eMagazine_titleCover16_h47.png

Στήλη: Χιούμορ

Publisher: MyAegean ISSN: 2459-2692

aboutusWhatDo_emag

Σου αρέσει η ιδέα να αρθρογραφείς;

   Μάθε περισσότερα..


Από το μέλος e3iswsi :

Κάποτε πέθανε ο πιο κρυουλιάρης άνθρωπος του κόσμου και πήγε στον Παράδεισο. Εκεί παραπονιόταν συνεχώς στον Άγιο Πέτρο ότι κρυώνει.Δημοσιοποίηση:

Από το μέλος Meteo :

Η δασκάλα της Α δημοτικού έχει πρόβλημα με τον Τοτό που όλο βρίζει και δε δίνει την παραμικρή σημασία στο μάθημα...Δημοσιοποίηση:

Από το μέλος cXc :

Ένας νέος τελειώνει το Λύκειο και δεν έχει καθόλου όρεξη για Πανεπιστήμιο. Ο πατέρας του νέου, πλούσιος πολιτικός με μεγάλη δύναμη στην κυβέρνηση, απειλεί τον γιο του:Δημοσιοποίηση:

Από το μέλος e3iswsi :

O Παναγιώτης ξυπνάει στο κρεβάτι του με ένα τρομερό πονοκέφαλο.
Το κεφάλι του πάει να σπάσει. Με το ζόρι ανοίγει τα μάτια του και το πρώτο που βλέπει είναι 2 ασπιρίνες και ένα ποτήρι νερό στο κομοδίνο του...Δημοσιοποίηση:

Από το μέλος narfita :

valley Φοιτητική ζωή, με μια χιουμοριστική ματιά...
Για κάποιους, που «συνειδητοποίησαν» ή αναγνωρίζουν κάποια κοινά στοιχεία μες στην καθημερινότητά τους..
Δημοσιοποίηση:

Από το μέλος e3iswsi :

Πεθαίνει ένας Έλληνας και πρέπει να πάει στην κόλαση. Φτάνει στη ρεσεψιόν και ο υπάλληλος του ανακοινώνει ότι επειδή είναι υπήκοος χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να διαλέξει μία από τις κολάσεις των χωρών-μελών.Δημοσιοποίηση:

Από το μέλος e3iswsi :

Πάει ο μπαμπάς στο κρεβάτι του παιδιού του για να το καληνυχτίσει και το ακούει να λέει:

«Θεούλη μου, θέλω να έχεις καλά τη μαμά μου, το μπαμπά μου, τη γιαγιά μου και δώσε χαιρετίσματα στον παππού μου!»Δημοσιοποίηση:

Από το μέλος e3iswsi :

Είμαι δημόσιος υπάλληλος σε μια κρατική υπηρεσία. Κάνω δουλειά γραφείου δηλαδή. Πρέπει να μιλήσω για τις δυσκολίες που αντιμετώπισα πριν ακόμα διοριστώ. Κανείς επαγγελματίας δεν έχει αγωνιστεί όσο εγώ.Δημοσιοποίηση:

Από το μέλος e3iswsi :

O Κώστας και η Αννα ήταν κι οι δυο ασθενείς σε ψυχιατρική κλινική.Δημοσιοποίηση:

Ένας τύπος παίρνει κάθε πρωί το λεωφορείο να πάει στη δουλειά του. Κάθε μέρα βλέπει μέσα μια χήρα, μαυροφορούσα και χαμηλοβλεπούσα. Τη βλέπει μία, τη βλέπει δύο και στο τέλος αρχίζει να τη γουστάρει. Της την πέφτει λοιπόν στην αρχή με το μαλακό και όσο αυτή δεν ενδίδει τόσο ποιο φορτικός γίνεται. Εν πάση περιπτώσει, η χήρα δεν αποκρίνεται στις κινήσεις του, κι τύπος πάει να σκάσει!...Δημοσιοποίηση:

Πριν από δύο εβδομάδες ήταν τα 45ά γενέθλιά μου και δεν αισθανόμουν ιδιαίτερα καλά γι' αυτό. Κατέβηκα να πάρω πρωινό περιμένοντας να μου φτιάξει το κέφι η γυναίκα μου με τις ευχές της και ίσως με ένα δώρο...Δημοσιοποίηση:

Από το μέλος estella :

Είναι λοιπόν μια μέρα, κι ο υπουργός του κυβερνώντος κόμματος κάνει περιοδεία...Δημοσιοποίηση:

Από το μέλος e3iswsi :

Παρακολουθώντας κρυμμένος έναν πωλητή του, ο διευθυντής μεγάλου πολυκαταστήματος - όπου βρίσκει κανείς από βελόνι μέχρι... αεροπλάνο ακούει την ακόλουθη στιχομυθία...Δημοσιοποίηση:

Από το μέλος Saligaros :

Γράφει ο Στέργιος Χαλούλης:

Ερωτίτις - ΕρωτίδιδαΝέα συνταρακτικά δεδομένα για την επί αιώνες νόσο-αίνιγμα «Ερωτίτιδα» (Eros Disease) έφεραν στο φως πρόσφατες ανακοινώσεις της ερευνητικής ομάδας του Πανεπιστημίου «Ouroloimoxis» Massachusetts με επικεφαλής τους κορυφαίους ερευνητές Prof. S.C. Yiatapanigyria MD, PhD και Prof. Spirus D. Virus MD, MSc.
Ο Σαλίγκαρος εξασφάλισε αποκλειστικά για τους αναγνώστες του συνέντευξη με τους διακεκριμένους Δρες που περιέγραψαν τη νόσο και παραθέτει το χείμαρρο των αποκαλύψεών τους...
Δημοσιοποίηση:

wedding ringsΈνα νεαρό ζευγάρι, πολύ ερωτευμένο, αποφασίζει να παντρευτεί, όταν την τελευταία νύχτα πριν τον γάμο, συμβαίνει ένα τραγικό ατύχημα και σκοτώνονται.

Βρίσκονται προ των πυλών του Παραδείσου, να συνοδεύονται από τον Αγιο Πέτρο.Δημοσιοποίηση:


Επιλέξτε σελίδα από 15 σελίδες συνολικά..


Μπορείς να λαμβάνεις περισσότερα "φρέσκα" νέα στο e-mail σου μέσω του RSS feed - (τι είν´τούτο;)

Παρέχεται μέσω MailChimp | Σύνοψη νέων άρθρων - NO spam!