Φόνος 16χρονου 6/12/08 στα Εξάρχεια (Αθήνα)...

Κοινωνικά θέματα, Πολιτική, Επικαιρότητα

Συγγραφέας Φόνος 16χρονου 6/12/08 στα Εξάρχεια (Αθήνα)...

Δευ, 08 Δεκ 2008 5:31 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

Legend-x
Γκουρού
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος

Το γεγονός πιστεύω ότι όλοι το καταδικάζουμε. Το θέμα είναι όμως γιατί να προκαλούμε κ εμείς. Συγκεκριμένα θα αναφερθώ στην πυρπόληση και καταστροφή του αστυνομικού τμήματος στη Ρόδο Αν είναι δυνατόν από της 1 το μεσημέρι μέχρι τις 5 επί 4 ώρες έκαναν ζημιές στο αστυνομικό τμήμα. Ε είπαμε να διαδηλώσουμε με ειρηνικό τρόπο αλλά όχι κ έτσι και αυτά πρέπει να καταδικάζονται.

Δευ, 08 Δεκ 2008 7:25 pm

mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού

Apr 25, 2006
609

Σήμερα έγινε πορεία μαθητών το πρωί και το βράδυ έχουν οι φοιτητές.

Αύριο θα είμαστε κλειστοί(έστειλε mail o πρύτανης) και λένε για καταλήψεις.

Τι να πω ο αστυνομικός λέει που πυροβόλησε είχε 3 παιδια.Να τα χαίρεται.Αμα βάζεις ανειδίκευτους για "ειδικούς φρουρούς" (συμβασιούχοι που "βολεύονται") αυτά γίνονται.Τώρα καταστράφηκε η ζωή αυτού του ανθρώπου και το παιδί πήγε ακλαφτο.

Βρίστε με αλλά νομίζω η αντίδραση ήταν τελείως λάθος.Εγινε ακριβώς αυτόπου θέλανε.Για την Αθήνα που έγινε λαμπόγυαλο λέω.

Ενας φίλος,φίλου αστυνομικός μας είπε οτι τους δώσαν εντολή να μην κάνουν τίποτα.Να τους αφήσυν να περνάνε και να τα σπάνε.

Για να έχουν μετά λαβή και να λένε "Καλά βλακεία που τον σκοτώσαμε αλλά κοιτάξτε τι κάναν και αυτοί".Λολ.

Γιατί αν νομίζετε οτι το να σπασεις και 100 ασφαλισμένα καταστήματα τραπεζών είστε γελασμένοι.

Να κάψουν το μέγαρο Μαξίμου.Συμβολικά.Και να κάψουν και τη Βουλή.Και να βάλουν το κεφάλι του Παυλόπουλου σε κοντάρι.Αυτό μάλιστα.

Δευ, 08 Δεκ 2008 8:04 pm

showgirl_3
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Jul 31, 2006
74
Τόπος: Σαλαμίνα

Δειτε το ενδεχομενο οι φωτίες να είναι για ξεκάρφωμα... Για να τράβηξουν τι κοινη γνώμη....
Για να γυρίσει κάθε μικροαστός και να πει ότι είχε δίκιο ο αστυνομικός.... Μην σας ακούγετε περίεργο.. Το είπαν! Είπαν κίολας οτι δεν σέβονται την Ελληνική Αστυνομία και ότι θα πρέπει να κατέβει ο στρατος να τους μαζέψει όλους, ταραχοποιηους και διαδηλωτές. Εγω απάνταω ότι καλα κάνουν και δεν σέβονται αυτούς τους νταβατζίδες που μονό τον πολίτη δεν προστατεύουν! Και ο Ανδρέας Γρηγοροπουλος πόλιτης ηταν και όμως τον σκότωσαν....
Με αυτό τον θάνατο ποιο πολίτη προστάτεψε η Ελληνική Αστυνομια?????

Δευ, 08 Δεκ 2008 9:26 pm

astromath
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Jan 22, 2006
198

Στο βολο εχουν συγκεντρωθει ατομα απο ολη τη Θεσσαλια .
Εγινε κανονικα μπαχαλο κι ας μη τα εδειξαν ποτε οι ειδησεις .
Πριν μιση ωρα εβλεπα Alpha και ειδα ποσο ευκολα παιρνουν ενα γεγονος και οτ γενικευουν για ολες τις περιπτωσεις .

Στο Βολο απο ,ο,τι εμαθα ειχαν κλειστοι αντιεξουσιαστες μεσα στα δικαστηρια κι απ'εξω οι φονιαδες . Δεν ακουσα να εχουν βγει ακομη .

Δευ, 08 Δεκ 2008 10:12 pm

Legend-x
Γκουρού
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος

Και εμεις εδώ στη Σαμο καναμε ποροια που τελίωσε πριν μιση ωρα περιπου . Αποφασίστηκε καταληψη μεχρι την τεταρτη και μετα ισως γινει γενικη την τεταρτη για να παρουμε καινουρια απόφαση

Δευ, 08 Δεκ 2008 10:41 pm

icsd08063
Γκουρού
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
Τόπος: Ν.Μουδανιά,Χαλκιδική

ποιά είναι άραγε η γνώμη του 60 χρονου ανθρώπου και της 70 χρονης κυρίας που θα κάτσουν το βράδυ να παρακολουθήσουν για λίγο τηλεόραση...???
ποιά να είναι άραγεη γνώμη τους για όλους εμάς τους "αγωνιστές"???

τι θα έχουν να λένε την επομένη στα καφενεία οι γέροντες και στον καφέ στο σπίτι οι γιαγιάδες...???

απλά...
ας αναλογιστούμε...
ας αναλογιστούμε το μεγαλύτερο κακό που προξενούμε στην χώρα αυτή χρόνια τώρα...
ας αναλογιστούμε το τι επιτέλους εκφράζουμε και "βγάζουμε" προς ατα έξω με τέτοιου είδους κινητοποιήσεις που λαμβάνουν χώρα σε Αθήνα και άλλες πόλεις...

πραγματικά, δεν μπορώ να σκεφτώ μεγαλύτερο κακό για μία κοινωνία από το να έχει μια εκπαίδευση προβληματική από την βάση της μέχρι την κορυφή της...
και λέω εκπαίδευση γιατί σίγουρα η δολοφονία του ανθρώπου αυτού, εκτός του ότι προκαλέι πόνο, οργή, θλίψη, φέρνει στο προσκήνιο και πάλι το θέμα της εκπαίδευσης στα πανεπιστήμια και όχι μόνο...
"ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ"...
εε???
αυτό δεν είναι το "σλόγκαν" του Υπουργείου Παιδείας???
συμφωνώ απόλυτα...
όταν όμως αγαπητοί φίλοι μου, η παιδεία (και κατά συνέπεια η εκπαίδευση) έχει παραγματικό νόημα, στόχους και αποτελέσματα...
τι από αυτά τα 3 υπάρχουν...?
μόνο ΤΡΑΓΙΚΑ αποτελέσμτα όπως ο θάνατος ενός νέου παιδιού...
και ακόμη χειρότερα, καταστροφές στις πόλεις, βανδαλισμοί, κομματικοποιήσεις κτλ.
και το χειρότερο ίσως είναι ότι όλα αυτά για τα οποία "παλεύουμε", όλα αυτά για τα οποία "αγωνιζόμαστε" είναι απλά και μόνο η κορυφή του παγόβουνου...
γιατί άραγε κανείς δεν ξεκινά από την βάση όλων αυτών???

το θέμα λοιπόν είναι απλό για να κλείσω:
καλύτερη εκπαίδευση = ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να το συνειδητοποιήσουν....???
ή καλύτερα θα έπρεπε να πω πόσο εύκολο είναι να παρεκλίνουν από το παραπάνω???

η παρακάτω γελοιογραφία του "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ" της Δευτέρας μιλάει από μόνη της...:

http://www.e-tipos.com/joke_popup

<<< b e a UTIFUL!!! >>>

Δευ, 08 Δεκ 2008 11:18 pm

Cubilone
Έμπειρος
Έμπειρος

Jan 17, 2008
304

mystery_orange έγραψε:
Σήμερα έγινε πορεία μαθητών το πρωί και το βράδυ έχουν οι φοιτητές.

Αύριο θα είμαστε κλειστοί(έστειλε mail o πρύτανης) και λένε για καταλήψεις.

Τι να πω ο αστυνομικός λέει που πυροβόλησε είχε 3 παιδια.Να τα χαίρεται.Αμα βάζεις ανειδίκευτους για "ειδικούς φρουρούς" (συμβασιούχοι που "βολεύονται") αυτά γίνονται.Τώρα καταστράφηκε η ζωή αυτού του ανθρώπου και το παιδί πήγε ακλαφτο.

Βρίστε με αλλά νομίζω η αντίδραση ήταν τελείως λάθος.Εγινε ακριβώς αυτόπου θέλανε.Για την Αθήνα που έγινε λαμπόγυαλο λέω.

Ενας φίλος,φίλου αστυνομικός μας είπε οτι τους δώσαν εντολή να μην κάνουν τίποτα.Να τους αφήσυν να περνάνε και να τα σπάνε.

Για να έχουν μετά λαβή και να λένε "Καλά βλακεία που τον σκοτώσαμε αλλά κοιτάξτε τι κάναν και αυτοί".Λολ.

Γιατί αν νομίζετε οτι το να σπασεις και 100 ασφαλισμένα καταστήματα τραπεζών είστε γελασμένοι.

Να κάψουν το μέγαρο Μαξίμου.Συμβολικά.Και να κάψουν και τη Βουλή.Και να βάλουν το κεφάλι του Παυλόπουλου σε κοντάρι.Αυτό μάλιστα.

+1

Στην Μυτιλήνη θα γίνει πορεία στισ 6μμ αύριο...

Δευ, 08 Δεκ 2008 11:41 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

kotsos_licious έγραψε:
"ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ"...

kotsos_licious έγραψε:
και το χειρότερο ίσως είναι ότι όλα αυτά για τα οποία "παλεύουμε", όλα αυτά για τα οποία "αγωνιζόμαστε" είναι απλά και μόνο η κορυφή του παγόβουνου...
γιατί άραγε κανείς δεν ξεκινά από την βάση όλων αυτών???

το θέμα λοιπόν είναι απλό για να κλείσω:
καλύτερη εκπαίδευση = ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να το συνειδητοποιήσουν....???
ή καλύτερα θα έπρεπε να πω πόσο εύκολο είναι να παρεκλίνουν από το παραπάνω???

Δεν θα επεκταθώ σε πάρα πολλά σχόλια (καθώς είμαι ήδη αρκετά κουρασμένος τέτοια ώρα), απλώς θα πω μια μικρή άποψη...
Ο kotsos_licious λέει πολύ σταράτες θέσεις και με βρίσκουν πολύ σύμφωνο... ειδικά η 2η παράθεση συνοψίζει μεγάλες αλήθειες, καθαρά κατά τη γνώμη μου...

Επίσης, χωρίς να συμφωνώ με τις λιγάκι ακραίες προτάσεις του mystery_orange στο κλείσιμο του μηνύματός του... σκέφτομαι πως δεν έχει άδικο στο:
mystery_orange έγραψε:

Όντως, τα καταστήματα που χτυπήθηκαν και γίναν λαμπόγυαλο στην Ερμού κι αλλού, νομίζω πως τα περισσότερα (αν όχι όλα) είναι με ασφάλιση, και πολύ καλή μάλιστα. Και κάπου σε μια κουβέντα που συζητούσα με γνωστούς, άκουσα πως μετά από κάθε "επίθεση", δέχονται αδρά χρηματοδότηση από την πολιτεία γιατί απλώς θεωρούνται/δηλώνονται πως είναι "θύματα τρομοκρατικής επίθεσης"... κοινώς, επιδοτούνται από τους ίδιους τους φορολογούμενους πολίτες (εμάς, τις οικογένειές μας, όλους), για να "ανακάμψουν" και φαντάζομαι μες στα Χριστούγεννα θα είναι όμορφα και ολοκαίνουρια πολλά από αυτά. Τζάμπα ανακαίνιση.

(για την παραπάνω πληροφορία, έχω επιφυλάξεις, απλώς το άκουσα και ήθελα να το αναφέρω... αλλά είναι ένα 'κερασάκι' αν ισχύει στα πολλά εξωφρενικά που μαθαίνουμε κι ακούμε)

Δευ, 08 Δεκ 2008 11:47 pm

micha89
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Sep 11, 2008
55

Παιδιά επειδή τυγχάνει να βρίσκομαι Αθήνα λόγω κάποιων υποχρεώσεων τις οποίες έτυχε να είχα από την προήγουμενη βδομάδα, γίνεται κάτι το οποίο δεν έχω ξανά δει ποτέ μου.
Αλλά πιστέψτε με ότι τα επεισόδια δεν δημιουργούνται από αριστεριστές διότι με την λογική να το πάρουμε τα κτίρια που θα έπρεπε να κάψουν δεν είναι τα καταστήματα των πωλητών αλλά να καίγανε την ρηγίλης,το μαξίμου και όλα τα ανάλογα κτίρια..
Μήπως αυτό πρέπει να μας προκαλέσει την απορία του γιατί δεν προχωράνε σ' αυτές τις κινήσεις?Μήπως είναι καθοδηγούμενες από κάπου?Μήπως προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο κάποιοι?Συγγνώμη, αλλά επιτρέψτε μου να έχω τις αμφιβολίες μου για το πόσο αληθινές είναι αυτές οι βραδινές κινητοποιήσεις...

Υ.Γ. Δεν ξέρω εάν είδατε τις δηλώσεις του κ.Παυλόπουλου και την Κυριακή αλλά και σήμερα το βράδυ που αντί να είναι σε μια κατάσταση για το πώς θα λύσουν κάποια προβλήματα αυτό που έκανε ήταν να πετάει γελάκια..Σα δεν ντρέπεται...
Το θέμα είναι ότι ένα παιδί χάθηκε άδικα λόγο ενός ανύπαρκτου κράτους.

Τρι, 09 Δεκ 2008 2:06 am

icsd08063
Γκουρού
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
Τόπος: Ν.Μουδανιά,Χαλκιδική

Ο κ.Πιπερόπουλος, καθηγητής Κοινωνιολογίας, είπε νομίζω κάτι πολύ σωστό σε μία συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

"Γιατί σας φαίνεται παράξενη αυτή η κίνηση του ειδικού φρουρού...?
Φυσικά και είναι καταγγελτέα αλλά σκεφτείται...

Πως είναι δυνατόν να μην ξεσπάσει ένας άνθρωπος?
Όταν στους αγώνες Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού, στους οποίους αναγκάζονται να βρίσκονται εκεί εξαιτίας και πάλι της ελλιπούς παιδείας ορισμένων που βλέπουν το γήπεδο ως χώρο έκφρσης όλων των αδικιών που έχουν υποστεί στην ζωή τους και δεν εισπράττουν καν τα 25 - 30 ευρώ που τους αναλογούν, είναι κατά κάποιο τρόπο αυτονόητη μια τέτοια στάση...

Επαναλαμβάνω όμως ότι σε καμία περίπτωση το σώμα ενός μικρού παιδιού θα πρέπει να δεχτεί το ξέσπασμα οποιουδήποτε...

Απλά...
Σκεφτείται το παραπάνω..."

Ας ξυπνήσουμε επιτέλους παιδιά από τον λήθαργο μας...
Η κοινωνία που ζούμε, είτε μας αρέσει είτε όχι, δεν είναι αγγελικά πλασμένη...
Σε μία άλλη ζωή ίσως ναι...

Αλλά εδώ όχι... Wink Wink Wink

Μιας και σήμερα το πρωί είναι η κηδεία...

Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του παιδιού...
Σίγουρα, τίποτα και κανένας δεν μπορεί να απολύνει τον πόνο τους... Blush

Γεια χαρά φίλε μου...

edit: προσπάθησα να μεταφέρω όσο καλύτερα γινόταν τα λόγια του κ.Πιπερόπουλου από την τηλεόραση. Συγχωρείστε με για τυχόν διαφοροποιήσεις...

<<< b e a UTIFUL!!! >>>

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Αγγελία Εργασίας στην Αθήνα (Άνω Πατή...

Συζήτηση: Αγγελίες - Προσφορές Απαντήσεις: 0

Δευ, 01 Οκτ 2018 9:45 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Έκτακτο μινι-Meetup (προ-Xmas) στην Α...

από inertia
Συζήτηση: Συναντήσεις Κοινότητας MyAegean Απαντήσεις: 6

Παρ, 05 Δεκ 2014 1:08 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ΛΕΣΒΟΣ] Δεν γίνεσαι αναπληρωτής γιατ...

από fraoulitsa
Συζήτηση: τμ. Κοινωνιολογίας Απαντήσεις: 3

Σαβ, 17 Μάρ 2012 7:28 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Συνάντηση στην Αθήνα! φοιτητές - απόφ...

από vasileios
Συζήτηση: Συναντήσεις Κοινότητας MyAegean Απαντήσεις: 11

Παρ, 02 Μάρ 2012 11:16 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Χριστουγεννιάτικες συναντήσεις-meetup...

από inertia
Συζήτηση: Συναντήσεις Κοινότητας MyAegean Απαντήσεις: 49

Δευ, 30 Ιαν 2012 5:45 am Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics