Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
αυτο που θελουν......οι ανδρες |
|
|
Ψυχολογία - Ανθρώπινες Σχέσεις |
| Συγγραφέας |
αυτο που θελουν......οι ανδρες |
| |
|
|
|
ο,τι νάναι
o Dali_Doc έγραψε:
Παράθεση:
By the way ωραιότατο και elegant το ξανθούλι, αλλά λίγες παραπάνω καμπύλες δε βλάπτουν ρε παιδί μου...πολλή ανορεξία έχει πέσει τελευταία ή είναι ιδέα μου;; χαχαχα |
όπα ρε Dali, πώς τις θες εσύ δηλαδή, όπως ήταν κάποτε οι σμυρνιές; Επειδή το έχεις ρίξει στα σουβλάκια και στα χάμπουργκερ παίζεις τώρα σε άλλη κατηγορία;;
Επιμένω να μη μου αρέσει η Αντζελα king_of_cats 
|
|
|
|
| |
|
|
|
Έγινε επεξεργασία από τον/την Dali_Doc στις Σαβ, 20 Ιούν 2009 6:07 pm, 1 φορά |
|
|
|
| |
|

icsd08063
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
Τόπος: Ν.Μουδανιά,Χαλκιδική
|
|
Ah....
I have found the ultimate woman....
The only problem is... She doesn't know it...Yet...
<<< b e a UTIFUL!!! >>>
|
|
|
|
| |
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος
|
|
Παράθεση:
I have found the ultimate woman |
Αυτά τα είπαν πολλοί και μετά συνειδητοποίησαν ότι τελικά δεν ίσχυε
|
|
|
|
| |
|
|
|
Χτες βλέπαμε με την Rogue το Eternal Sunshine of the Spotless Mind (ταινιάρα) και ενώ είχα παρατηρήσει απο άλλες φορές που είχα δει την ταινία πόσο όμροφη φαίνται η Kate Winslet σε αυτή, νομίζω πως χτες μου έκανε ακόμη περισσότερη εντύπωση.
Ανυπομωνώ τώρα να δω το The Reader.
|
|
|
|
| |
|

Rogue
Μεγάλο μολύβι

Mar 20, 2008
130
|
|
Cubilone επιχειρέις να παρεις την εκδίκησή σου επειδή κοντά στα 23 μου αποφάσισα να γίνω Anakin fangirl?
Lol όντως η Winslet είναι πάρα πολύ όμορφη, από τότε που τη πρωτοείδα πιτσιρίκι την ερωτεύτηκα, και πραγματικά ζήλεψα τα μαλλια της σε αυτή τη ταινία..
Αν ήμουν αγοράκι πάντως, νομίζω θα ήθελα κάτι τέτοιο
Rita Hayworth
Marylin Monroe
Δε νομίζω πως χρειάζονται συστάεις
Sophie Marseau
Υ.Γ. Το ξέρω πως το τοπικ αυτό μιλάει για το τί θέλουν οι άντρες, αλλά πραγματικά δεν αντέχω και θα θέσω την απορία μου εδω πέρα η οποία έχει αφορμή μια συνειδητοποίηση που έκανα μόλις σήμερα και με άφησε με παραμορφωμένη απ'το σοκ φάτσα για μισή ώρα.
Άντρες και αγόρια.
ΓΙΑΤΙ ΞΥΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΣΑΣ??? ( γιατί το κάνετε αυτό σε μας και στους εαυτούς σας που κόντεψα να φάω το μαλλί μου σήμερα?γιατί γιατί γατί???)
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Rogue έγραψε:
Cubilone επιχειρέις να παρεις την εκδίκησή σου επειδή κοντά στα 23 μου αποφάσισα να γίνω Anakin fangirl? |
Τι Anakin? Anakin Skywalker?
|
|
|
|
| |
|
|
|
Όχι, ο Ανακιν Johnnie Walker.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Λοιπόν, η Rogue με τις φωτογραφικές επιλογές της πιστεύω πως είναι στο "σωστό" δρόμο
Δώστε καμπύλες στο λαό!!!
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών