WebRadio - Ραδιόφωνο στο ΑιγαίοXoros 94.2 Samos - Student Radio University of the Aegean
Escapula Rhodes - Student Radio University of the Aegean
DPSDradio Syros - Student Radio University of the Aegean
Lofos Radio Lesvos - Student Radio University of the Aegean
Samos

άνοιγμα PLAYER 
Rhodes

άνοιγμα PLAYER 
Syros

άνοιγμα PLAYER 
Chios
 
Lesvos

άνοιγμα PLAYER 
Limnos
 


loading

     Loading radio playlist...


Η non-stop υπηρεσία βασίζεται σε ελεύθερη δωρεάν μουσική με άδεια [i]   
 Πολιτική Χρήσης Υπηρεσιών WebRadio   

Πολιτική Χρήσης - Διάθεσης των υπηρεσιών webradio προς την κοινότητα

Η υπηρεσία "web-radio" που παρέχεται ως υποστηρικτική και αναμεταδίδεται μέσω των σελίδων της πύλης/κοινότητας my.aegean.gr αποτελεί ένα εγχείρημα που βασίζεται στην εθελοντική προσπάθεια και είναι αποτέλεσμα ελεύθερου πειραματισμού με τεχνολογίες, τεχνικές και ομαδικότητα μεταξύ φοιτητικών πρωτοβουλιών.

Οι υπηρεσίες (α) παρέχονται "as-is" χωρίς απαραίτητα εγγύηση για την πλήρη απρόσκοπτη ή αποδοτική λειτουργία τους, (β) για κανένα λόγο η φοιτητική ομάδα ή μέλη της κοινότητας δεν υπόκεινται σε ευθύνες ή κυρώσεις επί της ποιότητας των υπηρεσιών ή άλλων βλαβών από αυτές, (γ) η παροχή των υπηρεσιών δρα με κριτήρια μή-κερδοσκοπικά και οι συνεργαζόμενοι φορείς/πρόσωπα δεσμεύονται πως δεν θα επιτελούν οποιασδήποτε μορφής κερδοσκοπική δραστηριότητα εξ`αυτών ή μέσω αυτών (δ) σε περίπτωση που διαπιστωθεί παράβαση του προηγούμενου όρου, άρεται αυτόματα το δικαίωμα πρόσβασης των υπηρεσιών και επιτελείται αναλυτική αναφορά (log) ή ενημέρωση από/προς την κοινότητα και συνεργαζόμενους φορείς (ε) τα προσωπικά δεδομένα ή άλλα στοιχεία στατιστικού χαρακτήρα των μελών ή παράγωγων υπηρεσιών απαγορεύεται καθ`οποιονδήποτε τρόπο να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από τρίτους, για διαφημιστικούς, πολιτικούς ή άλλους λόγους, (δ) με τη σύμφωνη γνώμη όλων των εμπλεκόμενων μερών γίνεται σεβαστό το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση και θεμελιώδεις αρχές του παγκόσμιου ιστού, ως μέρος ανθρώπινης δημιουργικής δραστηριότητας και έκφανσης δράσεων που στηρίζονται αμιγώς στον εθελοντισμό, αρχές που πρεσβεύουν και διαμοιράζονται πλήθος εκ των μελών και ανθρώπων που συνεισφέρουν στην κοινότητα και πύλη.


Αναπαραγωγή "non-stop" μουσικής μέσω του ccradio.es

Το CCRadio.es είναι ένα online μουσικό ραδιόφωνο με έδρα την Ισπανία που παρέχει ακρόαση μουσικής που διανέμεται ελεύθερα με άδειες Creative Commons (creativecommons.org) και δεν δημιουργεί απαιτήσεις από φορείς συλλογικής διαχείρισης. Εκπέμπει 24 ώρες την ημέρα σε τρία διαφορετικά κανάλια: Pop, Disco, Ambient.

Η φοιτητική πρωτοβουλία "MyAegean" αξιοποιεί μέσω δημόσιας αναμετάδοσης την υπηρεσία ccradio.es παρέχοντας ένα επιπλέον κανάλι ακρόασης του κυρίως μουσικού stream αναμετάδοσης που βασίζεται στις άδειες Creative Commons. Το συνεχές "non-stop" κανάλι εντάσσεται και εναρμονίζεται πλήρως στις σχετικές άδειες και ακολουθείται μια παρόμοια λογική με του ccradio.ellak.gr.

Αναπαραγωγή "non-stop" μουσικής μέσω της υπηρεσίας ccradio.ellak.gr

Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ, www.eellak.gr) στο πλαίσιο των δράσεών της για την προώθηση του Ανοιχτού Περιεχομένου διαθέτει το ψηφιακό μουσικό ραδιόφωνο ccradio.ellak.gr.

Το ψηφιακό μουσικό ραδιόφωνο ccradio.ellak.gr είναι μια υπηρεσία που απευθύνεται κυρίως σε όσους θέλουν να αναπαράγουν δημόσια στους χώρους τους μουσική που διανέμεται ελεύθερα με άδειες Creative Commons (www.creativecommons.gr) και δεν δημιουργεί απαιτήσεις από φορείς συλλογικής διαχείρισης.

Οι άδειες Creative Commons επιτρέπουν τη διάθεση δημιουργικού περιεχομένου (μουσική, κείμενο, οπτικο-ακουστικά και καλλιτεχνικά έργα) στο ευρύ κοινό κατά τρόπο που επιτρέπει νόμιμα την ελεύθερη διανομή, αναπαραγωγή και περαιτέρω χρήση του ψηφιακού περιεχομένου. Κατά αυτό τον τρόπο αυξάνεται την προσβασιμότητα στο υλικό και επιτρέπει την νόμιμη χρήση στο ιντερνέτ καθώς και σε διαδικτυακές υπηρεσίες συμμετοχικής δημιουργίας, όπως wikis και remix sites, κλπ.

Η φοιτητική πρωτοβουλία "MyAegean" αξιοποιεί μέσω δημόσιας αναμετάδοσης την υπηρεσία ccradio.ellak.gr παρέχοντας ένα επιπλέον κανάλι ακρόασης του κυρίως μουσικού stream αναμετάδοσης που βασίζεται στις άδειες Creative Commons. Το συνεχές "non-stop" κανάλι εντάσσεται και εναρμονίζεται πλήρως στις σχετικές άδειες, όπως παρέχονται και μέσω του ίδιου του ιστότοπου (ccradio.ellak.gr). [Βεβαίωση].

 Συμμετοχή & επιπλέον ιδέες!

  Θες βοήθεια; Συχνές Ερωτήσεις - Βοήθεια: Υπηρεσία Υποστήριξης Webradio
Υπηρεσίες WebRadio

  • Ενδιαφέρεσαι να γίνεις ραδιοφωνικός παραγωγός;

  • Σου αρέσει να μοιράζεσαι σκέψεις και μουσικές εμπειρίες με άλλους;

  • Σου αρέσει να μοιράζεσαι νέα και εκδηλώσεις από την περιοχή σου;

  • Θα ήθελες να συμμετέχεις σε μια ομάδα διαδικτυακού ραδιοφώνου;

Ραδιοφωνικά Spots (προωθητικές δράσεις για το MyAegean)

PODCAST: Radio spots for MyAegean


Κατεβάστε, ακούστε, χρησιμοποιήστε τα στις δικές σας εκπομπές!
Αν έχετε όρεξη και μεράκι, δοκιμάστε να δημιουργήστε νέα δικά σας για να τα δημοσιεύσουμε εδώ!


soundradio spot "MyAegean nera" (mp3, 536Kb)
Loading ...

soundradio spot "MyAegean nisi" (mp3, 379Kb)
Loading ...

Για να αποθηκεύσετε τα αρχεία στον Η/Υ σας, κάνετε δεξί κλικ και επιλέξετε Αποθήκευση Συνδέσμου/Προορισμού Ως... από το αναδυόμενο μενού.


     Loading RadioSpots from SouncCloud...
Για τη δημιουργία της παρούσας σελίδας συνεργάστηκαν μέσα στην πορεία ετών διάφορα μέλη φοιτητικών ραδιοφωνικών ομάδων αλλά και άνθρωποι που με την προσωπική τους συνεισφορά και μοίρασμα εμπειριών και πληροφοριών βοήθησαν και βοηθούν άοκνα να χτίσουμε, διαμορφώσουμε και εξελίσσουμε τον Κατάλογο των Φοιτητικών Ρ/Σ. Οι συμφοιτήτριες και συμφοιτητές μας που συμμετέχουν στην κοινότητα του My.Aegean.gr από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου αλλά και από άλλα πανεπιστημιακά/εκπαιδευτικά ιδρύματα με τις δράσεις και συνεισφορά τους επίσης ήταν και είναι το πιο καταλυτικό στοιχείο για την έμπνευση, σχεδιασμό και υλοποίηση των σχετικών δομών και λειτουργιών. Η αμοιβαία έμπνευση και μεράκι δίνει δύναμη σε όλες/όλους μας!

η ομάδα ανάπτυξης