Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
[Ραδιο-MyAegean]: Music Videos - Μουσικά Βίντεo |
|
|
Τηλεόραση, Θέατρο, Cinema, Μουσική |
| Συγγραφέας |
[Ραδιο-MyAegean]: Music Videos - Μουσικά Βίντεo |
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
|
|
| |
|

slide
Γκουρού

Nov 04, 2008
772
|
|
Αυτοί δεν είναι τόσο "προχωρημένοι" σαν είδος της μουσικής.
Δεν πειράζει, όμως, γιατί ήταν ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα των '90s και παραμένουν εξαιρετικοί live.
Pearl Jam
Rearviewmirror ( live )
I took a drive today
Time to emancipate
Oh, I guess it was the beatings; made me wise
But I'm not about to give thanks, or apologize
I couldn't breathe, holdin' me down
hand on my face, pushed to the ground
Enmity gaged, united by fear
Forced to endure what I could not forgive
Oh, I seem to look away
Wounds in the mirror waved
It wasn't my surface most defiled
Head at your feet, fool to your crown
Fist on my plate, swallowed it down
Enmity gaged, united by fear
Tried to endure what I could not forgive
Saw things
Clearer
Once you, were in my... rearviewmirror...
I gather speed from you fucking with me
Once and for all I'm far away
I hardly believe, finally the shades...are raised...hey...
Saw things so much clearer
Once you, once you..
Rearviewmirror
Saw things so much clearer
Once you...oh yeah...
Alive ( παλιό live - δείτε την ένταση της μπάντας και του κοινού )
|
|
|
|
| |
|

icsd08063
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
Τόπος: Ν.Μουδανιά,Χαλκιδική
|
|
slide έγραψε:
Αυτοί δεν είναι τόσο "προχωρημένοι" σαν είδος της μουσικής. |
Δεν το λέμε προχωρημένοι....
Το λέμε όπως πρέπει να είναι ... : Πολύ προχωωωωωώ...
edit: with all the love in the world...
<<< b e a UTIFUL!!! >>>
|
|
|
|
| |
|

slide
Γκουρού

Nov 04, 2008
772
|
|
Κοίταξε, εγώ αναφέρομαι σε αυτά που έχω γράψει εγώ, εκτός αν δηλώσω κάτι διαφορετικό:
Παρασκευή 8 Μαϊου 2009 έγραψε:
Για να αλλάξω το κλίμα, σε λίγο πιο "προχωρημένα" πράγματα - στο mainstream pop ύφος, πάντα. |
Αν εσύ θέλεις να μιλάς σαν τη Μαρία-"σας αγαπώ"-Αλιφέρη και να κάνεις ανούσιες υποδείξεις, be my guest.
Μόνο μην περιμένεις να σε πάρουν στα σοβαρά άνθρωποι που δε σε γνωρίζουν προσωπικά.
Δεν είναι όλες οι περιστάσεις και τα θέματα στη ζωή κατάλληλες για happy-go-lucky αντιμετώπιση - αργά ή γρήγορα όλοι το διαπιστώνουν αυτό.
__ Meet Ze Monsta | A perfect day Elise
|
|
|
|
| |
|
|
|
Επ τι κάνουμε; Ήρθα να troll-αρω λίγο και σε αυτό το τόπικ γιατί βλέπω πως πέτυχα τον "τρελό του χωριού"
Ο Kotsos γράφει ένα χαριτωμένο σχολιάκι που κάθε άλλος θα το έπαιρνε σα φιλική χιουμοριστική συμβουλή και παίρνει τη φοβερή απάντηση από το σούπερ "cool" τυπάκι Slide:
Παράθεση:
Αν εσύ θέλεις να μιλάς σαν τη Μαρία-"σας αγαπώ"-Αλιφέρη και να κάνεις ανούσιες υποδείξεις, be my guest.
Μόνο μην περιμένεις να σε πάρουν στα σοβαρά άνθρωποι που δε σε γνωρίζουν προσωπικά.
|
Xαχα, διαβάζεις και το "Λοιπόν"; Για να έχεις άποψη ε;
Βέβαια από παλιά είχε ο Slide issues με τον Kotso:
Παράθεση:
Αχ, εσείς τα νέα παιδιά.
Πρώτα η Beyonce αποκαλείται "σπουδαία φωνή", τώρα oι PussyCatDolls κυκλοφορούν "ένα ακόμη (ακόμη, κιόλας!?) καταπληκτικό τραγούδι"... Rolling Eyes
Τίποτα προσωπικό, σ'όλα τα fora λίγο-πολυ ένα copy-paste της τρέχουσας playlist με την οποία μας κάνουν πλύση εγκεφάλου δημοσιεύει ο κόσμος. Wink
Μόνο που καμία φορά αισθάνομαι πως ο μετεωρίτης αργεί πολύ... |
Δηλαδή παλιά σου άρεσε η Κοσμολογία και η Αστρονομία και τώρα το γύρισες στο "Λοιπόν";;
Πάντως αυτό το άτυπο "ραντεβού" σου με το μετεωρίτη παίζει να εξελιχθεί σε κανονικό στήσιμο, την επόμενη φορά δοκίμασε κανένα κομήτη!
Μετά μαθαίνουμε και λίγο "υψηλή" φιλοσοφία:
Παράθεση:
Δεν είναι όλες οι περιστάσεις και τα θέματα στη ζωή κατάλληλες για happy-go-lucky αντιμετώπιση - αργά ή γρήγορα όλοι το διαπιστώνουν αυτό. |
Όντως συμφωνώ, δεν μπορεί κάποιος να είναι happy-go-lucky μαζί σου...τον περιμένει στη γωνία το ξενέρωμα
Όμως να μην είμαστε απόλυτοι ο Slide παλιά έγραφε:
Παράθεση:
Είναι κάπως εκνευριστικοί -όχι σε προσωπικό επίπεδο αλλά σε επίπεδο γενικότερης αισθητικής- οι υπερθετικοί χαρακτηρισμοί, ιδιαιτέρα αν προέρχονται από ανθρώπους που εμφανώς δεν ασχολούνται αρκετά με ένα αντικείμενο, όποιο και να είναι αυτό - μουσική, μαθηματικά, πληροφορική, μαγειρική και ό,τι άλλο. |
Για να επαναλάβει μετά τα λόγια του Brian Eno και να ολοκληρώσει το"αφιέρωμα":
Παράθεση:
Και ολοκληρώνω το μικρό αφιέρωμα με ένα τραγούδι πραγματικά αξεπέραστο.
I feel love ( info )
'I have heard the sound of the future. This is it, look no further.
This single is going to change the sound of club music for the next fifteen years.'
Which was more or less right.
|
Μόνο που ξεχνάει πως το να χρησιμοποιείς υπερθετικούς χαρακτηρισμούς άλλων δε σε κάνει περισσότερο ειδήμωνα...Λες και ο Eno έγινε η απόλυτη μορφή στο χώρο της electronica, επειδή ασχολήθηκε με το ambient και έκανε 2-3 καλά albums συμπεριλαμβανομένου του Low με τον Bowie!!
Aλλά βέβαια δες σας είπε όλη την "αλήθεια" o Slide, από τη wikipedia (ως συνήθως) που πήρε το άρθρο έχει και συνέχεια μετά τα λόγια του Εno:
"The song quickly became popular in gay dance clubs and was adopted as a gay anthem."
I FEEL LOVE WIKIPEDIA
Tι έγινε ρε συ, ομοφοβικές τάσεις; Ήταν αρκετά σημαντικό αυτό για να το παραλείψεις...
Και τέλος για να υπερθεματίσω κι εγώ και να γίνω "αυτάρεσκος" θα πως στο Slide και στα άλλο Disco-και καλά-Electronica παιδάκια πως αφιέρωμα στην electronica χωρίς ένα συγκρότημα του μεγέθους των Kraftwerk, Tangerine Dream, Neu και πολλούς άλλους γερμανούς (καλά δεν είπαμε να το πάει και στον Stockhausen αλλά σιγα μην τον ξέρει) δεν γίνεται! Απλά ο όρος "Aφιέρωμα" είναι σούπερ χαζο-αλαζονικός...Και μη μας πεις πως ήταν αφιέρωμα για το χαβαλέ γιατί δεν είναι αυτά θέματα για να είσαι happy-go-lucky...γκε γκε;
Και τώρα ένα τραγουδάκι που μιλάει μάλλον για το Slide (προφητικό αυτό το συγκρότημα!)
Showroom Dummies-Kraftwerk
Φιλάκια Slide είσαι η αδυναμία μου! Μόνο για σένα μπορώ να trollάρω με αυτόν τον τρόπο..έρωτας παιδί μου...έρωτας.. 
Έγινε επεξεργασία από τον/την Argonaut στις Δευ, 15 Ιούν 2009 1:40 am, 1 φορά |
|
|
|
| |
|

astrud
Μεγάλο μολύβι

Nov 11, 2007
143
|
|
slide έγραψε:
Δεν είναι όλες οι περιστάσεις και τα θέματα στη ζωή κατάλληλες για happy-go-lucky αντιμετώπιση - αργά ή γρήγορα όλοι το διαπιστώνουν αυτό. |
Τι είναι αυτός ρε παιδιά; Μιλάμε ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ! Με έχει ξενερώσει υπερβολικά, με έχει φτάσει σε σημείο να θέλω να εγκαταλείψω το forum για να μην βλέπω αυτά τα ατελείωτα σεντόνια γεμάτα από wikilinks! Ακόμα και στο topic κρεμάλα κατάφερε να βάλει wikipedia!
Δεν είναι δυνατόν. Εγώ όταν έχω εξεταστική δεν προλαβαίνω να χέ*ω! Πως και αυτός ο άνθρωπος μαλακ***** στη wikipedia όλη μέρα! Καμία σοβαρή δουλειά δεν έχει να κάνει;;
Και επειδή ξέρω τι απάντηση θα λάβω, slide σου το λέω από τώρα. Δεν θα έχω ούτε τον χρόνο κι ούτε την διάθεση να διαβάσω τις κουλτουριάρικες βλακείες που θα γράψεις, οπότε μην κουράζεσαι. Μην ξοδέψεις τον χρόνο σου με μένα γιατί δεν αξίζει. Δεν σε γνωρίζω προσωπικά και ούτε το επιθυμώ. Ο λόγος που σε προσβάλλω είναι ότι… με έχεις φτάσει στα άκρα!
Χαλάρωσε το υφάκι σου, σε παρακαλώ πολύ, για την ψυχική υγεία όλων των παιδιών εδώ μέσα.
Χαιρετίσματα.
P.S.: Άλλη μια παράκληση. Μην τολμήσεις και κάνεις κάνα καυστικό σχόλιο για τους Ιταλούς όπως έκανες με τους Κύπριους, γιατί δεν θα το αντέξω. Είσαι τυχερός που ο administrator είναι ένας πάρα πολύ καλός, διπλωματικός και ανεκτικός άνθρωπος με ΤΕΡΑΣΤΙΑ υπομονή!
|
|
|
|
| |
|

icsd08063
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
Τόπος: Ν.Μουδανιά,Χαλκιδική
|
|
slide έγραψε:
Κοίταξε, εγώ αναφέρομαι σε αυτά που έχω γράψει εγώ, εκτός αν δηλώσω κάτι διαφορετικό:
Παρασκευή 8 Μαϊου 2009 έγραψε:
Για να αλλάξω το κλίμα, σε λίγο πιο "προχωρημένα" πράγματα - στο mainstream pop ύφος, πάντα. |
No comment . . .
Και αυτό γιατί θα καταλήξουμε το thread σε στυλ "PC vs Mac" . . .
Αρνούμαι να το κάνω αυτό. . .
Όλοι καταλαβαίνουν νομίζω τον λόγο . . . Μιλάω πάντα για τα σοβαρά άτομα . . .
kotsos_licious έγραψε:
edit: with all the love in the world... |
Μάλλον δεν σου λέει κάτι αυτό . . .
Κρίμα . . .
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Να και κάτι ακόμη πολύ προχωωωωώ . . .
Έτσι για να συζητάμε . . .
Edward Maya feat. Vika Jigulina - Stereo Love
<<< b e a UTIFUL!!! >>>
|
|
|
|
| |
|

King_Of_Cats
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus
|
|
Καλημερες σε ολους. Εγω ακουω οταν κανω κανενα downhill, η κινουμαι γρηγορα, Offspring, Linkin Park, Prodigy & Evanescense.
Οταν θελω να χαλαρωσω ακουω γενικοτερα Lounge, Manu Chao, λιγο Cypress Hill.
Και επισης μου αρεσει η trance\electronica.
Δικαιουμαι να μου αρεσουν αυτα η οχι? Αν λεει η wikipedia πως δεν κανει, να ξερω να ακουω αλλα...
Να και 2 κομματακια ωραια...
Και ειδικα αφιερωμενο...
|
|
|
|
| |
|

slide
Γκουρού

Nov 04, 2008
772
|
|
Oh my!
Βγήκε πάλι η "online-παρεούλα" του my. για να βάλει τους "απροσάρμοστους" στη θέση τους.
Πάμε, λοιπόν, να "χάσουμε" λίγο χρόνο ακόμα.
Ο καθένας μπορεί να κρατά τα "χαριτωμένα σχολιάκια" του για αυτούς που έχουν διάθεση για αυτά - και, αν κάτι έχω δείξει, αυτό είναι ότι ΔΕΝ έχω διάθεση για "φιλικές (??) χιουμοριστικές συμβουλές" από αγνώστους.
Is this fair enough for you?
Παράθεση:
Aλλά βέβαια δες σας είπε όλη την "αλήθεια" o Slide, από τη wikipedia (ως συνήθως) που πήρε το άρθρο έχει και συνέχεια μετά τα λόγια του Εno:
"The song quickly became popular in gay dance clubs and was adopted as a gay anthem."
Tι έγινε ρε συ, ομοφοβικές τάσεις;
Ήταν αρκετά σημαντικό αυτό για να το παραλείψεις... |
Πού είδες τις ομοφοβικές τάσεις, μόνο εσύ ξέρεις.
Αντίθετα με εσένα, θεωρώ ότι ο άλλος ξέρει να διαβάζει και θα μπορέσει, στον δικό του χρόνο, να διαβάσει ολόκληρη την πηγή που παραθέτω και μάλιστα να βρει επιπλέον πληροφορίες για ό,τι τον ενδιαφέρει.
Επίσης, ίσως λανθασμένα, θεώρησα γνωστό πως η disco ξεκίνησε από gay friendly clubs - δεν είμαι "ο ξερόλας" για να επισημαίνω πολύ γνωστά ιστορικά γεγονότα.
Παρατηρώ, όμως, πως, επιχειρείς για άλλη μία φορά να διαστρέψεις αυτά που λέω με το να επαναλαμβάνεις σαν αποχαυνωμένο παπαγαλάκι επίθετα και φράσεις που χρησιμοποίησα, στην προσπάθειά σου "να-μου-την-πεις-και-καλά".
...Τί να πει κανείς, ορισμένοι ίσως να μην αλλάξουν ποτέ - πάντως, με το να κάνεις τέτοια κουτοπόνηρα κολπάκια μόνο τον εαυτό σου και τη συζήτηση υποβαθμίζεις.
Τέλος, η βλακεία σου μπορεί να μην έχει όρια αλλά ελπίζω αυτή τη φορά να μπεις στον κόπο να διαβάσεις τί έχει γράψει εκείνος στον οποίο απευθύνεσαι.
Πού είπα ότι κάνω αφιέρωμα στην Disco/Electronica?
Μην ψάχνεις άδικα - ΠΟΥΘΕΝΑ.
Το μόνο που είπα είναι:
Παράθεση:
Το βλέπεις αυτό, τουλάχιστον τώρα, που το επαναλαμβάνω για εσένα προσωπικά?
Ποια λέξη από το "mainstream pop" δεν καταλαβαίνεις και μου αναφέρεις ονόματα όπως Kraftwerk, Tangerine Dream, Neu - και τον Stockhausen, μην τον ξεχάσουμε αυτόν.
Άλλωστε, ο μόνος λόγος που παραθέτω την "πρόβλεψη" του Brian Eno είναι ότι επαληθεύτηκε· τα τραγούδια που ακολούθως χαρακτηρίστηκαν "mainstream" μοιάζουν πολύ περισσότερο με αυτό της Donna Summer παρά με ό,τι άλλο υπήρχε εκείνη την εποχή.
Συνεπώς, για να τελειώνει εδώ το "αστείο" με τις προσβολές σου, δημοσίευσε όποια μουσική σου αρέσει και άφησε με ήσυχο να κάνω το ίδιο - με τον τρόπο με τον οποίο ότι είμαι σε θέση να κρίνω και να επιλέξω μόνος μου.
