Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Κοινωνικά θέματα, Πολιτική, Επικαιρότητα |
| αποποινηκοποίηση κάναβης |
| ναι |
|
73% |
[ 11 ] |
| όχι |
|
26% |
[ 4 ] |
|
| Σύνολο Ψήφων : 15 |
|
| Συγγραφέας |
Κάνναβη & εξαρτησεις... |
| |
|
|
|
Υποψην οτι το ρουχο που εχει γινει απο κανναβη δεν αναπτυσει βακτηρια οποτε δεν μυριζει ο ιδρωτας του ανθρωπινου σωμματος καθολου εναντιθεση με το βαμβακι.
Επισης κανει να φθαρει παρα παρα πολλα χρονια ,,,,δηλαδη δεν συμφερει καθολου στις βιομηχανιες ρουχων (και αλλος εχθρος της κανναβης) ....
Αυτο ειναι ενα απο τα μιλια καλα της κανναβης
|
|
|
|
| |
|
|
|
Γιατί είσαι βλάκας.Αυτό εννοώ με το πεύκο.Απλά δεν είμαστε στο flames και δεν ήθελα να σε βρίσω.
Kαταρχήν πάνω δεξιά από κάθε post σου υπάρχει ένα ρημάδι κουμπί που γράφει edit.Mε αυτό μπορείς να αλλάξεις τα γραφόμενα σε ένα post σου ΧΩΡΙΣ να χρειάζεται να ξαναποστάρεις από κάτω ξανά.Αυτό απογορεύεται.Και είναι και εκνευριστικό.
Αμα θέλεις να γράψεις τα γραφόμενα κάποιου άλλου μπορείς να γράψεις
Καποιος έγραψε:
Αυτό που θέλεις εδώ μέσα να σχολιασεις |
Ετσι μπαίνει σε ένα ωραιότατο κουτάκι και έτσι μπορώ και εγώ που κοιτάζω το my πριν πιω τον καφέ μου να μην βγάζω τα μάτια μου να καταλάβω που τελειώνει του ενός το post και που αρχίζει του άλλου.Πρακτικά πράγματα.
panpanos έγραψε:
,ειχανε λεει καποιο συγγενη που επεσε στα ναρκωτικα και αλλες μπουρες |
Είσαι βλάκας.Διαφώνησε όσο θέλεις με τον άλλο πείτε οτι θέλετε βριστείτε δε με νοιάζει αλλά ρε το κέρατο μου την οικογένεια του άλλου άστην στην απέξω.Ντάξει είπε κάτι για μια ξαδέρφη της.Νιονιό δεν έχεις να καταλάβεις πότε κάνεις κριτική και πότε το γ α μ άς?Πες της για το πως δείχνει,πες της για το το τι πιστεύει πες της και για τη ρούχα φοράει αλλά αυτό με την ξαδέρφη της άστην στην απέξω.
Και στο blog σου ή άλλαξε φόντο ή μη χρησιμοποιείς μπλε σκούρο και μωβ για να γραφεις(σκοτεινά χρώματα γενικά).Μου βγήκαν τα μάτια να τα διαβάσω.
|
|
|
|
| |
|
|
|
ΔΕΝ μπορεις ρε μεγαλο πευκο να πιανεσε με το τι επαθε ο μπαλτζανακης του θειου σου για να τεκμηριωνεις γνωμη για κατι οκ..? πανυβλακα .
Δηκηγορισκε του φορουμ ασε τους αλλους να υποστηριξουν αυτα που λενε.
Ενταξη μου ψιλοβγηκε....................Για τα υπολοιπα μαθηματα περι edit ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ δεν σε κοβει .....τι να σε κανω εγω.....OVER
Έγινε επεξεργασία από τον/την panpanos στις Δευ, 26 Ιαν 2009 10:02 am, 3 φορές συνολικά |
|
|
|
| |
|
|
|
Πιστευω να καταλαβες οτι το -πευκο- σου ανηκει..
Αυτο ειδες στο blog..? το χρωμα απο τα γραμματα ..ππσσσ.......τσακαλος εισαι
o inertia εγραψε
Το να προσπαθεί ο καθένας από την πλευρά του, χωρίς μικρότητες, να συμβάλλει ενεργά στην υλοποίηση ενδιαφέρουσων πρωτοβουλιών, αυτό είναι που μας εξυψώνει ως ανθρώπους και πολίτες του αύριο.
|
|
|
|
| |
|

icsd08063
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
Τόπος: Ν.Μουδανιά,Χαλκιδική
|
|
Ομιλείται ΕΛΛΗΝΙΚΑ....!!! επιτέλους...
Αφού τα λέτε έτσι όπως τα λέτε, τουλάχιστον πείτε και σωστά...!
Δεν χρειάζεται να μας βγαίνουν τα μάτια με αυτά που διαβάζουμε...
Και το κλείδωμα του topic δεν θα ήταν κακή ιδέα...
Όταν εμφφανίζονται χαρακτηρισμοί όπως "πανήβλακας" (δεν ξέρω και αν το γράφω σωστά...  ) νομίζω ότι ξεπερνάμε κατά πολύ τα όρια...
Υπάρχουν και τα Personal Messages, μπορείτε να ανταλάσσετε ανάλογους χαρακτηρισμούς εκεί (όχι ότι αυτό είναι το καλύτερο αλλά από το να τους βλέπουμε σε κοινή θέα...)
edit: With all the love in the world...
<<< b e a UTIFUL!!! >>>
|
|
|
|
| |
|

Rogue
Μεγάλο μολύβι

Mar 20, 2008
130
|
|
ΠΕΣ'ΤΑ MYSTERY! ΠΕΣ'ΤΑ! ΘΕΟΣ! Όσον αφορα τον panpano, η ικανότητα του να βρίσκει πειστικά επιχειρήματα είναι τέτοια ώστε το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να μεγαλώνει όσο μπορεί τις γραμματοσειρές του και να ποστάρει όσο το δυνατόν περισσότερα posts μπας και καταφέρει να πείσει κανένα ραδίκι με αυτά που λέει. Και ναι, το συγκεκριμένο topic έχει να κάνει με τη κάναβη αλλά το site στο οποίο εμπεριέχεται αυτο το topic δεν έχει σχέση με τη κάναβη και την αποποινικοποίησή της, ως και ένα πεντάχρονο θα μπορούσε να κατέχει τουλάχιστον αυτή την ελάχιστη παρατηρητικότητα ώστε να το καταλάβει αυτό.
Ρίξε όσο βρίσιμο θες, δεκάρα τσακιστή δε δίνω και δεν θα σου έδινα και σημασία αν δεν μου είχες σπάσει τόσο τα νεύρα. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να πιάνεις στο στόμα σου τη ξαδέρφη κανενός, ποτέ και για κανένα λόγο και ειδικά όταν η εν λόγω ξαδέρφη δίνει αγώνα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά. Δηλαδή αν η δική σου ξαδέρφη, αδερφή, μάνα και γω δεν ξέρω τί άλλο ήταν εθισμένη και τη σώζατε-δε τη σώζατε και γω σου έλεγα "χέστηκα για το όποιο μέλος της oικογενειας σου, τα ναρκωτικά είναι καλά' εσύ θα μου έλεγες "οκ, δικαίωμά σου να χρησιμοποιέις ότι "επιχείρημα" σου γουστάρει"? Λίγη ανθρωπιά δε βλάπτει ξέρεις..
Κατα τ'αλλα, όπως εσύ δεν γουστάρεις να κρίνουν τη γνώμη σου (τότε γιατί μπήκες στο topic και έπιασες συζητήσεις επί συζητήσεων? ας μίλαγες μπροστά στο καθρέφτη σου) έτσι και γω δε γουστάρω να κάνεις γυαλιά καρφιά το topic και να κατεβάζεις το επίπεδο στο σημείο που το κατέβασες. Ούτε γουστάρω να πετάς υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς άτομα τα οποία δε γνωρίζεις.
Πολύ ασχολήθηκα μαζί σου, άδικα νομίζω και άσκοπα διότι πραγματικά δε πιστεύω πως θα καταλάβεις γρι. Ας είναι καλά η ηθική ικανοποίηση.
|
|
|
|
| |
|
|
|
ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο τετοιες αντιδρασεις..( πεφτουν οι μασκιτσες )
εδω ειναι που αρχιζει και το χανει κανεις .....και πουσε Rogue κανενος ξαδελφη δεν εβρισα ψευτρακο και το επιπεδο νατο ,δεστο στο πανω απο μενα γραφουμενο....
Σε συνιστω ηρεμια.....και μαλλον κατι δεν καταλαβες εως τα τωρα για τις πραγματικες μου προθεσεις...
Αλλιως να ανυσηχουμε για τις δικιες σου
ΩΡΑ ΚΑΛΗ
|
|
|
|
| |
|
|
|
panpanos έγραψε:
Υποψην οτι το ρουχο που εχει γινει απο κανναβη δεν αναπτυσει βακτηρια οποτε δεν μυριζει ο ιδρωτας του ανθρωπινου σωμματος καθολου εναντιθεση με το βαμβακι.
Επισης κανει να φθαρει παρα παρα πολλα χρονια ,,,,δηλαδη δεν συμφερει καθολου στις βιομηχανιες ρουχων (και αλλος εχθρος της κανναβης) ....
Αυτο ειναι ενα απο τα μιλια καλα της κανναβης |
Αυτό ακριβώς εννοούσα κι εγώ. Αλλά όταν είπα εγώ για το βαμβάκι, το μόνο που κατάφερες να καταλάβεις είναι ότι έχω συμφέροντα απο το βαμβάκι.
Μόνο και μόνο που λες ότι είσαι ικανοποιημένος απο τέτοιες αντιδράσεις δείχνει τι είσαι. Είσαι ένα troll. Αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό, ρίξε μια ματιά εδώ:
http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_(Internet)
Αν χρησιμοποιούσες και κανένα επιχείρημα το οποίο να μην στοχεύε στο ήθος του συνομιλητή, τότε ισως να συνείσφερες κάπως σε αυτήν την συζήτηση.
Ουπς, ξέχασα. Απαντώντας σου το μόνο που κάνουμε είναι να σου δίνουμε κι άλλο κουράγιο να ποστάρεις. Γι'αυτό εμένα είναι και η τελευταία μου απάντηση προς εσένα.
|
|
|
|
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |