Κάνναβη & εξαρτησεις...

Κοινωνικά θέματα, Πολιτική, Επικαιρότητα

αποποινηκοποίηση κάναβης
ναι
73%
 73%  [ 11 ]
όχι
26%
 26%  [ 4 ]
Σύνολο Ψήφων : 15

Συγγραφέας Κάνναβη & εξαρτησεις...

Δευ, 19 Ιαν 2009 9:18 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

panpanos
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Jan 18, 2009
26

Συνεχιζω και ξαναρωτω εαν ξερει καποιος κατι απο grow lamp ας μας δωσει τα φωτα του,,,,
ευχαριστω εκ των προτερων

Δευ, 19 Ιαν 2009 9:55 am

Argonaut
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Dec 16, 2007
199

Pε φιλαράκι ήρθες στο MyAegean να ρωτήσεις για "grow lamps";;; Έχεις ολόκληρο το ίντερνετ στα πόδια σου και ποστάρεις εδώ για να μάθεις;; Τι ζόρι τραβάς ρε τυπάκι; Μίλα στα ίσια

Δευ, 19 Ιαν 2009 5:47 pm

panpanos
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Jan 18, 2009
26

Pε φιλαράκι ήρθες στο MyAegean να ρωτήσεις για "grow lamps";;; Έχεις ολόκληρο το ίντερνετ στα πόδια σου και ποστάρεις εδώ για να μάθεις;;
Τι ζόρι τραβάς ρε τυπάκι; Μίλα στα ίσια

Εσυ αργε τι ζορι τραβας που εγω ψαχνω για ορισμενες πληροφοριες σε σχεση με την κανναβη,,,γιατι με κατι τετοιο ασχολειτε το φορουμ αλλα τελικα απο οτι καταλαβα ειστε στο μπλα μπλα ...γιαυτο οι περισσοτεροι που γραφουν για το ανικειμενο ειναι τελειως μα τελειως ασχετοι,,ειχανε λεει καποιο συγγενη που επεσε στα ναρκωτικα και αλλες μπουρες ,,που αφορουν ψυχιατρο και οχι φορουμ για την κανναβι..Εμπαση εν περιπτωση δεν ειναι το φορουμ που πιστευα,,,αυτα ειχα να πω στα ισια ,,ενταξη ρε ξενερωτε τυπακο ,,αντε αντιος mpekrides

Έγινε επεξεργασία από τον/την panpanos στις Δευ, 19 Ιαν 2009 6:11 pm, 2 φορές συνολικά

Δευ, 19 Ιαν 2009 6:05 pm

panpanos
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Jan 18, 2009
26

ο King_Of_Cats ειπε¨

Πανπανο καλωσορισες στο MY, πριν γραψεις οτιδηποτε αλλο, καλο θα ηταν να διαβασεις λιγακι τους κανονες αυτης της κοινοτητας. Οτι εχεις να γραψεις, γραψε το σε ενα post και οχι σε πολλα... Δεν ειναι θεμιτο το double, triple, quadriple posting... Αν θες να πεις καποια πραγματα σε συγκεκριμενα ατομα/μελη προσπαθησε να μην τους θιγεις δημοσιως και στειλε προσωπικο μηνυμα.

Θαθελα να σε πω οτι δεν ειχα προθεση να θιξω καποιον και το επαναλαμβανω.
Και μελετησα τους κανονες και δεν ειδα κατι που να απαγορευει την σηζητιση για εξεσουαρ της κανναβης ειτε ειναι εργαλειο ειτε ρουχο η φαρμακο και αλλα...
Επισης εθιχτηκα και γω απο μερικους αλλα δεν συμενει για μενα κατι ,,,ειναι ανιληψεις τους και τι να κανουμε...δεν πειραζει.Εγω καλε μου ανθρωπε μπηκα στο φορουμ πιστευοντας οτι ας πουμε θα υπαρχουν και χρηστες του αγαθου αυτου προιοντος...
coctails cheers

Δευ, 19 Ιαν 2009 7:00 pm

frite
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Feb 10, 2006
8

panpanos ανέφερες ότι έχει αποδειχθή επιστημονικά ότι δεν βλάπτει. Μάλιστα. Ποιες σοβαρές επιστημονικές έρευνες στις οποίες γίναν δειγματοληψίες το αναφέρει αυτό? Και όταν λέω δειγματοληψίες μιλάω για σοβαρές δειγματοληψίες και όχι 10-100 άτομα.

Ποιος επιστήμονας έχει συγκρίνει την ίδια χρονική περίοδο χρήστες κάνναβης και μη για να αποδειχθεί ότι δεν βλάπτει?

Και τέλος επειδή κάπου είδα να λες στην fraoulitsa να πάει να μορφωθεί. Μπορείς ρε φίλε να μου θυμήσεις τι λένε οι τελευταίες έρευνες για το χασίς? Αυτό που θεωρούσαν ως κάψιμο εγκεφαλικών κυττάρων -που ωμά και ντόμπρα πολύ αμφιβάλλω αν έχεις γνώση του τι είναι στην ουσία- μόλις απορίφθηκε. Ξέρεις τι ανακαλύφθηκε? Ότι δημιουργεί μολύνσεις -για την ακρίβεια φλεγμονές- μέσα στον εγκέφαλό σου. Θεωρούν ότι βοηθάει στην αποφυγή του Αλτσχάιμερ. Τονίσαν πως δεν ξέρουν που βλάπτει ακόμη και προσπαθούν να βρούνε δείγματα για να καταλήξουν.

Και τέλος γιατί πολύ κουβέντα κάναμε για την ιατρική χρήση της και η ηρωίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παυσίπονο στην καπνίσιμη μορφή της. Τι σημαίνει αυτό? Ανάμεσα στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος? Στην ιατρική τους μορφή αφαιρούνται ουσίες ή προστίθενται -ανάλογα με την ναρκωτική ουσία που αναφερόμαστε- για να εξουδετερώσουν τις ουσίες που δεν χρειάζονται στην συγκεκριμένη χρήση.

Επίσης για το χασίς αυτό που έχει αποδειχθεί είναι ότι προκαλεί ψυχώσεις. Και το ίδιο ισχύει για κάθε ψυχοτρόπα ουσία. Ακόμα και η καφεΐνη θεωρείται ψυχοτρόπα και δημιουργεί ψυχώσεις. Ανάλογα με την ουσία εμφανίζονται και με διαφορετική μορφή. Οι ψυχώσεις δεν θεραπεύονται αλλά αντίθετα χορηγούνται ψυχοφάρμακα ώστε να μειωθούν όσο διαρκεί η επίδραση του ψυχοφαρμάκου. Αυτό και μόνο αρκεί για να καταρρίψει τις μπουρδολογίες του Οικονομόπουλου και όλων των δήθεν επιστημόνων που χωρίς έρευνα τεκμηριώνουν απόψεις και να αποτρέψει κάποιον να χρησιμοποιήσει ουσίες.

Επίσης κάτι ξέχασα. Το χασίς στην σύγχρονη Ελλάδα αποτελεί σκαλοπάτι -σε ορισμένες περιπτώσεις- για χρήση άλλων ναρκωτικών ουσιών και παρατηρείται σε μεγάλο βαθμό η χρήση κοκαΐνης ή hallucinogen ναρκωτικών από χρήστες χασίς.

Είμαι υπέρ της νομιμοποίησης γενικά εντός ενός συγκεκριμένου πλαισίου που βαριέμαι να αναλύσω και γενικώς στην Ελλάδα με την σαθρότητα που χαρακτηρίζει το σύστημα δεν είναι εφικτό να εφαρμοστεί κανένας νόμος. Καλύτερα πάντως ο καθένας να έχει μια γλάστρα στο σπίτι του παρά να ψωνίζει από δω κι από εκεί που προσλαμβάνει xtra τοξίνες.

Και κάτι άλλο. Σε τέτοια θέματα θυμηθείτε να έχετε κατά νου τις κοινωνικές συνθήκες κλπ!

Δευ, 19 Ιαν 2009 7:32 pm

panpanos
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Jan 18, 2009
26

Οσο απαγορευεται θα ειναι παντα σκαλοπατι για τα υπολοιπα ,εαν απαγορευοταν η μπυρα το ιδιο θα γινοτανε απο την μπυρα θα πεφτανε στα αλλα .Λοιπον οσο για τη μορφωση ασε το νετ ειναι για ολους εξαλου απο κει ειδες αυτες τις αοριστολογιες ,καθε τοσο και ενα φασουλι ,,εγω αλλα ακουσα και διαβασα απο τον Γριβα και αλλα βιωνω...παντως γνωριζω γεροντια που κανουν χρηση απο πιτσιρικαδες και ειναι ντουρατοι σε ολα τους και επιτα δεν σε εβαλε κανεις με το ζορι να κανεις κατι που δεν σε αρεσει ..πχ.εμενα δεν με αρεσει το κατa τα αλλα νομιμο ΑΛΚΟΟΛ και δεν το πινω,,,απλα πραμματα.
Και οτι και να αναλυσεις εαν δεν εισαι μεσα στα πραμματα θα κανεις μονο αναλυσεις.
Για το τελευταιο να σε δωσω το χερι μου.....
Προπαντος δεν παροτρυνω κανενα να κανει χρηση κανναβης ειδικα στην Ελλαδα,,κανα μλουζακι κανα παντελονη απο κανναβη ναι να βαλει ,θα το φοραει μια ζωη και δεν δημιουργει μυκητες για να μυριζει ο ιδρωτας...και πολλα αλλα καλα . dog-run

Δευ, 19 Ιαν 2009 7:55 pm

fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού

Aug 22, 2008
1390

λοιπον φιλε panpanos δεν πιστευω να σε εκρινα για να κρινεις εσυ εμενα, δεν ειπα τιποτα για κανεναν που εχει διαφορετικη απο μενα αποψη. οι συγγενης μου δεν σε αφορουν, αφου δεν σεβεσαι το προβλημα τους και δεν αντιλαμβανεσαι τηνκατασταση. για σενα μπορει να ειναι κατι σαν τενια μακρη, αλλα για μενα που τ ζω οχι!!! κανε οτι θες, δεν με νοιαζεια και το τονισα και ας κανω σαν την μητερα σ, σαν την θεια σου, ασν την γιαγια σου. εσυ εισαι εσυ και γω ειμαι εγω. για σενα μπορει να ζω στο μεσαιωνα, για μενα εγω θα παω μπροστα! φτιαξου με ο,τι ΘΕΣ δικαιωμα σου και μαγγια σου. εγω φτιαχνομαι με υγιη πραγματα, ουτε αλκοολ, ουτε μαυρο, ουτε χορτο, δεν καπνιζω, δεν πινω καφε. μια χαρα ειμαι για τα δικα μου στανταρτς! για σας μπορει να ειμαι ξενερωτη, αλλα δεν με νοιαζει.... και βγαλτε με εξω απο την συζητηση παρατραβηξε η καναβο συζητηση! και η δημοκρατια και η ελευθερια εχει τα ορια της. το site ειναι σοβαρο! τι εντυπωση δινουμε? οτι ειμαστε μια νεολαια, βουτηγμενη σε μια εξαρτηση???
δεν ειμαι ηθικολογος, αλλα προβληματιζομαι... συγνωμη αν εθιξα καποιον, ειναι καθαρα δικη μ γνωμη, δικη μου κοσμοθεωρια!

Δευ, 19 Ιαν 2009 8:01 pm

panpanos
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Jan 18, 2009
26

ο frite ειπε
την ιατρική τους μορφή αφαιρούνται ουσίες ή προστίθενται -ανάλογα με την ναρκωτική ουσία που αναφερόμαστε- για να εξουδετερώσουν τις ουσίες που δεν χρειάζονται στην συγκεκριμένη χρήση.

Εαν βγαλεις απο ενα τετοιο φαρμακο τις ουσιες που λες ,,παει το φαρμακο αχρηστευτηκε.
Σε εχουνε κανει ποτε προναρκωση με μορφινη ...?? εμενα δεν μου φανεικε να τις ελειπε η ουσια που φερνει εφορια ηταν αυτουσια.
Ομως ξεγευγουμε,,,,,,,,,, το χορτο ειναι αλλο πραμα ειναι φυση. Roll Eyes

Έγινε επεξεργασία από τον/την panpanos στις Δευ, 19 Ιαν 2009 8:14 pm, 1 φορά

Δευ, 19 Ιαν 2009 8:13 pm

panpanos
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Jan 18, 2009
26

Βρε κοπελια δεν τα εβαλε κανεις μαζι σου ,,,με αυτα που λες ισως δεν γινετε να συμφωνησουν ολοι μαζι σου....
Και εαν νομιζεις οτι δεν σεβομαι το προβλημα σου που ειναι προβλημα πολλων οικογενειων το λες απλα επιδη δεν με ξερεις.
Και τελικα σε φορουμ που μιλα για την κανναβη μπηκες δεν καταλαβαινω,,,κανναβοσηζητηση κανουμε δεν ανταλασουμε κοσμοθεοριες χωρις να θελω να σε προσβαλω και σε μενα αρεσουν οι κοσμοθεοριες και οταν θελησω θα παω στο αναλογο φορουμ,,,ομως δεν χρειαζετε να φυγεις ,,παντα η αλλη αποψη ειναι επικοδομητικη,και μην αφηνεις το συνεσθημα να παρεμβαινει στην κριση σου....

Δευ, 19 Ιαν 2009 8:17 pm

panpanos
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Jan 18, 2009
26

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ .....ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.................................

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Πρόσφατες συζητήσεις - topics