Έκανες ΠΑΤΑΤΑ? Μοιράσου την μάζί μας...!

Το στέκι της κουβέντας...

Συγγραφέας Έκανες ΠΑΤΑΤΑ? Μοιράσου την μάζί μας...!

Τρι, 12 Μάϊ 2009 12:18 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

icsd08063
Γκουρού
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
Τόπος: Ν.Μουδανιά,Χαλκιδική

Να ένα θέμα για να αναφερθούμε στις βαρβαρότητες που έχουν υποστέι κατά καιρούς τα μηχανήματα μας...
Ισως έτσι παραδειγματιστουν και οι πρωτάρηδες... Poke Tounge

Ξεκινάω...

Πριν από μερικά χρόνια, στο δωμάτιο μου.
Επιχείρηση: Αντικατάσταση του χαλασμένου και καθυστερημένου DVD - ROM driver (Sony ήταν το άτιμο αλλά όποτε ήθελε άνοιγε και όποτε ήθελε έκλεινε Look Round )

Κωδικό Όνομα: Κλωτσίδια!

Αγοράζω το πρωί του Σαββάτου ένα ωραιότατο καινούριο DVD - ROM driver (σε bulk συσκευασία μιας και δεν είχαμε και πολλά λεφτά τότε σαν παιδάκια που ήμασταν... Poke Tounge ) και γυρνάω σπίτι για να το εγκαταστήσω. "Ε Σάββατο είναι τώρα, απογευματάκι (είχε περάσει η ώρα) άνοιξης στην Χαλκιδική, πάμε για κάνα καφεδάκι ρε παιδιά". Έτσι και γίνεται... Cool

Κυριακή πρωί τίθεται σε εφαρμογή το σχέδιο αντικατάστασης του χαλασμένου εξαρτήματος. Ανοίγω το καπάκι του υπολογιστή, σκόνες, ιστορίες, κακό.... Με τα πολλά, μετά από καμιά ώρα ξεκίνησα να βγάζω το χαλασμένο εξάρτημα. Πάιρνω στα χέρια μου το καινούριο, το τοποθετώ μέσα με προσοχή, κάτω από τον writer, κλείνω καπάκι, βάζω τον διακόπτη σε θέση ΟΝ και ανοίγω τον υπολογιστή...

Φορτώνουν όλα κανονικά, έλα όμως που το DVD - ROM δεν κάνει τίποτα. Δεν μπορεί να διαβάσει ένα CD, τίποτα...
Έλα το πρώτο restart, έλα και το δεύτερο, έλα και το τρίτο... (πρέπει να είχα κάνει ρεκόρ εκείνο το πρώι... Mad )
Έλα και το πρώτο safe mode... Έλα να αρχίζουν και οι προσευχές για να δουλέψει...
Τίποτα, δεν έλεγε το ατιμούλικο να διαβάσει ούτε ένα CD!

Εδώ είναι που τίθεται σε εφαρμογή το κωδικό όνομα της επιχείρησης...!
Αρχίζουν τα κλωτσίδια στο pc...
"Πάρε και αυτήν για να μάθεις...Να και αυτή...Δούλεψε μη σε @@@@@@@ , γα@@@ τον κατασκευαστή σου μέσα γα@@@ , ..."

Την είχα κάνει την πατατιά μου όμως...
Είχα και τους δύο drivers σε θέση Master, και κανέναν σε Slave.

Υ.Γ.1: Αν είχε φωνή το καημένο το PC εκείνο το πρωί θα είχε αλλάξει ιδιοκτήτη...!

Υ.Γ.2: Κάμενοι πληροφορικάριοι, για να δούμε τι έχετε κάνει και εσείς!!! Laugh

<<< b e a UTIFUL!!! >>>

Πεμ, 21 Μάϊ 2009 11:13 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

Legend-x
Γκουρού
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος

Ναι δεν θα έλεγα ότι ήταν πατάτα αλλά είχε μεγάλες πιθανότητες να εξελιχθεί σε πολύ μεγάλη πατάτα. Έκανα over clocking στο PC το Desktop και σε κάποια στιγμή όταν το άγγιξα έκαιγε απίστευτα με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να το κλείσω να αγοράσω καινούριο σύστημα ψύξης και καινούριο τροφοδοτικό μου βγήκε ο κούκος αηδόνι καθώς πλήρωσα σύνολο 300 euros σε γενικές γραμμές θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν πατάτα από οικονομικής άποψης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Πρόσφατες συζητήσεις - topics