Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
βιβλίο και ταινία που έσπασε τα ταμεία!! όνομα:twilight! |
|
|
Τηλεόραση, Θέατρο, Cinema, Μουσική |
| Συγγραφέας |
βιβλίο και ταινία που έσπασε τα ταμεία!! όνομα:twilight! |
| |
|

joanna19
Ψαρούκλα

Sep 08, 2008
5
Τόπος: χαλκίδα
|
|
έχετε διαβάσει το βιβλίο twilight;;;την ταινία την έχετε δει;;;
έφαγα κόλλημα από μία φίλη μου, έρχεται μια μέρα και μου λέει "Τζοάννα,διαβάζεις βιβλία;" ναι της απαντάω... και μου λέει "διάβασε το βιβλίο,twilight,θα φας κόλλημα"...
πήγα, λοιπόν το αγόρασα και πρέπει να σας πω ότι μέσα σε 2 μέρες το βιβλίο το τελείωσα... είναι φανταστικό...αμέσως μετά κατέβασα να δω την ταινία, η οποία ήταν πραγματικά ΤΕΛΕΙΑ!! με καθήλωσαν και τα βιβλία (που είναι 4) και η ταινία...
θα ήθελα να μάθω εντυπώσεις για το βιβλίο και την ταινία....
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Γεια και χαρά σου αγαπητή joanna19 και καλό...ποδαρικό στο My!!
Για το Twillight ίσως μπορείς να ρίξεις μια ακόμη ματίτσα σε ένα αρθράκι που είχε γράψει μια ακόμη ...fan της ταινίας!!!
Twilight-Λυκόφως: μια ιστορία αγάπης
http://my.aegean.gr/web/article2798.html (by Fraoulitsa)
Να την κάνουμε και την διαφήμιση στα συν-Αιγαιόπουλα.. χιχι!!
Υ.Γ: Ελπίζω να μην σας άγγιξε μόνο ο ...Edward έτσι?
|
|
|
|
| |
|
|
|
Αχ βρε inertia, με πρόλαβες... Και εγώ το άρθρο της fraoulitsa σκέφτηκα...
Εγώ την είδα την ταινία και μου άρεσε πολύ... Είναι βέβαια και του στυλ μου αυτές οι ρομαντικές ιστορίες με ωραίο τέλος.
Το βιβλίο δεν το διάβασα, αλλά θα προσπαθήσω να το κάνω και αυτό για να δω τι είναι καλύτερο, μιας και συχνά οι ταινίες μπροστά στα βιβλία "χάνουν"...
Και ναι, πολύ πετυχημένη η επιλογή του Edwart...
|
|
|
|
| |
|
|
|
Ποσο χαιρομαι που βρηκα κι αλλο ατομο που του αρεσει το Λυκοφως! Λοιπον αν αντεχεις τα αγγλικα στειλε μ μαιλ να στα στειλω καπως η να σου πω πωσ να τα βρεις ολα και το τελευταιο που θα αργησει και η συγγραφεας δημοσιοποιησε ενα μεροσ τ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! φαν του Λυκοφωτος ενωθειτε!
Και παιδια τι να κανουμε ο Εντουαρτ ειναι τελειος... Καθολου αληθινος αλλα τελειος!!
|
|
|
|
| |
|

slide
Γκουρού

Nov 04, 2008
772
|
|
|
|
| |
|

astrud
Μεγάλο μολύβι

Nov 11, 2007
143
|
|
fraoulitsa έγραψε:
Ποσο χαιρομαι που βρηκα κι αλλο ατομο που του αρεσει το Λυκοφως! Λοιπον αν αντεχεις τα αγγλικα στειλε μ μαιλ να στα στειλω καπως η να σου πω πωσ να τα βρεις ολα και το τελευταιο που θα αργησει και η συγγραφεας δημοσιοποιησε ενα μεροσ τ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! φαν του Λυκοφωτος ενωθειτε!
Και παιδια τι να κανουμε ο Εντουαρτ ειναι τελειος... Καθολου αληθινος αλλα τελειος!! |
Τι είναι ο Edward συγγνώμη?!? Προτιμώ χίλιες φορές το South Park version!!!
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |