Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Ρεσεψιόν - Ας γνωριστούμε |
| Συγγραφέας |
Ένα μικρό καλωσόρισμα... |
| |
|

JohNie
Μεγάλο μολύβι

Feb 19, 2008
189
Τόπος: Larisa
|
|
welcome and have a nice stay
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
maggy έγραψε:
ευχαριστω πολυ inertia! ναι,τωρα εγινα κι εγω αιγαιακι!  |
Γεια και χαρά σου αγαπητή μας maggy!! Ελπίζω πως δεν μας έχεις ...ξεχάσει εκεί στην όμορφη Ρόδο!
Μιας και θα γίνει και η Πολιτιστική Εβδομάδα φέτος εκεί, θα χαρούμε να μάθουμε νέα και "ανταποκρισούλες"!! Και φυσικά θα έχουμε την ευκαιρία κατά τις ημέρες αυτές με κάποιους να τα πούμε κι από κοντά, μιας και το MyAegean θα δώσει κι εκεί το παρόν!! Αναμένουμε ιδέες για να κάνουμε όμορφα events!
maggy, στείλε μας τα νέα σου! 
|
|
|
|
| |
|
|
|
Γιάννη ελπίζω να συνηδιτοποιείς οτι απάντησες σε κάτι ποθ ειπώθηκε 8 μήνες πριν...
|
|
|
|
| |
|

icsd08063
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
Τόπος: Ν.Μουδανιά,Χαλκιδική
|
|
καλώς σας βρήκα και εγώ επισήμως πλέον (δηλ. στο ανάλογο θέμα)
πρωτοεής στο Μ.Π.Ε.Σ.
όλα καλά εδώ...
έχουν αναφερθεί βέβαια περισσότερα στο ανάλογο θέμα (Καρλόβασι - Σάμος - Μηχανικός...)
θα συμφωνήσω ότι η πρωτοβουλία για την δημιουργία του site αυτού είναι πραγματικά αξιέπαινη και αξίζουν πολλά μπράβο στους δημιουργούς τους....
ελπίζω με την πάροδο του χρόνου το forum να εξελιχθεί περισσότερο.....
και πάλι "καλώς σας βρήκα" και να ευχηθώ καλή φοιτητική ζωή σε όλους...
<<< b e a UTIFUL!!! >>>
|
|
|
|
| |
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος
|
|
Θα ηθελα κ εγω ως πρωτοετης του ΜΠΕΣ να πω καλως σας βρηκα και θα ηθελα να ευχαριστησω τον kotsos licious για το topic που ανοιξε για το τμημα μας γτ χωρις αυτον δν θα βρισκομασταν.
Τελος θα ηθελα να καλωσορίσω και εγω με την σειρα μου το νεο μέλος του myaegean την maria2
|
|
|
|
| |
|

icsd08063
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
Τόπος: Ν.Μουδανιά,Χαλκιδική
|
|
Legend-x έγραψε:
Θα ηθελα κ εγω ως πρωτοετης του ΜΠΕΣ να πω καλως σας βρηκα και θα ηθελα να ευχαριστησω τον kotsos licious για το topic που ανοιξε για το τμημα μας γτ χωρις αυτον δν θα βρισκομασταν.
Τελος θα ηθελα να καλωσορίσω και εγω με την σειρα μου το νεο μέλος του myaegean την maria2 |
σας έχω πει την ιστορία για το πως δημιούργησα το topic...
εντελώς τυχαία παιδιά...
πραγματικά...
χαίρομαι όμως που μέσω αυτού καταφέραμε όχι μόνο να ενημερωθούμε για την σχολή πριν ακόμη φτάσουμε εδώ, αλλά και να γνωριστούμε και να αναπτύξουμε φιλίες....
welcome maria2...
<<< b e a UTIFUL!!! >>>
|
|
|
|
| |
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος
|
|
dimitra1988 καλωσορισες στο myaegean. Εγω απο ροδο ειμαι αλλα σπουδαζω σαμο αν χριαστεις οποιαδηποτε πληροφορια στειλε ενα pm!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Δεν είμαι σίγουρος για το τι-δουλειά-έχω-εγώ-εδώ, αλλά από ένστικτο ξέρω ότι κάτι θα βγει
Καλώς σας βρήκα
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
stefanos_k έγραψε:
Δεν είμαι σίγουρος για το τι-δουλειά-έχω-εγώ-εδώ, αλλά από ένστικτο ξέρω ότι κάτι θα βγει
Καλώς σας βρήκα  |
Καλωσόρισες αγαπητέ stefanos_k στην παρεούλα μας! Ελπίζω κι εύχομαι ολόψυχα να βγει σωστό το ένστικτό σου!! Είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστείς ή ό,τι απορίες τυχόν έχεις, ή σκέψεις ή ιδέες! Ελπίζουμε να αισθανθείς άνετα στην παρέα, γιατί έτσι θέλουμε να αισθάνεται κανείς, σε ένα φιλικό και οικείο χώρο!
keep up και θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και να μας γνωρίσεις... το "βαρκάκι" μας ταξιδεύει στο Αιγαίο και παντού, και "πλήρωμά" του είμαστε όλοι, ναυτικοί και συνοδοιπόροι! (τςς να'το κ το στιχάκι!!!) 
|
|
|
|
| |
|
|
|
Γειά σου stefanos_k κι από μένα! Σύντομα θα αντιληθφείς πως το περιβάλλον του MyAegean είναι πολύ οικείο. Μη διστάσεις να συμμετέχεις στο forum, χρειαζόμαστε πλουραλισμό απόψεων και ειλικρινή επικοινωνία. Αυτό άλλωστε είναι και ο σκοπός κάθε εύρυθμης διαδικτυακής κοινότητας!
Καλή διαμονή!
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |