έρευνα του Παντείου για ...

Συζήτηση: Ερωτηματολόγια-Questionnaires - Επιστημονική έρευνα Απαντήσεις: 0

Τετ, 14 Νοέ 2018 2:46 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις GDPR: Νέος Κανονισμός Προστασίας Προσ...

από e3iswsi
Συζήτηση: Κοινωνικά θέματα, Πολιτική, Επικαιρότητα Απαντήσεις: 0

Κυρ, 27 Μάϊ 2018 6:33 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Ραδιοφωνική Εκπομπή στο πλαίσιο της δ...

από inertia
Συζήτηση: Ανακοινώσεις & Κανονισμοί Forum Απαντήσεις: 4

Σαβ, 24 Σεπ 2016 9:44 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Νόμος-πλαίσιο για τριτοβάθμια εκπαίδε...

από slide
Συζήτηση: Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και Θεσμικό-Νομικό Πλαίσιο Απαντήσεις: 110

Παρ, 05 Αύγ 2016 10:37 pm Τελευταίο Μήνυμα


Πρόσφατες συζητήσεις - topics