Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Το στέκι της κουβέντας... |
| Συγγραφέας |
Christmas coming...! |
| |
|

icsd08063
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
Τόπος: Ν.Μουδανιά,Χαλκιδική
|
|
HELLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...........>>>>>!!!!!!!!!!!!
τι κάνετε αγαιόπουλα?
τα Χριστούγεννα πλησιάζουν όλο και πιο πολύ...
φαντάζομαι οι περισσότεροι θα έχουν ήδη εκδόσει τα εισητήρια τους και θα ετοιμάζονται (τουλάχιστον ψυχολογικά) έτσι ώστε να επιστρέψουν στα αγάπημένα τους πρόσωπα και στην ιδιαίτερη πατρίδα τους....
so...
για πείτε μας...
που και με ποιούς θα περάσετε τα φετινά Χριστούγεννά σας..?
θα κάνετε κάτι ιδιαίτερο μέσα σε αυτές τις 2 εβδομάδες (το λιγότερο) που θα απουσιάζεται από τον τόπο φοίτησης σας?
καταθέστε ελεύθερα τις σκέψεις σας...!
προσωπικά, σε 2 εβδομάδες φεύγω για Χαλκιδική...μάλλον όμως Χριστούγεννα θα κάνω Σέρρες από όπου κατάγεται η μητέρα μου...
ε και θεωρώ ότι αυτές οι γιορτές τις περνάς πρωταρχικά με την οικογένεια σου...
οπότε..
Χριστούγεννα με οικογένεια για εμένα παρακάλω..!
όσο αναφορά το "κατι ιδιαίτερο"...
χμ...
θα τσιμπήσω ένα πολύ sexy ποδηλατάκι...!!!
αυτό θα είναι το δωράκι του φετινού Αη Βασίλη...!!!
<<< b e a UTIFUL!!! >>>
|
|
|
|
| |
|

King_Of_Cats
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus
|
|
Να εκφρασω τις ευχαριστιες μου στον Αι Βασιλη του φιλου Κωστα για το ποδηλατακι επειδη μπορει να ειναι αφορμη να ξεκινησει και καποιος αλλος την ποδηλασια στο Καρλοβασι εκτος απο τους καφεδες, το ταβλι, το τσιγαρο και το κλαμπινγκ.
Θα μεταβω εισ την motherland στις 19 Δεκ οπου εκει με περιμενει μπολικη δουλεια για να μπορεσει να ερθει και ο δικος μου Αι-Βασιλης (του ζητησα ενα καπως ακριβουτσικο σταθερο υπολογιστη). Εμ τι να κανουμε? Εχουμε υψηλες απαιτησεις... Διακοπες θα κανω 3-4 μερες και σκοπευς να περασω απιστευτα καλα.
Εργασια και χαρα λοιπον για μενα...
Α, οποιος κατεβει Κυπρο για Χριστουγεννα, να μου στειλει ΠΜ.
|
|
|
|
| |
|

icsd08063
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
|
|
οραίος ο King...
σίγουρα ο υπολογιστής που θα έχεις θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω...!!!
παιδιά όντως η ποδηλασία είναι υπέροχη...
οι υπόλοιποι για τα Χριστούγεννα...???
<<< b e a UTIFUL!!! >>>
|
|
|
|
| |
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος
|
|
Για τα φετινά Χριστούγεννα έχω κανονίσει με φίλους κυρίως να τα περάσω δηλαδή πρωτοχρονιά Θεσσαλονίκη και πριν από αυτό Χριστούγεννα ρόδο. Τώρα το πότε θα διαβάσω για την εξεταστική αυτό είναι ένα άλλο θέμα που θα το σκεφτώ αργότερα.
|
|
|
|
| |
|

Irene
Έμπειρος

Nov 29, 2008
232
Τόπος: Άγιος Νικόλαος , Κρήτη
|
|
Καλησπέρα παιδιά , ή μάλλον καλημέρα , εγώ έχω κλείσει εισητήρια για να περάσω τις διακοπές μου με την οικογένειά μου στην ΚΡΗΤΗ φυσικά...και πιο συγκεκριμένα στην ομορφότερη πόλη κατά την γνώμη στον Αγιο Νικόλαο.....
Δεν το βλέπω βέβαια να τις χαρώ και πολύ γιατι θα σκέφτομαι την εξεταστική που έρχεται μετά τις διακοπες...και ότι δεν έχω ανοίξει βιβλίο, αλλά θα το προσπαθήσω.... γίνετε Κρήτη χωρίς να περάσεις καλά???????????????? Δεν γίνετε....!!!!!!!!!
ΚΡΗΤΗ ΣΟΥ'ΡΧΟΜΑΙ
|
|
|
|
| |
|

icsd08063
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
|
|
από τα λίγα μέρη στην Κρήτη που απλώς "το έχω επισκεφτεί"
γιατί όλη την υπόλοιπη Κρήτη απλά την έχω γυρίσει πολλές πολλές φορές!!!
Ωστόσο, την μία φορά που επισκέφτηκα τον Α.Νικόλαο, έμεινα κατενθουσιασμένος...
Πραγματικά απίθανο μέρος...
Φαντάζομαι τώρα με τα Χριστούγεννα, α ατμόσφαιρα εκεί θα είναι ακόμη ομορφότερη...
<<< b e a UTIFUL!!! >>>
|
|
|
|
| |
|
|
|
Χμμ...Την έχω γυρίσει την Κρήτη με δικό μου μέσο...αλλά άφησα Άγιο Νικόλαο να τον επισκεφτώ μόνο του...
Πραγματικά την είχα οργώσει τότε που είχα πάει τη μεγαλόνησο...
Πιστεύω θα έχει πιο ήπιο καιρό τώρα τα Χριστούγεννα από την υπόλοιπη Ελλάδα
|
|
|
|
| |
|

showgirl_3
Μεγάλο μολύβι

Jul 31, 2006
74
Τόπος: Σαλαμίνα
|
|
Χριστούγεννα στην Σαλαμίνα με οικογένεια και φίλους. Θα κάνω φυσικά και μια βόλτα απο Δράμα... για να νιώσουμε και λίγο κρύο!!!!!
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |