σχετικά με Παλιά Θέματα-Topics στις Συζητήσεις-Forum

   
   

 Σχόλια, Επισημάνσεις, Βοήθεια για το website

 

Να κρατηθούνε ΜΟΝΟ τα φετινά threads
Nαι
33%
 33%  [ 4 ]
Οχι
66%
 66%  [ 8 ]
Σύνολο Ψήφων : 12

Συγγραφέας σχετικά με Παλιά Θέματα-Topics στις Συζητήσεις-Forum
 
       
Τρι, 20 Μάϊ 2008 6:38 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


nat_p39
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι


Apr 14, 2008
10


Νομίζω ότι συμφωνώ με τον ForzaInter. Είναι σύνηθες να υπάρχει κάποιο "archive" παλαιών άρθρων, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, θα ήταν απαραίτητο και ένα "search textbox"! Το οποίο εκπλήσσομαι που δεν υπάρχει, νόμιζα ότι είχε by default το php nuke.

Aν και γενικότερα νομίζω ότι το σύστημα έχει φτάσει σε σημείο που να θέλει ολοκληρωτικό re-design! Αυτό νομίζω ότι θα πρέπει να είναι ένα καινούργιο θέμα! Και προσφέρομαι για όση βοήθεια θέλετε (και ξέρω φυσικά!) at any level!

     
 
       
Τρι, 20 Μάϊ 2008 7:05 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


nat_p39
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι


Apr 14, 2008
10


και τώρα που διάβασα και την πρώτη σελίδα με τις απόψεις για το θέμα των παλαιών άρθρων και την αναδιάταξη του μενού ουσιαστικά, θα πρόσθετα και τα παρακάτω:

- Δεν νομίζω ότι είναι τόσο εύκολο να απλοποιηθεί το μενού μαζεύοντας απόψεις, ούτε σημαίνει ότι το να ικανοποιήσεις όλα όσα σου έχουνε πει οι χρήστες ότι θέλουνε θα έχουνε ως αποτέλεσμα κάτι το πιο εύχρηστο. Αν και συμφωνώ με την, όχι "απλοποίηση" αλλά ίσως με την καλύτερη ομαδοποίηση-κατηγοριοποίηση του περιεχομένου.

- Στο θέμα των tabs του μενού, ίσως αναγνωρίζω κάποιο πρόβλημα, ως προς την εξής έννοια: Δεν σου επιτρέπει το συγκεκριμένο είδος μενού να δεις την πραγματική διάταξη του site. Γενικώς αυτό είναι κάτι που λείπει, ένα "site map" το οποίο στην προκειμένη φάση θα ήτανε τεράστιο, αλλά ίσως καλύτερα από το τίποτα.

- Και τέλος, θα ήθελα να δώσω μια ιδέα, δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφαρμόσιμη ή όχι, αλλά θα μου πείτε και εσείς! Ο καλύτερος τρόπος διαχείρισης περιεχομένου μεγάλου όγκου αυτή τη στιγμή είναι τα "keywords" που δίνονται από το χρήστη, παράδειγμα τα blogs. Ουσιαστικά είναι το "user-generated-content", λειτουργούν ως "metadata", μόνο που δίνονται από το χρήστη. Οπότε ανατρέχεις σε διάφορα θέματα μέσα από τα "keywords". (Αλλά και πάλι πρόκειται για μελλοντικό σενάριο, όσο αναφορά τον κώδικα του my. Γιατί νομίζω ότι υπάρχουνε αυτή τη στιγμή 2 θέματα που το ένα επηρεάζει το άλλο: ο κώδικας του my και ο μεγάλος όγκος πληροφορίας που έχει συγκεντρώσει το my! Δεν μπορούμε να τα σκεφτούμε ανεξάρτητα έχω την εντύπωση!)

Αυτά ...

Ίσως τελικά θα έπρεπε να τρέξουμε κάτι πιο οργανωμένο για να βρεθούν απαντήσεις, κάποια μεθοδολογία, κάτι ...

     
 
       
Τρι, 20 Μάϊ 2008 11:50 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος


Dec 14, 2003
4990


Γεια χαρά παιδιά και εκπλήσσομαι ευχάριστα που επανέρχεται ενεργά ο διάλογος και η προβληματική για την εξέλιξη του ΜΥ!
ForzaInter έγραψε:
Καταλαβαίνω ότι υπάρχει πρόβλημα χώρου, αλλά κάτι πρέπει να γίνει. Ίσως θα έπρεπε να μεγαλώσει σε πλάτος η σελίδα.
Δε συμφωνώ όμως ότι πρέπει να διαγραφούν παλιότερα, ανενεργά topic, δε νομίζω ότι είναι απαραίτητο. Εκτός και αν υπάρχει πρόβλημα χώρου στον server.
Ίσως θα έπρεπε να δημιουργηθεί ένας χώρος για θέματα που έχουν "κλείσει".
Πρόβλημα στο server από άποψη χώρου σαφώς και δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται, υπάρχει μεγάλη άνεση σε αυτό! Για τα παλαιότερα θέματα και τα θέματα που έχουν "κλείσει", η μόνη μου απορία, γιατί κατά τα άλλα δεν διαφωνώ, είναι το ποια (θα) είναι τα κριτήρια για το αν ένα τοπικ (θα) θεωρείται παλιό ή όχι, "ανοιχτό" ή "κλειστό" και σε ποιες κατηγορίες... Π.χ. μπορεί παιχνίδια όπως η "Κρεμαλα" ή το "Forumοπαίχνιδο" ή άλλα, να ατονήσουν για ένα διάστημα και να 'επανέλθουν' ξανά ανάλογα με τα 'κέφια' της κοινότητας... Θα εντάσσονται εκεί, ή θα πηγαίνει ανά επικαιρότητα/θεματολογία?

ForzaInter έγραψε:
Συμφωνώ στο ότι οι πολιτιστικές δεν υπάρχει λόγος να έχουν μια ολόκληρη κατηγορία, ένα forum για κάθε χρονιά. Καλύτερα ένα forum για την τρέχουσα πολιτιστική, και μόλις τελειώσει αυτή ή αργότερα, να μεταφέρεται στο χώρο των θεμάτων που έχουν κλείσει.
Αυτή η πρόταση ομολογώ πως ίσως να έχει ενδιαφέρον.. "Λύνει" το πρόβλημα του "μεγάλου scrolling" του Forum, και δεν απαιτεί και πολλή δουλειά στο moderating... Βέβαια.. Το αν θα είναι ως υποκατηγορία μιας κατηγορίας, πάλι (θα) εμφανίζεται στην αρχική σελίδα forums.html, εκτός αν κάνουμε ένα μη-αυτόματο layout για το forum, στο οποίο να επιλέξουμε ποιες κατηγορίες μόνο θα θέλαμε να εμφανίζονται όταν μπαίνει εκεί ο κάθε χρήστης... μπακαλίστικο, αλλά είναι μια άλλη σκέψη ίσως κ τούτη η καψερή...

Καλωσόρισες -δυναμικά- στην παρέα και την κουβέντα αγαπητή nat_p39! Πολύ χαίρομαι για το ενδιαφέρον σου... Συνεχίζω... Smile
nat_p39 έγραψε:
Νομίζω ότι συμφωνώ με τον ForzaInter. Είναι σύνηθες να υπάρχει κάποιο "archive" παλαιών άρθρων, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, θα ήταν απαραίτητο και ένα "search textbox"! Το οποίο εκπλήσσομαι που δεν υπάρχει, νόμιζα ότι είχε by default το php nuke.
Search-box υπάρχει μαζί με google-site-search στη σελίδα: http://my.aegean.gr/web/forums-search.html που συνοψίζει τις λειτουργίες.. Για να μην 'φορτώσουν' πολλά στοιχεία στη σελίδα, μπήκε απλώς ως link "Αναζήτηση" στην μαύρη ταινία πανω-πάνω στο Site... any thoughts για κάτι καλύτερο? Αν δουλεύαμε και με screenshots και σχόλια επί αυτών, επίσης θα ήταν αρκετά ίσως βολικό!

