Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Ερώτηση για "Βιομηχανικό σχεδιασμό προιόντων+συστημάτων |
|
|
τμ. Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων |
| Συγγραφέας |
Ερώτηση για "Βιομηχανικό σχεδιασμό προιόντων+συστημάτων |
| |
|
|
|
Γειά σας!
Ειμαι στην 3η λυκειου και σκεφτομαι να μπω στην σχολη αυτη. Διαβασα τν περιγραφη τς στην σελ τς, αλλα δν ειναι ξεκαθαρη.. Μπορει καποιος να μ εξηγησει τι μπορω να σχεδιασω ακριβως εκει? Τι εννοουν οταν λενε συστηματα και προιοντα πρακτικα?? Ειναι κατι σαν product design η industrial design?? Ειναι καλη σχολη, τι παιζει?
plz help!!
ευχαριστω πολυ,
Κατερινα
|
|
|
|
| |
|

pixie
Μεγάλο μολύβι

Oct 18, 2005
198
|
|
γεια σου κατερινα!
εισαι τυχερη, εγω εμαθα αυτη τη σχολη λιγες μέρες πριν κανω το μηχανογραφικο μου....μου αρεσε τοσο απο την αρχη που την έβαλα 2η, ξεροντας βεβαια οτι σε αυτή θα μπω.
Κοιταξε, επειδη ειναι καινουριο τμημα, απο επαγγελματικη αποκατασταση δεν ειμαστε σιγουροι ακριβως τι παιζει. Παρολα αυτα, οσα παιδια εχουν τελειωσει μας λενε οτι βρισκουν ευκολα δουλεια...
Τα θεματα που κανουμε ειναι οπως σωστα ειπες industrial design αλλα κ design γενικοτερα...δηλαδη βγαινουμε σχεδιαστες που ξερουν κ απο πληροφορικη....σχεδιαζουμε συστηματα,πχ πληροφοριακα, σχεδιαζουμε ιστοσελιδες, μπορουμε να ασχοληθουμε με animations, αλλα κ με επιχειρηματικα θεματα....ακομα κ με συστημικη θεωρια.
Γενικοτερα ειναι αρκετα ευρυ το πεδιο με τα πραγματα που μπορεις να ασχοληθεις....ειναι πολυ ενδιαφερουσα σχολη, αν κ δυσκολη...απαιτει πολλες ωρες κ δυσκολευομαστε να φυγουμε απτο νησι.
Σε βοηθησα νομιζω λιγο ε?...
Εσυ απο που εισαι?
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131