eMagazine_titleCover16_h47.png

Στήλη: Ανακοινώσεις MyAegean

Publisher: MyAegean ISSN: 2459-2692

aboutusWhatDo_emag

Σου αρέσει η ιδέα να αρθρογραφείς;

   Μάθε περισσότερα..


Campus Radio - University Radio - retro equipmentΠρόσφατα, για ακόμη μια χρονιά, διοργανώθηκε η «Παγκόσμια Ημέρα Κολεγιακού Ραδιοφώνου», που είναι το τακτικό πλέον «ραντεβού» κολεγιακών/πανεπιστημιακών ραδιοφώνων από πολλές χώρες. Με αυτή την αφορμή συναντάμε την ανάγκη να γνωρίσουμε και να μάθουμε μερικά πράγματα για ένα ιδιαίτερο τοπίο στο χώρο του ραδιοφώνου, τα λεγόμενα «πανεπιστημιακά/κολεγιακά ραδιόφωνα» αλλά και τα «κοινοτικά ραδιόφωνα», με ποικίλα χαρακτηριστικά, που παγκοσμίως απολαμβάνουν αυξημένης ευαισθησίας αντιμετώπιση, τόσο από την ίδια την πολιτεία, όσο και από την κοινωνία συνολικά. Επιπλέον, έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και πάνω από 15 φοιτητικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ελλάδα - Κύπρο που μας ...ταξιδεύουν με τη φρεσκάδα και τη δημιουργικότητά τους!Δημοσιοποίηση:

Theatre acts - UAEGEAN student teamsΑγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι στην πανεπιστημιακή μας (και όχι μόνο) οικογένεια,

θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας τρεις (3) υπέροχες θεατρικές παραστάσεις από διαφορετικές φοιτητικές ομάδες του Αιγαίου μας, από τα νησιά της Ρόδου, Λέσβου και Χίου τις οποίες και μπορείτε να δείτε online είτε να ανακτήσετε ελεύθερα από το Ψηφιακό Αποθετήριο της κοινότητας. Οι παραστάσεις έχουν παραχωρηθεί -όπως πάντοτε- με τη σύμφωνη γνώμη των συμφοιτητριών και συμφοιτητών μας, όπου μας καλούν με την ευκαιρία αυτήν να απολαύσουμε το μεράκι και τη δημιουργικότητά τους.
Δημοσιοποίηση:

Sunshine music track by WizfrikimanΜελωδικό, όμορφο, ταξιδιάρικο, γλυκύτατο!

Είναι η πρώτη αφιερωμένη μουσική σύνθεση για το MyAegean που δημιούργησε με μεράκι ο φίλος και συμφοιτητής μας Φώτης (Wizfrikiman)!
Όταν μικρές «φλασιές» όπως συνηθίζουμε να αναφέρουμε, προσφέρουν καταιγιστική έμπνευση, τότε μονάχα όμορφες εμπειρίες μπορούμε να αποκτούμε!
Δημοσιοποίηση:

Από το μέλος TzortzinaB :

Γράφει η Γεωργία-Άννα Μπιτζανάκη:

Εκδήλωση ομάδας MyAegean - Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού 2011Η φοιτητική ομάδα MyAegean και σε συνδυασμό με το παγκόσμιο δρώμενο του «TEDxYouthDay» διοργάνωσε στα νησιά της Ρόδου, Σύρου και Λέσβου εκδηλώσεις με αφορμή την επέτειο της Παγκόσμιας Ημέρας για τα Δικαιώματα του Παιδιού. Μετά την Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Παιδιού του ΟΗΕ το 1959, η Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού (Convention on the Rights of the Child), που υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στις 20 Νοεμβρίου του 1989, αποτελεί τον πρώτο παγκόσμιο, νομικά δεσμευτικό, κώδικα δικαιωμάτων των παιδιών στην ιστορία και αποτελεί το πλέον αποδεκτό κείμενο για τα ανθρώπινα δικαιώματα παγκοσμίως.

Δημοσιοποίηση:

Από το μέλος estella :

Τι άποψη έχετε για τις εκδρομές  στη φύση, τη φωτογράφιση γνήσιων φυσικών τοπίων, την ορειβασία και την  ποδηλασία, το πικνίκ θαυμάζοντας την φύση; Η ζωή δεν είναι μόνο καφετέριες και  έξοδοι σε μαγαζιά. Η φύση έχει πολλά να μας δώσει, και αυτό σκοπεύουν να  προωθήσουν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με την διοργάνωση μιας  τριήμερης δραστηριότητας στο νησί της Σύρου που θα διεξαχθεί στις 11- 13  Οκτωβρίου, με πρωτοβουλία και ευθύνη της φοιτητικής ομάδας MyAegean.Δημοσιοποίηση:

aegean-uni-lesvos-hillΣτις αρχές Μαρτίου φέτος και συγκεκριμένα 10-15 του μήνα, μέλη της φοιτητικής ομάδας MyAegean από τη Σύρο και τη Σάμο φιλοξενήθηκαν σε συμφοιτητές-μέλη της ομάδας στη Μυτιλήνη, όπου και βίωσαν από κοντά μια σχετικά φρέσκια για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ιδέα-κίνηση, το λεγόμενο «MyAegean eXperience», μια εμπειρία γύρω από την καθημερινή φοιτητική πραγματικότητα και ζωή, στο νησί της Σαπφούς. Πέρα από διάφορες συναντήσεις με φοιτητικές ομάδες, στα πλαίσια προωθητικών ενεργειών και διεύρυνσης των δραστηριοτήτων της ομάδας, επιδιώχθηκαν κάποιες συναντήσεις με την Πρυτανεία και με ανθρώπους από το διοικητικό προσωπικό του ιδρύματος. Οι συζητήσεις φάνηκαν αρκετά ενδιαφέρουσες και παραγωγικές.Δημοσιοποίηση:

DSC01651Τις ημέρες 9-13 Νοεμβρίου 2007 πραγματοποιήθηκε στο νησί της Σάμου μια πολιτιστική δραστηριότητα που περιελάμβανε δρώμενα αθλητικού-φυσιολατρικού χαρακτήρα αλλά και κινήσεις προώθησης της ιδέας του MyAegean, στα πλαίσια της στρατηγικής που αναφέρεται κι ως "MyAegean eXperience", καθώς και προσωπική γνωριμία και συζητήσεις με τα μέλη που δραστηριοποιούνται στο νησί.Δημοσιοποίηση:

Από το μέλος inertia :

Politistiki Chios welcome partyΤα μέλη της ιδρυτικής ομάδας επέστρεψαν πλέον από τη Χίο. Ακολουθούν σύντομες αναφορές απολογισμού των ενεργειών σχετικά με την Πολιτιστική Εβδομάδα και τη δραστηριότητα του myAegean που έγινε στη Χίο φέτος.Δημοσιοποίηση:

To myAegean γίνεται Χορηγός Επικοινωνίας της οργάνωσης AIESEC για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου!Δημοσιοποίηση:

Από το μέλος inertia :

Μπήκε ο Μάης... ο μήνας του my, μιας και η ιστοκοινότητα αναπτύσσεται και οι δραστηριότητες εξελίσσονται!Δημοσιοποίηση:

Από το μέλος inertia :

myAegean WIKI - Αρχική ΣελίδαΛόγω διαδοχικών και συνεχιζόμενων κινήσεων κατάχρησης και επιθέσεων στο πληροφοριακό σύστημα του myAegean Wiki μέσα στις 3 προηγούμενες ημέρες, αλλά και λόγω έλλειψης ισχυρού ενδιαφέροντος και υποστήριξης ως προς την ανάκαμψη και εμπλουτισμού των υπηρεσιών και πληροφοριών του, δυστυχώς ανακοινώνουμε πως υπάρχει δυσκολία στη φροντίδα του και, κατά συνέπεια, στη διατήρηση της απρόσκοπτης λειτουργίας του.Δημοσιοποίηση:

Από το μέλος inertia :

Μια νέα υπέροχη συνεργασία ξεκίνησε!
LiVE εκπομπή @ Xoros.Samos.Aegean.gr !!

Συζήτηση-Συνέντευξη για το MYaegean, από το Ραδιοφωνικό Σταθμό "ΧΩΡΟΣ" των φοιτητών της Σάμου!!Δημοσιοποίηση:

Από το μέλος inertia :

Πρόκειται για ένα μεγάλο δυνατό project που ξεκινάμε ως πρωτοβουλία για το Πανεπιστήμιό μας, με στόχο να αποτελέσει μια "Δεξαμενή Πληροφοριών" για τα μαθήματα, τα γνωστικά αντικείμενα και γενικότερα να δραστηριοποιήσει όλα τα μέλη του Πανεπιστημίου μας!Δημοσιοποίηση:

Ελάτε μαζί μας για τη δημιουργία Διαφημιστικών Spots για το Ραδιόφωνο! Ηχογραφήσεις, Σλόγκαν, Σκετσάκια ή αλλιώς... εκφραστείτε δημιουργικά!!!! Περισσότερα νέα θα ακολουθήσουν!Δημοσιοποίηση:

Από το μέλος inertia :

Από αδικαιολόγητη αμέλεια παραλείψαμε να αναφερθούμε στην συνάντησή μας που έγινε στη Σάμο, στην Πολιτιστική Εβδομάδα 2005.

Ακολουθούν λοιπόν τα πιο σημαντικά σημεία, τα οποία έχουν καταγραφεί και σε πρακτικά.Δημοσιοποίηση:


Επιλέξτε σελίδα από 2 σελίδες συνολικά..


Μπορείς να λαμβάνεις περισσότερα "φρέσκα" νέα στο e-mail σου μέσω του RSS feed - (τι είν´τούτο;)

Παρέχεται μέσω MailChimp | Σύνοψη νέων άρθρων - NO spam!