nat_p39 έγραψε:
Aν και γενικότερα νομίζω ότι το σύστημα έχει φτάσει σε σημείο που να θέλει ολοκληρωτικό re-design! Αυτό νομίζω ότι θα πρέπει να είναι ένα καινούργιο θέμα! Και προσφέρομαι για όση βοήθεια θέλετε (και ξέρω φυσικά!) at any level!
Το γενικότερο redesign το σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά και ενεργά! Ήδη συζητούνται προτάσεις, συν το να μπορέσουμε να πετύχουμε σε ικανοποιητικό βαθμό web standards compatibility και validation... Επίσης προσπαθώ να πειραματιστώ με css design, ελαχιστοποιώντας και κάνοντας όσο πιο λιτό και "καθαρό" κώδικα στις σελίδες... Αν ενδιαφέρεσαι να δούμε κάτι, όπως κι όποιος άλλος, στείλτε μου Προσωπικό Μήνυμα (ΠΜ) να συγκροτήσουμε ένα πιο ενεργό team! Ή στο myaegean ΣΤΟ aegean ΤΕΛΕΙΑ gr με 'δήλωση συμμετοχής'! Smile

Το θέμα που έθιξες επίσης αγαπητή για το μενού:
nat_p39 έγραψε:
Αν και συμφωνώ με την, όχι "απλοποίηση" αλλά ίσως με την καλύτερη ομαδοποίηση-κατηγοριοποίηση του περιεχομένου.
+φωνώ και συμμερίζομαι την ίδια άποψη.. επίσης κι εδώ χρειάζεται λίγο πιο συγκροτημένη work.. Υπάρχουν ήδη σε χαρτί προσχέδια που μπορούμε να συζητήσουμε, ως ιδέες και είναι σε εξέλιξη κάποιες προτάσεις...

nat_p39 έγραψε:
Δεν σου επιτρέπει το συγκεκριμένο είδος μενού να δεις την πραγματική διάταξη του site.
Η διάταξη του Site είναι πολύ... "μονοκόμματη". Έχεις την αρχική σελίδα και ως "τομείς-modules" τις επιμέρους σελίδες... Αυτό που είχε συζητηθεί όταν είχαμε ξεκινήσει την προσπάθεια, είναι η "νοητική διάκριση" των σελίδων σε κατηγορίες-ενότητες σχετικές με κάποιους άξονες... π.χ. ένα module-σύνολο σελίδων μπορεί να ανήκει σε κάποιο τομέα "Documents", αλλά κάποιες σελίδες π.χ. να τις θεωρούμε ως "Σελίδες Προωθητικές", άλλες ως "Σελίδες Πληροφοριακές", κλπ...
Τεχνικοί περιορισμοί δυσκολεύουν λίγο το παραπάνω, καθώς π.χ. το "Μέλη" και το "Προσωπικά Μηνύματα" μοιράζονται το layout του Forum, ενώ 'νοηματικά' τις θεωρούμε κάπως... ξέχωρες...
Το http://my.aegean.gr/web/sitemap.html προσπαθεί λίγο να βοηθήσει... ίσως...

nat_p39 έγραψε:
Ο καλύτερος τρόπος διαχείρισης περιεχομένου μεγάλου όγκου αυτή τη στιγμή είναι τα "keywords" που δίνονται από το χρήστη, παράδειγμα τα blogs. Ουσιαστικά είναι το "user-generated-content", λειτουργούν ως "metadata", μόνο που δίνονται από το χρήστη. Οπότε ανατρέχεις σε διάφορα θέματα μέσα από τα "keywords". (Αλλά και πάλι πρόκειται για μελλοντικό σενάριο, όσο αναφορά τον κώδικα του my. Γιατί νομίζω ότι υπάρχουνε αυτή τη στιγμή 2 θέματα που το ένα επηρεάζει το άλλο: ο κώδικας του my και ο μεγάλος όγκος πληροφορίας που έχει συγκεντρώσει το my! Δεν μπορούμε να τα σκεφτούμε ανεξάρτητα έχω την εντύπωση!)
Το θέμα του User-generated content είναι πολύ σημαντικό και με ενδιαφέρει αφάνταστα πολύ φίλτατη! Όπως επίσης και θέματα όπως tags και semantic web... Το ελαφρώς δύσκολο είναι ότι η πλατφόρμα ανάπτυξης του Site, που έχει ρίζες στο 2003-2004, έχει περιορισμένες τέτοιες δυνατότητες... Έχει γίνει πολλή custom work για να περαστούν βελτιώσεις και extra κώδικας... έχουμε επίσης κάνει μερικές δοκιμές και μετατροπές... Θα χαρούμε πολύ να επεκτείνουμε τις συζητήσεις και να συνεχίσουμε τις ιδέες...
Όσο για το redesign, είτε εμφανισιακά είτε ως enhancements από άποψη functionality, είναι καλοδεχούμενη κάθε συνεισφορά!! Big Ups Big Ups Big Ups

     
 
       
Τετ, 21 Μάϊ 2008 12:37 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


nat_p39
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι


Apr 14, 2008
10


(Ναι άργησα ... μερικά χρόνια να αρχίσω να συμμετέχω εδώ, αλλά τον βρήκα τον δρόμο τελικά!)

Για την αναζήτηση, το είδα ότι είναι πάνω, αλλά δεν νομίζω ότι το βλέπει κανείς εκεί που είναι... Sad Ούτε ότι χρειάζεται να πας κατευθείαν σε λινκ με extra features... To πιο απλό από όλα αρκεί! Ένα απλό κoυτάκι που να λέει search! Τhink google! Όπως είχε κυκλοφορήσει λίγο πιο παλιά ένα χιουμοριστικό σχεδιάκι επί του θέματος εδώ:

http://stuffthathappens.com/blog/2008/03/05/simplicity/

Happy

Λοιπόν, πέρα από την πλάκα, νομίζω ότι και να υπάρχουν ιδέες δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα, να λέγονται στον "αέρα", και κυρίως ισχύει αυτό που λες και συ, υπάρχει αυτή τη στιγμή μεγάλος περιορισμός από τον κώδικα στον οποίο τρέχει αυτή τη στιγμή το σύστημα!

Οπότε εκτός από τη συμμετοχή μου (ναι..θα στη στείλω και προσωπικά!) θα έλεγα ότι υπάρχουνε 2 κατευθύνσεις προς ανάλυση:

1) Αν υποθέσουμε ότι κάνουμε ένα "upgrade" τί καινούργια πράγματα μας επιτρέπει ο καινούργιος κώδικας να υπάρχουν; (Κατεύθυνση από το τεχνολογικό στο θεωρητικό)

2) Αν υποθέσουμε ότι δεν περιοριζόμαστε από τίποτα σε επίπεδο κώδικα, τι πραγματικά μας χρειάζεται να υπάρχει; Και πώς από "θεωρητικές" απαιτήσεις περνάμε στην υλοποίηση; (Κατεύθυνση από το θεωρητικό στο τεχνολογικό)

Οι δύο αυτές κατευθύνσεις κάπου θα πρέπει να έχουνε ένα βέλτιστο κοινό σημείο εν τέλει!

Το θέμα είναι ότι το 1) μπορεί να γίνει σχετικά εύκολα από κάποιον που ξέρει
Το 2 όμως; Πως θα το προσεγγίσουμε;

     
 
       
Τετ, 21 Μάϊ 2008 12:46 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


nat_p39
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι


Apr 14, 2008
10


...ναι, επίσης ξέχασα να πω, ότι και το 2 έχει από μόνο του 2 πράγματα προς μελέτη:

1) Τί θα γίνει με το υπάρχον content (αυτό που συζητάτε εδώ δηλαδή)

2) Τί θα γίνει με το μελλοντικό content!

(Οκ, σας φώτισα, θα μου πείτε!)

Εννοώ, αν θα γίνει κάποια μελέτη για τις ανάγκες των χρηστών και πώς αυτές έχουνε αλλάξει από τότε που υπάρχει το my, οπότε αν οδηγούμαστε σε μια καινούργια "διάταξη". Θα μπορούσε ένας δρόμος να είναι καθαρά "δημογραφικός". Που υπήρχε κίνηση μέχρι τώρα; Εκεί να δοθεί έμφαση. Αλλά μήπως κάποιες δυνατότητες του my δεν είχανε την ίδια κίνηση για άλλους λόγους; Οπότε σε αυτή την περίπτωση μήπως θα θέλαμε το re-design να έχει στόχο να τραβήξει την προσοχή των χρηστών και σε άλλα θέματα;

     
 
       
Τετ, 21 Μάϊ 2008 1:05 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


nat_p39
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι


Apr 14, 2008
10


ουφ..άμα δεν κοιμάσαι κανονικά τα μισά τα ξεχνάς!

το content είναι αυτό που θα καθορίσει το functionality το οποίο θα πρέπει να οπτικοποιηθεί (εμφάνιση) καταλλήλως... η οποία θα πρέπει να είναι "συνεπής" και αν το πάρεις με την αντίθετη κατεύθυνση... Είναι αλυσίδα ...

     
 
       
Τετ, 21 Μάϊ 2008 3:03 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


nat_p39
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι


Apr 14, 2008
10


inertia έγραψε:
Ήδη συζητούνται προτάσεις, συν το να μπορέσουμε να πετύχουμε σε ικανοποιητικό βαθμό web standards compatibility και validation... Επίσης προσπαθώ να πειραματιστώ με css design, ελαχιστοποιώντας και κάνοντας όσο πιο λιτό και "καθαρό" κώδικα στις σελίδες...


Επίσης ξέχασα να απαντήσω και σε αυτό!
Προς θεού μην ψάχνεις να δημιουργήσεις μόνος σου καινούργιο css από το μηδέν!! Eίναι αδιανόητα πολύ δουλειά!!!

Πλέον υπάρχουν ακόμα και για το phpnuke άπειρα templates! Μια κατηγορία τους είναι και τα "css-driven" templates ή "css-xhtml" και "css-html" templates. Θα ήταν νομίζω προτιμότερη η εγκατάσταση καινούργιου template και μετά αντικατάσταση των γραφικών με αυτά του υπάρχοντος forum.

(Τουλάχιστον μια δοκιμή θα μας πείσει από το να δημιουργήσεις το css μόνος σου!)

Ενδεικτικά: http://nukecoder.com/shop_item-21.html

(Βέβαια αυτό είναι με πληρωμή, αλλά θέλει πολύ ψάξιμο η υπόθεση template αν αποφασιστεί βέβαια μια τέτοια λύση. Το βρήκα στα γρήγορα για παράδειγμα)

     
 
       
Τρι, 03 Ιούν 2008 11:02 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


ForzaInter
Έμπειρος
Έμπειρος


Jun 04, 2004
241


inertia έγραψε:

ForzaInter έγραψε:

Καταλαβαίνω ότι υπάρχει πρόβλημα χώρου, αλλά κάτι πρέπει να γίνει. Ίσως θα έπρεπε να μεγαλώσει σε πλάτος η σελίδα.
Δε συμφωνώ όμως ότι πρέπει να διαγραφούν παλιότερα, ανενεργά topic, δε νομίζω ότι είναι απαραίτητο. Εκτός και αν υπάρχει πρόβλημα χώρου στον server.
Ίσως θα έπρεπε να δημιουργηθεί ένας χώρος για θέματα που έχουν "κλείσει".

Πρόβλημα στο server από άποψη χώρου σαφώς και δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται, υπάρχει μεγάλη άνεση σε αυτό! Για τα παλαιότερα θέματα και τα θέματα που έχουν "κλείσει", η μόνη μου απορία, γιατί κατά τα άλλα δεν διαφωνώ, είναι το ποια (θα) είναι τα κριτήρια για το αν ένα τοπικ (θα) θεωρείται παλιό ή όχι, "ανοιχτό" ή "κλειστό" και σε ποιες κατηγορίες... Π.χ. μπορεί παιχνίδια όπως η "Κρεμαλα" ή το "Forumοπαίχνιδο" ή άλλα, να ατονήσουν για ένα διάστημα και να 'επανέλθουν' ξανά ανάλογα με τα 'κέφια' της κοινότητας... Θα εντάσσονται εκεί, ή θα πηγαίνει ανά επικαιρότητα/θεματολογία?

Προσωπικά, δε με "προβληματίζει" η ύπαρξη παλαιότερων topics, τα οποία έτσι και αλλιώς αν δεν ενδιαφέρουν, θάβονται. Απλά έκανα μία πρόταση στο ίδιο μήκος κύματος με των παιδιών που έγραψαν πριν.

nat_p39 έγραψε:

Εννοώ, αν θα γίνει κάποια μελέτη για τις ανάγκες των χρηστών και πώς αυτές έχουνε αλλάξει από τότε που υπάρχει το my, οπότε αν οδηγούμαστε σε μια καινούργια "διάταξη". Θα μπορούσε ένας δρόμος να είναι καθαρά "δημογραφικός". Που υπήρχε κίνηση μέχρι τώρα; Εκεί να δοθεί έμφαση. Αλλά μήπως κάποιες δυνατότητες του my δεν είχανε την ίδια κίνηση για άλλους λόγους; Οπότε σε αυτή την περίπτωση μήπως θα θέλαμε το re-design να έχει στόχο να τραβήξει την προσοχή των χρηστών και σε άλλα θέματα;

Πολύ πολύ σωστό αυτό! Νομίζω αυτή θα πρέπει να είναι η κύρια κατεύθυνση της όποιας επανασχεδίασης του my. Δηλαδή τα στοιχεία που έχουν την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα να μπουν "μπροστά", εννοώντας να είναι εύκολα προσβάσιμα, και τα δευτερεύοντα στοιχεία να μπουν "πίσω".

nat_p39 έγραψε:

Για την αναζήτηση, το είδα ότι είναι πάνω, αλλά δεν νομίζω ότι το βλέπει κανείς εκεί που είναι... Sad Ούτε ότι χρειάζεται να πας κατευθείαν σε λινκ με extra features... To πιο απλό από όλα αρκεί! Ένα απλό κoυτάκι που να λέει search!

+++Επίσης, κάτι που πιστεύω ότι λείπει από το my, είναι η δυνατότητα σχολιασμού των άρθρων που γράφονται. Ο υπάρχον τρόπος νομίζω ότι δεν είναι καθόλου πρακτικός, και νομίζω ότι δεν γίνεται αντιληπτός. Πιστεύω ότι τα άρθρα θα πρέπει να είναι άμεσα συνδεδεμένα με το forum, αφού αυτό είναι το πλέον κατάλληλο μέρος αλληλεπίδρασης μεταξύ των χρηστών.

Πρακτικά, για να δώσω ένα παράδειγμα από ένα γνωστό forum, του πώς το σκέφτομαι:

1)Υπάρχει ένα νέο άρθρο που φαίνεται σαν εικόνα στην αρχική σελίδα. Αν κάνεις κλικ στην εικόνα του άρθρου πάνω πάνω, αυτή σε οδηγεί...
2)...στο topic που αναφέρει το άρθρο και μπορούν οι χρήστες να κάνουν σχόλια. Αν κάνεις κλικ στην εικόνα που έχει στο 1ο post, αυτή σε μεταφέρει...
3)...στο άρθρο. Στο τέλος του άρθρου, υπάρχει ένα link Discuss this article on CGTalk...
4)...που σε μεταφέρει πάλι στο topic που μπορείς να γράψεις σχόλια.

Δε λέω ότι πρέπει να είναι ακριβώς αυτή η δομή, απλά μία ιδέα.

Ακόμη, σε συνέχεια για τα άρθρα, θα μπορούσαν να υπάρχουν αντίστοιχες ενότητες στο forum.

Αυτά προς το παρόν, εν συντομία Smile

     
 
       
Τρι, 10 Ιούν 2008 9:11 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


ForzaInter
Έμπειρος
Έμπειρος


Jun 04, 2004
241


Επίσης επειδή τώρα έψαχνα τη ΦωτοGallery, δε νομίζω ότι το link της θα έπρεπε να είναι κάτω από την κατηγορία Διασκέδαση. Για να τη βρω έπρεπε να κάνω κλικ σε όλους τους κύριους συνδέσμους επάνω.

