Το MyAegean σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσηςmyA bg5_v2

Social-ize! Νέα και ενημερώσεις από το "κοινωνικό" Αιγαίο


Η φοιτητική ομάδα MyAegean αποτελεί μια ανοιχτή συλλογικότητα, ένα δίκτυο ανθρώπων που δρουν με μεράκι και φαντασία για να πραγματοποιήσουν διάφορες ιδέες και πρωτοβουλίες, μέσα από το πρίσμα της "Αιγαιακής Συνείδησης" και με τρόπο που προσεγγίζει τη ρήση: "Think globally, act locally".

Η σελίδα αυτή προσπαθεί (την οποία και θα ενημερώνουμε τακτικά), να συγκεντρώσει κάποια βασικά στοιχεία από πηγές και sites κοινωνικής δικτύωσης, με νέα, οπτικοακουστικό και άλλο υλικό, συνήθως με αυτόματοποιημένο τρόπο, όπως οι χρήστες-μέλη αντιστοίχως μοιράζονται. Θεματικός άξονας είναι η δικτυακή πύλη και ομάδα MyAegean καθώς και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε ευρύ πλαίσιο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας στο e-mail της Ομάδας ώστε να εμπλουτίσουμε το χώρο ή να προσθέσουμε υπηρεσίες-στοιχεία. Θα χαρούμε για κάθε σας ιδέα και σχόλιο!

Συνειδητοποιώντας πως, ως φοιτητές και γενικότερα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Αιγαίου, πολλά πράγματα γίνονται αποκεντρωμένα ή "μοιράζονται" σε 5 6 νησιά, αυτό προσδίδει μια νέα δυναμική στις δράσεις αλλά και το συντονισμό κινήσεων. Ελπίζουμε μέσω των ελάχιστων δράσεων και δυνατοτήτων που προσφέρονται στις σελίδες εδώ, να βοηθούμε προς ό,τι περισσότερο και καλύτερο μπορούμε! Επισημαίνουμε πως είναι μια εθελοντική συμμετοχική προσπάθεια, και όποια κι όποιος επιθυμεί, μπορεί να μας βοηθήσει για να γίνουμε καλύτεροι και να αποτελέσει ενεργό μέλος αυτής!


Κράτα τακτική ενημέρωση μέσω του MyAegean - «φίλιωσε» μαζί μας!
"Like"-άρεις;
η σελίδα μας στο Facebook
"Follow-ups" και "τιτιβίσματα"
και στο Twitter
"Γιουτουμπ-άρεις";
βίντεο & δημιουργίες μας στο YouTube
 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσω τρίτων φορέων και κάθε συνδεόμενο με αυτές μέρος της ιστοσελίδας ανήκει σε τρίτες δωρεάν υπηρεσίες αντίστοιχα και η φοιτητική ομάδα ανάπτυξης του My.Aegean.gr ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ή πιθανές ζημίες από κακή χρήση αυτού.
Μπρορείτε να επικοινωνήσετε με την Ομάδα Ανάπτυξης για τυχόν απορίες ή προτάσεις.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, σχόλιο, ερώτηση ή πρόταση να μας κάνετε σχετικά με τις σελίδες αυτές, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας.