Press / Media KitΓια να διευκολύνουμε τις διαδικασίες σχετικά με την ενημέρωση γύρω από την προσπάθειά μας, συγκεντρώσαμε σε αυτόν τον χώρο συνοπτικές πληροφορίες για την πρωτοβουλία σε συνδυασμό με ένα σετ από επιλεγμένες πηγές/αναφορές που έχουν υπάρξει, προς ιστορική ανάκτηση ή τήρηση αρχείου. Είμαστε στη διάθεση όλων για κάθε απορία ή σχόλιο!

(για την ανάγνωση των αρχείων .PDF απαιτείται ειδική δωρεάν εφαρμογή PDF Reader - δείτε σχετικά.)


Προφίλ

MyAegean
φοιτητική πρωτοβουλία,
πολιτιστική ομάδα & κοινότητα Πανεπιστημίου Αιγαίου

Ίδρυση:
άνοιξη 2003

Website:
my.aegean.gr

Press/Media Contact:
Σελίδα Επικοινωνίας

Social:


Τηλέφωνο (ανάγκης):
+30 693 66 86 311

Διεύθυνση:
Κωνσταντινουπόλεως 1, 84100 Ερμούπολη, Σύρος, Ελλάδα GR

παραλαβή:
Προς φοιτητική ομάδα 'MyAegean',
(Γραμματεία τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ)

University of the Aegean - Univ. Unit of Syros
View Larger MapΗ πύλη λειτουργεί από εθελοντική συμβολή των μελών αυτής. Αυστηρά δεν επιτελεί κερδοσκοπικούς, πολιτικούς ή άλλους σκοπούς, ενώ η ευθύνη παροχής εξτρά πληροφοριών έγκειται καθαρά στην απόφαση και ιδιοσυγκρασία του κάθε ενδιαφερόμενου ή ενδιαφερόμενης μελών αυτής.

Παρακαλούμε στο σεβασμό στις Αρχές & Δικαιώματα που αναδύονται θεμελιωδώς από την πύλη και τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτήν.

Πληροφορίες

Λίγα λόγια για το MyAegean - about MyAegean

^ [PDF, 118kb] - έκδοση Δεκ. 2009


Το myAegean αποτελεί μια πρωτοβουλία φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Φιλοδοξία και σκοπός μας είναι η άμεση, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, συμμετοχική και ποιοτική επικοινωνία και ενημέρωση και η δημιουργία ενός μορφώματος τέτοιου, ώστε όλος ο ακαδημαϊκός κόσμος (φοιτητές, διδάσκοντες, ερευνητικό, διοικητικό, τεχνικό και λοιπό προσωπικό) του ιδρύματος αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος εκτός αυτού να έχουν ένα τόπο κοινής αναφοράς και δραστηριοποίησης.

myAegean is a student initiative of the University of the Aegean. It has come to act as a springboard for creative collaboration and exchange of ideas, a vehicle which encourage and promote direct, collective and qualitative communication and information exchange, without geographical restrictions.Πηγή & περισσότερα: http://my.aegean.gr/web/about.html


Media: Logos - υλικό & σήματα (επιλογές)

Οι οπτικές συνθέσεις που αποτελούν το λογότυπο & συσχετιζόμενα σήματα παρέχονται για χρήση και αξιοποίηση προς υποβοήθηση επικοινωνιακών και συγγενών σκοπών.

banner for Logos downloadΤα αρχεία βρίσκονται σε υψηλή ανάλυση για χρήση σε έντυπα ή/και ηλεκτρονικά μέσα. Δείτε τις Προτάσεις Χρήσης παρακάτω.

.PNG | .AI | .PDF

MYAEGEAN Logo: Προτάσεις Χρήσης - Usage GuidelinesMedia: Videos - υλικό οπτικοακουστικό (επιλογές)

Τα παρακάτω αρχεία βίντεο είναι διαθέσιμα και μέσω των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης που έχει επίσημα παρουσία η πρωτοβουλία. Συνιστούμε να αξιοποιείτε τις επίσημες Σελίδες/Προφίλς εάν επιθυμείτε να μοιραστείτε το υλικό σε φίλες-φίλους ή για δημοσιεύσεις σε τρίτες ιστοσελίδες ή πύλες.


Media: Photos - υλικό από φωτογραφίες (επιλογές)

Οι οπτικές συνθέσεις & φωτογραφίες αποτελούν πηγαία αρχεία που είτε ανήκουν οργανικά στην πρωτοβουλία και έχουν αντληθεί μέσα από δραστηριότητες και εκδηλώσεις αυτής, είτε από πρωτότυπο υλικό που έχει παραχωρηθεί προς την ίδια την ομάδα. Το σύνολο των οπτικών δημιουργιών και υλικού του ιστότοπου παρέχεται με άδειες Creative Commons Attribution-ShareAlike που εξ'ορισμού αξιώνει και προ-απαιτεί την αναφορά στην πηγή (την ακριβή διεύθυνση της αντίστοιχης σελίδας της πύλης και δημιουργού εκτός όπου δηλώνεται διαφορετικά). Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ξεκάθαρη αναφορά στον δημιουργό ή συν-δημιουργούς, την ευθύνη ως δημιουργός του υλικού προτείνεται η ομάδα/πρωτοβουλία στο σύνολό της.

MyAegean Various Activities - collage 1

 

busy

2005_posters_psaria 2005_posters_tavli Poster myAegean2009 LiveTheLife Poster myAegean2011 -- WinterSwimmersΠηγή & περισσότερα: http://my.aegean.gr/web/afises.html{{{ σύντομα περισσότερα - περιεχόμενο υπό διαμόρφωση }}}


Media: Slides - υλικό από παρουσιάσεις

Μερικές παρουσιάσεις που έχουν δημιουργηθεί σε πλαίσια ενημερωτικών εκδηλώσεων-συναντήσεων και πρωτοβουλιών.

busy{{{ σύντομα περισσότερα - περιεχόμενο υπό διαμόρφωση }}}


Συνεντεύξεις σε Τύπο / Μ.Μ.Ε. (Radio-TV)

PODCAST: Radio Interviews for MyAegean


Μερικές συνεντεύξεις ή δημόσιες συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε συμβατικά ή διαδικτυακά ΜΜΕ.

Οι παρακάτω ηχογραφημένες συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλίες μελών της Ομάδας-Δραστηριότητας και δημοσιεύονται προκειμένου να βοηθήσουν στην ενημέρωση, προώθηση και περιγραφή των δραστηριοτήτων της πρωτοβουλίας MyAegean. Ευχαριστούμε σε κάθε περίπτωση όλους όσους συμμετείχαν και συνέβαλαν για να γίνουν πραγματικότητα!


 5 Απριλίου 2017

http://erarodou.blogspot.gr


Τηλεφωνική συνομιλία στο ραδιοφωνικό σταθμό "ΕΡΑ-Ρόδος" της Ρόδου (ΕΡΤ).
Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 δόθηκε χώρος στη φωνή των Φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, παρουσιάζοντας συνοπτικά ένα νέο πρότζεκτ Καταλόγου Φοιτητικών Ραδιοφωνικών Σταθμών, της κοινότητας "MyAegean". Μια κοινότητα που συνδέει τους νέους του Πανεπιστημίου στα 6 νησιά στα οποία λειτουργεί, συνδέει τα ενδιαφέροντα, τις ανησυχίες και τις δημιουργικές τους δράσεις.
Το πρότζεκτ βοηθά στην ενημέρωση για την ύπαρξη των φοιτητικών πρωτοβουλιών για ραδιοφωνικούς σταθμούς σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ παρέχεται και μια δυνατότητα για απευθείας ακρόασή τους.
Ευχαριστούμε θερμά τον οικοδεσπότη & παραγωγό της εκπομπής κ. Διαμαντή Διαμαντή για την πρωτοβουλία και πρόσκληση!


soundΣυνέντευξη για Κατάλογο Φοιτητικών Ρ/Σ (mp3, 4.7mb)
Loading ...

Για να αποθηκεύσετε τα αρχεία στον Η/Υ σας, κάνετε δεξί κλικ και επιλέξετε Αποθήκευση Συνδέσμου/Προορισμού Ως... από το αναδυόμενο μενού.busy 26 Ιανουαρίου 2014

http://www.lihnarifm.gr/


Τηλεφωνική συνομιλία στην εκπομπή "Ιστορίες της Νέας Γης" του ραδιοφωνικού σταθμού "Λυχνάρι" της Ρόδου.
Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 δόθηκε χώρος στη φωνή των Φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, παρουσιάζοντας τη δραστήρια κοινότητά τους: MyAegean. Μια κοινότητα που συνδέει τους νέους του Πανεπιστημίου στα 6 νησιά στα οποία λειτουργεί, συνδέει τα ενδιαφέροντα, τις ανησυχίες και τις δημιουργικές τους δράσεις. Ένα δίκτυο που αποπνέει τη διαφορετικότητα και τον πλούτο του Αιγαίου της μάθησης, του πολιτισμού, της νιότης. Η εκπομπή είχε στόχο να τονίσει τη δύναμη και δυναμικότητα των νέων μας και την αξία της συμβολής τους στη διαμόρφωση ενός νέου κόσμου, μιας νέας γης.
Ευχαριστούμε θερμά την οικοδέσποινα & παραγωγό της εκπομπής κα. Μαρία Μπακαρή για την πρωτοβουλία και πρόσκληση!


sound«Ιστορίες της Νέας Γης» (mp3, 37mb)
Loading ...

Για να αποθηκεύσετε τα αρχεία στον Η/Υ σας, κάνετε δεξί κλικ και επιλέξετε Αποθήκευση Συνδέσμου/Προορισμού Ως... από το αναδυόμενο μενού.busy 11 Νοεμβρίου 2013

Xoros 94.2 Samos - Student Radio University of the Aegean

Τηλεφωνική/VOIP συνομιλία στην εκπομπή "Monday Night Rose" του φοιτητικού ραδιοφωνικού σταθμού "ΧΩΡΟΣ" της Σάμου.
Η θεματολογία της εκπομπής είχε ως κύριο κορμό προσκεκλημένες φοιτητικές ομάδες του Πανεπιστημίου Αιγαίου για ενημέρωση και περιγραφή δράσεών τους. Ευχαριστούμε θερμά τον οικοδεσπότη & παραγωγό της εκπομπής Τριαντάφυλλο για την πρωτοβουλία και πρόσκληση!


sound«Monday Night Rose» (mp3, 56.3mb)
Loading ...

Για να αποθηκεύσετε τα αρχεία στον Η/Υ σας, κάνετε δεξί κλικ και επιλέξετε Αποθήκευση Συνδέσμου/Προορισμού Ως... από το αναδυόμενο μενού.busy 26 Ιανουαρίου 2008

http://www.94fm.gr/

Τηλεφωνικές Ραδιοφωνικές Συνεντεύξεις στο Δημοτικό Ραδιόφωνο "Επικοινωνία 94FM" του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.
Η παραγωγός-οικοδεσπότης ήταν η κα. Βίκυ Τσιανίκα, η οποία πραγματοποιεί 2 εκπομπές κάθε Σάββατο «Ώρα Επικοινωνίας» και «Το Μπλε του Αιγαίου και της Θάλασσας». Αναφορά για τη 2η εκπομπή έχει γίνει και στο άρθρο: http://my.aegean.gr/web/article2624.html


sound«Ώρα Επικοινωνίας» (mp3, 2.06mb)
Loading ...

sound«Το Μπλε του Αιγαίου και της Θάλασσας» (mp3, 744Kb)
Loading ...

 
Για να αποθηκεύσετε τα αρχεία στον Η/Υ σας, κάνετε δεξί κλικ και επιλέξετε Αποθήκευση Συνδέσμου/Προορισμού Ως... από το αναδυόμενο μενού.


 23 Οκτωβρίου 2005

Xoros 94.2 Samos - Student Radio University of the Aegean

Τηλεφωνική συνομιλία σε εκπομπή του φοιτητικού ραδιοφωνικού σταθμού "ΧΩΡΟΣ" της Σάμου.
Μέλη της φοιτητικής ομάδας συστήνουν την προσπάθεια του MyAegean, σχετικά νέας ως προς δράσεις και παρουσία της στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου τότε. Ευχαριστούμε θερμά τους οικοδεσπότες & παραγωγούς της εκπομπής Νατάσα και Τάσο για την πρωτοβουλία και πρόσκληση!


soundΡαδιοφωνική Συνέντευξη - «MyAegean» (mp3, 109mb)
Loading ...

Για να αποθηκεύσετε τα αρχεία στον Η/Υ σας, κάνετε δεξί κλικ και επιλέξετε Αποθήκευση Συνδέσμου/Προορισμού Ως... από το αναδυόμενο μενού.{{{ σύντομα περισσότερα - περιεχόμενο υπό διαμόρφωση }}}


Πηγές & Αρχειοθετημένες δημοσιεύσεις σε Τύπο / Μ.Μ.Ε.

Μπορείτε να κατεβάσετε σε αρχεία PDF / JPEG από φύλλα και σελίδες ηλεκτρονικών και έντυπων ΜΜΕ.


Αναφορές στο εκδρομικό-πολιτιστικό 3ήμερο event στη Σύρο (Οκτ. 2008) κι άλλα


Πρόσφατες αναφορές και παραπομπές

  • ...

Επιπλέον πηγές και αναφορές

References (papers, publications)

  • Acknowledgements και αναφορές στο paper: "Supporting Sporadic Community Awareness in Everyday Places with Interactive TV", K. Chorianopoulos, Department of Architecture, Bauhaus University of Weimar, Germany (5th European Interactive TV Conference, 2007)
    paper: `Supporting Sporadic Community Awareness in Everyday Places with Interactive TV`, K. Chorianopoulos{{{ σύντομα περισσότερα - περιεχόμενο υπό διαμόρφωση }}}