Λοιπές πλατφόρμες-χώροι κοινωνικής δικτύωσης

Η σελίδα αυτή προσπαθεί να συγκεντρώσει κάποια βασικά στοιχεία από πηγές και sites κοινωνικής δικτύωσης, με νέα, οπτικοακουστικό και άλλο υλικό, συνήθως με αυτόματοποιημένο τρόπο, όπως οι χρήστες-μέλη αντιστοίχως μοιράζονται. Θεματικός άξονας είναι η δικτυακή πύλη και ομάδα MyAegean καθώς και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε ευρύ πλαίσιο. Θα χαρούμε για κάθε σας ιδέα και σχόλιο!


Προφίλ

MyAegean
φοιτητική πρωτοβουλία,
πολιτιστική ομάδα & κοινότητα Πανεπιστημίου Αιγαίου

Ίδρυση:
άνοιξη 2003

Website:
my.aegean.gr

Press/Media Contact:
Σελίδα Επικοινωνίας


Social:

Πληροφορίες

myA bg5_v2

Η φοιτητική ομάδα MyAegean αποτελεί μια ανοιχτή συλλογικότητα, ένα δίκτυο ανθρώπων που δρουν με μεράκι και φαντασία για να πραγματοποιήσουν διάφορες ιδέες και πρωτοβουλίες, μέσα από το πρίσμα της "Αιγαιακής Συνείδησης" και με τρόπο που προσεγγίζει τη ρήση: "Think globally, act locally".

Συνειδητοποιώντας πως, ως φοιτητές και γενικότερα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Αιγαίου, πολλά πράγματα γίνονται αποκεντρωμένα ή "μοιράζονται" σε 5 6 νησιά, αυτό προσδίδει μια νέα δυναμική στις δράσεις αλλά και το συντονισμό κινήσεων. Ελπίζουμε μέσω των ελάχιστων δράσεων και δυνατοτήτων που προσφέρονται στις σελίδες εδώ, να βοηθούμε προς ό,τι περισσότερο και καλύτερο μπορούμε! Επισημαίνουμε πως είναι μια εθελοντική συμμετοχική προσπάθεια, και όποια κι όποιος επιθυμεί, μπορεί να μας βοηθήσει για να γίνουμε καλύτεροι και να αποτελέσει ενεργό μέλος αυτής!Κράτα τακτική ενημέρωση μέσω του MyAegean - «φίλιωσε» μαζί μας!
"Like"-άρεις;
η σελίδα μας στο Facebook
"Follow-ups" και "τιτιβίσματα"
και στο Twitter
"Γιουτουμπ-άρεις";
βίντεο & δημιουργίες μας στο YouTube
 


Media: Videos - υλικό οπτικοακουστικό (επιλογές)

Τα παρακάτω αρχεία βίντεο είναι διαθέσιμα και μέσω των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης που έχει επίσημα παρουσία η πρωτοβουλία. Συνιστούμε να αξιοποιείτε τις επίσημες Σελίδες/Προφίλς εάν επιθυμείτε να μοιραστείτε το υλικό σε φίλες-φίλους ή για δημοσιεύσεις σε τρίτες ιστοσελίδες ή πύλες.
AEGEAN UNIVERSITY related videos - Πανεπιστήμιο Αιγαίου σχετιζόμενα βίντεο
(χωρίς συγκεκριμένη ταξινόμηση - όλα τα νησιά)
MyAegean Various Activities - collage 1


ΠΡΟΣΟΧΗ:

Οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσω τρίτων φορέων και κάθε συνδεόμενο με αυτές μέρος της ιστοσελίδας ανήκει σε τρίτες δωρεάν υπηρεσίες αντίστοιχα και η φοιτητική ομάδα ανάπτυξης του My.Aegean.gr ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ή πιθανές ζημίες από κακή χρήση αυτού.

Οι δυνατότητες και προνόμια-υπηρεσίες της πύλης My.Aegean.gr παρέχονται ανεξάρτητα των παραπάνω ιστότοπων, και δεν απαιτούν λειτουργικότητα τρίτων πλατφορμών ή σύνδεση σε αυτές, για να παρέχονται. Οι παραπάνω χώροι-πλατφόρμες δρουν επικουρικά και όχι δεσμευτικά για τους ενδιαφερόμενους χρήστες και μέλη της πύλης.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ομάδα Ανάπτυξης για τυχόν απορίες ή προτάσεις.