     
 
       
Σαβ, 09 Μάϊ 2009 12:34 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


e3iswsi
Γκουρού
Γκουρού


May 07, 2009
1653
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών


Το πρόβλημα δεν είναι τα παλιά θέματα που υπάρχουν. Αυτά είναι καλό να υπάρχουν για να τα βλέπουν και οι επόμενοι. Το πρόβλημα κατ' εμέ είναι που μερικά μέλη ανοίγουν δικά τους τόπικ για να καλωσορίσουν τον εαυτό τους ή ακόμα περισσότερο για να κάνουν μια ερώτηση χωρίς να ελέγξουν αν υπάρχει ήδη ένα παρόμοιο θέμα για να ποστάρουν εκεί, και έτσι έχουμε πάρα πολλά τέτοια τόπικ που πιάνουν χώρο και δυσκολευόμαστε να διακρίνουμε τα άλλα. Επίσης πολλά υπάρχοντα θέματα δεν έχουν και πολύ σαφή τίτλο και δεν είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος που δεν τα έχει ανοίξει τι έχουν μέσα.

Όσο για τις κατηγορίες που λέτε, έχω να πω τα εξής:
1. Οι ενότητες της κατηγορίας "Ελεύθερη γωνιά - Γενικά θέματα" με εξαίρεση τα παιχνίδια, τις αγγελίες, την τεχνολογία και τα αισθηματικά, έχουν πολύ ευρύ αντικείμενο και άρα είναι ασαφείς ως προς το περιεχόμενό τους και δεν μπορεί να είναι σίγουρος κανείς για το τί είδους θέματα μπορεί να βρει εκεί μέσα.
2. Η ενότητα "Παράπονα, γρίνιες και προβληματισμοί" μπορεί να περιέχει οτιδήποτε. Με τον τίτλο δε που έχει, αρχικά νόμιζα ότι πρόκειται για κάτι σαν το "Σχόλια, προτάσεις, ιδέες για το site".
3. Η ενότητα "Απορίες, Tutorials, Ερωτήσεις, Συμβουλές" μάλλον αναφέρεται περισσότερο στο site παρά σε γενικά θέματα οπότε μάλλον δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται.
4. Δεν καταλαβαίνω τη διαφορά ανάμεσα στις ενότητες "Σχόλια, προτάσεις, συμμετοχές για το site" και "Idea pool - Γενικές ιδέες & δραστηριότητες" καθώς και ανάμεσα σε μερικά από τα τόπικς που έχουν μέσα. Θα ήταν αν στη θέση αυτών υπήρχαν δύο με τίτλο "Σχόλια - Προτάσεις για τη βελτίωση του website" και "Σχόλια - Προτάσεις για τη βελτίωση του Forum" καθώς και μία "Απορίες - Προβλήματα σχετικά με το website και το forum"
5. Η ενότητα "Χώρος υποδοχής νεοφερμένων" προτείνω να μετονομαστεί σε "Γνωριμία μελών" ώστε μέσα να μπουν θέματα όπως τα γενέθλια των μελών και άλλα παρόμοια που τώρα βρίσκονται στα γενικά θέματα. Για την υποδοχή των νέων μελών, ένα τόπικ είναι υπέρ αρκετό!

Επίσης, παρακαλώ να κάνετε κάτι με τα διπλά θέματα (>2 τόπικς που συζητείται το ίδιο πράγμα) καθώς και με τους ασαφείς τίτλους άλλων θεμάτων γιατί μπερδευόμαστε.
Ευχαριστώ.

     
   
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας) 
Μετάβαση στη:  
 

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Animations - GIF κινούμενες εικόνες/σ...

από inertia
Συζήτηση: Art Pad - Δημιουργίες για το MyAegean Απαντήσεις: 0

Τρι, 27 Μάρ 2018 1:52 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Συμμετοχή σε διαγωνισμό video και Συμ...

Συζήτηση: Το στέκι της κουβέντας... Απαντήσεις: 7

Κυρ, 26 Νοέ 2017 8:30 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Eλεύθερη επιλογή ταινίας από την κινη...

από maximos
Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] Κινηματογραφική Ομάδα Απαντήσεις: 0

Παρ, 19 Μάϊ 2017 11:34 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Προβολή της ταινίας ''Amelie'' το Σάβ...

από maximos
Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] Κινηματογραφική Ομάδα Απαντήσεις: 0

Σαβ, 01 Απρ 2017 2:16 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις για taxi-pooling απο αεροδρόμιο για Β...

από thalia
Συζήτηση: ΣΑΜΟΣ Απαντήσεις: 0

Παρ, 21 Οκτ 2016 8:52 am Τελευταίο Μήνυμα


Πρόσφατες συζητήσεις - topics