@ astrud
Καλή επιτυχία στην εξεταστική σου.
Οι δύο τελευταίες σειρές από τα παραπάνω ισχύουν και για εσένα αυτούσιες:
Δε θα δίνω λογαριασμό στον καθένα σας χωριστά για το τί, πώς και γιατί γράφω στο forum αυτό.
@ kotsos_licious
Όχι, ρε άνθρωπε - δε μου λέει κάτι το "with all the love in the world" από ανθρώπους που ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
Όπως έγραψα και σ' εσένα:
Παράθεση:
Μόνο μην περιμένεις να σε πάρουν στα σοβαρά άνθρωποι που δε σε γνωρίζουν προσωπικά. |
Στους γνωστούς και τους φίλους σου μπορείς να μιλάς όπως επιθυμείς χωρίς να σε παρεξηγούν - τί το περίεργο και προσβλητικό έχει η υπενθύμιση ότι εγώ δεν ανήκω σε αυτούς?
Ξεκάθαρα πράγματα, για να μην υπάρχουν παρανοήσεις.
@ King_Of_Cats
Μπορείς να ακούσεις Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.
Αν όμως γράψεις ότι οι Evanescence ή οι Linkin Park, για παράδειγμα, είναι Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ υπάρχει, όπως αντίστοιχα είχε γράψει ο kotsos_licious κάτι ανάλογο, χαρακτηρίζοντας "σπουδαία φωνή" τη Beyonce και "καταπληκτικό κομμάτι" το Ja Ho τα πράγματα αλλάζουν.
Μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ των δύο αυτών πράξεων?
Την απόσταση που υπάρχει από το "μου αρέσει" μέχρι το "καταπληκτικό/εξαίσιο/τέλειο"?
Το όλο θέμα ξεκινά από το γεγονός ότι βλέπετε την πρώτη φράση ως αρχή μίας πρότασης που θα συμπεριλάβει κάτι από τα "υπερβολικά" επίθετα που ακολουθούν - ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ κάτι τέτοιο, και εδώ είναι η ουσία της όλης "σύγκρουσης".
Αν δεν μπορείτε να το καταλάβετε αυτό -ή αν δε αν δε θέλετε, γιατί σας ενοχλεί το ..ύφος μου- δεν έχει νόημα η όλη συζήτηση.
..Και χωρίς info links, αφού τόσο πολύ σας ενοχλούν.
Βέβαια, το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν ξέρουν τίποτα για τους Νirvana ή τους Depeche Mode, μάλλον δε σας απασχολεί ιδιαίτερα.
Εσείς, όπως φαίνεται άλλωστε και από τα όσα γράφετε, τα ξέρετε όλα· γεννηθήκατε γνώστες των πάντων.

|
|
|
|
| |
|

astrud
Μεγάλο μολύβι

Nov 11, 2007
143
|
|
slide έγραψε:
@ astrud
Καλή επιτυχία στην εξεταστική σου.
|
Όχι δεν κατάλαβες. Αυτό που είπα για την εξεταστική σε σένα αναφερότανε. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ; ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΟΥ; Γιατί αν είχες κάτι σημαντικό να κάνεις στη ζωή σου, μάλλον δεν θα ασχολιόσουν με τέτοιες βλακείες, clear?
slide έγραψε:
Οι δύο τελευταίες σειρές από τα παραπάνω ισχύουν και για εσένα αυτούσιες:
Δε θα δίνω λογαριασμό στον καθένα σας χωριστά για το τί, πώς και γιατί γράφω στο forum αυτό. |
Όντως πρέπει να έχεις πολύ full ατζέντα για να ασχοληθείς με τον καθένα χωριστά. Παράτα μας ήσυχους και μάθε να σεβαστείς λίγο τους γύρω σου, imbecille!
Το σταματάω εδώ γιατί αρκετά εκνευρίστηκα για σήμερα.
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |