Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
[Ραδιο-MyAegean]: Music Videos - Μουσικά Βίντεo |
|
|
Τηλεόραση, Θέατρο, Cinema, Μουσική |
| Συγγραφέας |
[Ραδιο-MyAegean]: Music Videos - Μουσικά Βίντεo |
| |
|

slide
Γκουρού

Nov 04, 2008
772
|
|
 Xαλάρωσε.
astrud έγραψε:
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ; ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΟΥ; Γιατί αν είχες κάτι σημαντικό να κάνεις στη ζωή σου, μάλλον δεν θα ασχολιόσουν με τέτοιες βλακείες, clear?
Όντως πρέπει να έχεις πολύ full ατζέντα για να ασχοληθείς με τον καθένα χωριστά.
Παράτα μας ήσυχους και μάθε να σεβαστείς λίγο τους γύρω σου, imbecille!
Το σταματάω εδώ γιατί αρκετά εκνευρίστηκα για σήμερα. |
Ναι, όντως δεν κατάλαβα.
Όμως και εσύ, για να γράφεις όλα αυτά, δεν καταλαβαίνεις κάτι απλό:
Το πού και πώς επιλέγω να διαθέσω τον χρόνο μου είναι αποκλειστικά δικό μου θέμα κι αν αναφερθείς ξανά στην προσωπική μου ζωή ή τολμήσεις να με βρίσεις εντελώς απρόκλητα σου εγγυώμαι πως θα έχει δυσάρεστη συνέχεια η συνομιλία μας - δε θα κάνω εξαίρεση για εσένα, όπως και για κανέναν άλλον.
Πάντως, είναι ευχάριστο που, όπως μόνη σου αποφάσισες να ξεκινήσεις, σταματάς και μόνη σου.
Pin, Gold Lion, Maps
|
|
|
|
| |
|
|
|
Slide αγάπη μου δε θα σταματήσω να ασχολούμαι μαζί σου, γιατι πρώτον σε γουστάρω και δεύτερον γουστάρεις να ασχολούμαι με σένα
Και έχουμε:
Παράθεση:
Συνεπώς, για να τελειώνει εδώ το "αστείο" με τις προσβολές σου, δημοσίευσε όποια μουσική σου αρέσει και άφησε με ήσυχο να κάνω το ίδιο - με τον τρόπο με τον οποίο ότι είμαι σε θέση να κρίνω και να επιλέξω μόνος μου. |
Aκριβώς! Κάντο και εσύ αυτό που λες και άσε τη θεωρία. Δημοσίευε ό,τι μουσική θέλεις και άσε τον κόσμο να κάνει ο,τι κρίσεις θέλει για τη μουσική που ακούει! Το αν υπερθεματίζει κάποιος για κάτι, προφανώς είναι δικό του θέμα, είναι θέμα ενθουσιασμού, προτιμήσεων και στην τελική αυτή είναι η χαρά της ζωής, να μην "ψειρίζουμε τη μαϊμού" και να δείχνουμε την αγάπη μας για το αντικείμενο που μας ευχαριστεί όποιο κι αν είναι αυτό.
Εσύ τι ζόρι τραβάς αν κάποιου του αρέσει κάτι και το δείχνει; Δεν είδα κανένα να κάνει "μαθηματάκια" και υποδείξεις πέρα από εσένα. Οι περισσότεροι ΑΠΛΑ εκφράζουν την άποψή τους, δεν περιμένουν κάποιον να τη θέσει "υπό το φως της ιεράς εξέτασης". Ξέρεις, καλές οι φιλοσοφίες σου περί ζωής, αλλά προσπάθησε κι εσύ μια φορά για αλλαγή να μη βλέπεις εχθρούς γύρω σου, δες το λίγο πιο χαρούμενα το όλο θέμα, μπορεί και να σου αρέσει...
Παράθεση:
Πού είπα ότι κάνω αφιέρωμα στην Disco/Electronica?
Μην ψάχνεις άδικα - ΠΟΥΘΕΝΑ. |
Δε χρειάζεται να ψάξω ιδιαίτερα, αν η Donna Summer και αν το συγκεκριμένο τραγούδι είναι DISCO, και η τελευταία σου αναφορά σε electronica:
Παράθεση:
In all seriousness, η electronica είναι πολύ ευρύ είδος για να περιορίζεται σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες. Πιο σημαντικά, δεν είναι σωστό να απορρίπτεις κάτι που δεν ξέρεις.
|
Αν δεν έχει να κάνει με αυτό που ονομάζεις "maisntream pop" και δεν έχει σχέση με το "αφιέρωμά" σου τότε μάλλον ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ....
Αλλά πιο πριν δεν έκανες κριτική για playlists που παίζουν για να κάνουν πλύση εγκεφάλου; Τώρα σε έπιασε ο "πονος" να κάνεις "αφιέρωμα" σε mainstream pop? Γιατί; Για να κάνεις το ίδιο με αυτούς που καθορίζουν το mainstream pop???Δηλαδή σε τι διαφέρει το δικό σου maistream pop, άλλωστε το λέει και όρος mainstream εκτός αν το mainstream το φτιάχνεις εσύ παρέα με τη φίλη σου Θεοτοκάτου (έλεος) που και καλά έχει γνώσεις από όλον αυτόν το συρφετό το χαζό-MAD TV.
Παράθεση:
Ποια λέξη από το "mainstream pop" δεν καταλαβαίνεις και μου αναφέρεις ονόματα όπως Kraftwerk, Tangerine Dream, Neu - και τον Stockhausen, μην τον ξεχάσουμε αυτόν. Xeirokrotima Rolling Eyes |
Εσύ τι ακριβώς νομίζεις ότι είναι το Mainstream Pop καμία θρησκεία εξ αποκαλύψεως τύπου Χριστιανισμού-Ιουδαϊσμου-Ισλάμ ή σε κάποιο κεφάλαιο της Γένεσης την έφτιαξε κάποιος δημιουργός από το απόλυτο χάος;; Προσπαθώ να σου πω πως το όλο pop που σε απασχολεί εδώ δεν είναι προϊόν παρθενογένεσης..Οι γερμανοί-κυρίως-που σου ανέφερα και 5-6 άλλοι καθόρισαν ουσιωδώς αυτό που ακους τώρα και πολλά από αυτά στην πραγματικότητα είναι μια επανάληψη επιτευγμάτων στη μουσική από πραγματικούς μουσικούς όχι απλά χαζοχαρούμενους DJs!
Οπότε όταν θέλεις να κάνεις "αφιέρωμα" ενώ έχεις τη διάθεση να κάνεις υποδέιξεις στους άλλους, φρόντισε να το κάνεις ολοκληρωμένα ή πολύ απλά μην προκαλείς κάποιους που δεν ήθελαν να στην πουν, με υπερφίαλες δηλώσεις!
Σκέψου ότι συγκροτήματα όπως οι Depeche Mode και οι Nirvana για κάποιον που ασχολείται σοβαρά με τη σύγχρονη μουσική είναι απλά η επιφάνεια. Την επόμενη φορά που θα "παρενοχλήσεις" κάποιον από εδώ που απλά λέει την άποψή του δε θα είμαι τόσο επιεικής, και δεν είναι απειλή αυτό, είπαμε σε γουστάρω και μου αρέσει να troll-άρω
Φιλάκια μωρό μου
Και το τραγουδάκι σου :
|
|
|
|
| |
|
|
|
Λοιπόν, παιδιά συνιστώ ψυχραιμία για να "groov-αρουμε" όλοι μαζί με την ψυχή μας!
Kαλό είναι να απολαμβάνουμε τη μουσική και να χαιρόμαστε μαζί με τους άλλους όταν γνωρίζουμε κάτι νέο και μας αρέσει. Δεν έχει νόημα ούτε να κάνουμε υποδείξεις, αλλά ούτε να κριτικάρουμε οποιονδήποτε.
Επειδή ήταν ωραία η ιδέα του/της Slide περί αφιερώματος, λέω να κάνω κι εγώ ένα αφιερωματάκι με ο,τι πιστεύω ότι είναι σχετικό με τα Psychedelic 60s με καμία διάθεση υποδείξεως και καμία τάση να συμβουλεύσω ή να προτρέψω σε κάτι.
Επίσης θα ήθελα να το κάνω λίγο συμμετοχικό, με προτάσεις από όποιον θέλει για να προσθέσω στη λίστα με τα χαρακτηριστικά psychedelic 60s τραγούδια ώστε να μην αδικήσω κάποια μπάντα/καλλιτέχνη.
Αρχίζω με ένα συγκρότημα από τα βασικά της Ψυχεδέλειας και τα πιο γνωστά. Στη συνέχεια θα ποστάρω και λιγότερο γνωστά ή ακόμα και υποτιμημένα γκρουπάκια που όμως, κατά τη γνώμη μου, προσέφεραν πολλά στον ευρύτερο χώρο του πειραματισμού στη μουσική...
Pink Floyd λοιπόν...
Βλέπω να ασχολέιστε με κριτική οπότε θα σας παραθέσω τα λόγια ενός κριτικού της μουσικής για το επόμενο κομμάτι και γενικά για την πρώιμη εποχή των Floyd:
" The Pink Floyd - you're going to hear them in a minute and I do not want to prejudice you. Hear them and see them first and we'll talk about them afterwards but four quick points I want to make before you hear them. The first is that what you heard at the beginning, that short bit, those few seconds, are really all I can hear in them, which is to say to my mind, there is continuous repetition and proportionally they are a bit boring. My second point is that they are terribly loud. You couldn't quite hear because, of course, it isn't as loud from your sets as it is here in the studio or as it was at the Queen Elizabeth Hall on Friday. I will ask them about that when we come to talk. My third point is that perhaps I am a little bit too much of a musician to appreciate them. And the reason why that - why I say that - is that four, they have an audience, and people who have an audience ought to be heard. Perhaps it is my fault that I don't appreciate them".
Dr Hans Keller
Πηγή: www.offthetelly.co.uk
|
|
|
|
| |
|

slide
Γκουρού

Nov 04, 2008
772
|
|
Αrgonaut έγραψε:
slide έγραψε:
In all seriousness, η electronica είναι πολύ ευρύ είδος για να περιορίζεται σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες. Πιο σημαντικά, δεν είναι σωστό να απορρίπτεις κάτι που δεν ξέρεις. |
Αν δεν έχει να κάνει με αυτό που ονομάζεις "maisntream pop" και δεν έχει σχέση με το "αφιέρωμά" σου τότε μάλλον ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ.... |
Εγώ σε δουλεύω ή εσύ?
Αυτό το απόσπασμα που αναφέρεις ήταν σε απάντηση στο βλακώδες σχολιάκι του King_Of_Cats περί "ομοφυλόφιλων" μουσικών γούστων.
Βέβαια, από μία άποψη, φυσικά και όλα τα τραγούδια που παρέθεσα ανήκουν τρόπον τινά στο ευρύτερο είδος "electronica".
Αλλά το να αναφέρεις τη Roisin Murphy μαζί με τους Kraftwerk, για παράδειγμα, είναι ισοδύναμο με το αναφέρεις όλα τα metal συγκροτήματα μαζί.
Καταλαβαίνεις τί θέλω να πω?
Μάλλον όχι - αλλά, δεν πειράζει, συνέχισε να "προσπαθείς".
Τέλοσπαντων, το κύριο ζήτημα είναι άλλο:
Argonaut έγραψε:
Κάντο και εσύ αυτό που λες και άσε τη θεωρία.
Δημοσίευε ό,τι μουσική θέλεις και άσε τον κόσμο να κάνει ο,τι κρίσεις θέλει για τη μουσική που ακούει!
Το αν υπερθεματίζει κάποιος για κάτι, προφανώς είναι δικό του θέμα, είναι θέμα ενθουσιασμού, προτιμήσεων και στην τελική αυτή είναι η χαρά της ζωής, να μην "ψειρίζουμε τη μαϊμού" και να δείχνουμε την αγάπη μας για το αντικείμενο που μας ευχαριστεί όποιο κι αν είναι αυτό.
Εσύ τι ζόρι τραβάς αν κάποιου του αρέσει κάτι και το δείχνει; |
Εδώ είναι που διαφωνούμε.
Προσωπικά πιστεύω ότι με αυτό το σκεπτικό προωθείται μία καθαρά προσωπική αισθητική ως αυταξία - γιατί αυτό σημαίνει το "τέλειο/σπουδαίο".
Σημαίνει ότι από όλους τους εκπροσώπους ενός είδους μουσικής ένας συγκεκριμένος ξεχωρίζει για μία σειρά λόγων.
Δεν είναι κάτι που γράφουμε για όποιο τραγούδι απλώς έτυχε να ακούσουμε και μας άρεσε.
Έτσι προχωράει η τέχνη: με συγκρίσεις, αλλιώς μάλλον θα έμενε στάσιμη.
Αλλά αν οι συγκρίσεις γίνονται μεταξύ ανόμοιων μεγεθών τότε θα έχουμε πρόβλημα - όλοι μας.
Μπορεί να μην είναι φανερό αρχικά, αλλά υπάρχει.
Παράθεση:
Αλλά πιο πριν δεν έκανες κριτική για playlists που παίζουν για να κάνουν πλύση εγκεφάλου; Τώρα σε έπιασε ο "πονος" να κάνεις "αφιέρωμα" σε mainstream pop?
Γιατί; Για να κάνεις το ίδιο με αυτούς που καθορίζουν το mainstream pop???Δηλαδή σε τι διαφέρει το δικό σου maistream pop, άλλωστε το λέει και όρος mainstream εκτός αν το mainstream το φτιάχνεις εσύ παρέα με τη φίλη σου Θεοτοκάτου (έλεος) που και καλά έχει γνώσεις από όλον αυτόν το συρφετό το χαζό-MAD TV. |
Διακρίνω έναν κρυφο-ελιτισμό ή ιδέα μου είναι?
Θα σου απαντήσω με μία ερώτηση: γιατί θεωρείς de facto το mainstream pop υποδεέστερο είδος?
Το ότι όντως σου κάνουν πλύση εγκεφάλου με διάφορα "υποπροϊόντα" αυτής της υποκατηγορίας μουσικής δε σημαίνει ότι θα εγκαταλείψουμε κάθε ελπίδα να ακούσουμε αξιοπρεπή μουσική στους ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Αναφορικά με την Ε. Θεοτοκάτου, ένα πρώτο σχόλιο:
Δε θα τσακωθώ τώρα με αγνώστους για μία άγνωστη! Έλεος!
Πάντως, η συγκεκριμένη σαφέστατα έχει γνώσεις και κάνει καλές ραδιοφωνικές εκπομπές - ίσως θα έπρεπε να ρίξεις λίγο τον εγωισμό σου και να την ακούσεις κάποια φορά.
Πρόσεξε, δε λέω ότι μου αρέσει ό,τι βάζει στις ώρες της - το μόνο που λέω είναι ότι αυτό που κάνει το κάνει με ειλικρίνεια.
Αυτό είναι κάτι που μαθαίνεις να εκτιμάς, τουλάχιστον αν έχεις δει άλλες χειρότερες περιπτώσεις.
Argonaut έγραψε:
Οπότε όταν θέλεις να κάνεις "αφιέρωμα" ενώ έχεις τη διάθεση να κάνεις υποδέιξεις στους άλλους, φρόντισε να το κάνεις ολοκληρωμένα ή πολύ απλά μην προκαλείς κάποιους που δεν ήθελαν να στην πουν, με υπερφίαλες δηλώσεις!
Σκέψου ότι συγκροτήματα όπως οι Depeche Mode και οι Nirvana για κάποιον που ασχολείται σοβαρά με τη σύγχρονη μουσική είναι απλά η επιφάνεια. |
Πάλι έχεις ένα θεματάκι με την κατανόηση των όσων γράφω.
Λοιπόν, θα στο ξεκαθαρίσω για τελευταία φορά:
ΔΕ θα μου πεις εσύ ή όποιος άλλος πώς θα γράφω.
Τώρα, σχετικά με την έκταση του αφιερώματος:
Μην ανησυχείς, έχω σκοπό να επανέλθω.
Αλλά όλα θέλουν ένα χρονικό διάστημα, δεν μπορώ να κάνω 35 δημοσιεύσεις την ημέρα!
Επίσης, αν κάποιοι αγνοούν ακόμα και τους Nirvana ή τους Depeche Mode δε θεωρώ "σωστή" συμπεριφορά να κάνεις τον έξυπνο μιλώντας κάπως έτσι:
Παράθεση:
[...]Οι γερμανοί-κυρίως-που σου ανέφερα και 5-6 άλλοι καθόρισαν ουσιωδώς αυτό που ακους τώρα και πολλά από αυτά στην πραγματικότητα είναι μια επανάληψη επιτευγμάτων στη μουσική από πραγματικούς μουσικούς όχι απλά χαζοχαρούμενους DJs! |
Αλήθεια, ε? Περάσαμε και στους ορισμούς της "πραγματικής" μουσικής?
Δηλαδή, εσύ νομίζεις ότι ακούω μόνο Coldplay, Kylie Minogue, Depeche Mode, άντε και Brian Eno αν νιώθω πολύ experimental?
If so, I think you 're in for a little surprise.
Αλλά -ακόμα και να με ενδιέφερε κάτι τέτοιο- είναι αδύνατον σε μία εβδομάδα ή έναν μήνα να δείξω τα πάντα!
|
|
|
|
| |
|

icsd08063
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
Τόπος: Ν.Μουδανιά,Χαλκιδική
|
|
slide έγραψε:
Ο καθένας μπορεί να κρατά τα "χαριτωμένα σχολιάκια" του για αυτούς που έχουν διάθεση για αυτά - και, αν κάτι έχω δείξει, αυτό είναι ότι ΔΕΝ έχω διάθεση για "φιλικές (??) χιουμοριστικές συμβουλές" από αγνώστους. |
Oksss . . . Έμεσα πλην σαφώς δηλαδή μας λες ότι έχεις όλη την καλή διαθέση να κρίνεις τους άλλους αλλά να μην δέχεσαι κριτική - γνώμες - φιλικές συμβουλές - χιουμοριστικές συμβουλές από κανέναν . . .?
Δεν το βρίσκεις κάπως . . .?
Εξάλλου, είσαι σε ένα forum. Και τι forum: "Όλο το Αιγαίο μια Παρέα".
Το παραπάνω σχολιάκι σου λοιπόν θαρρώ πως αντιβαίνει πλήρως στην φιλοσοφία του συγκεκριμένου ιστότοπου. Λογικό να υπάρχουν οι αντιπαραθέσεις, τα μικροπειράγματα (στα λογικά πλάισια πάντα...) κτλ.
Να σου πώ την αλήθεια μου, δεν περίμενα να σχολιάσεις με τόσο έντνο ύφος το post μου . . . Βασικά, δεν περίμενα να το σχολιάσεις καθόλου, μιας και δεν είχε τίποτα το προσβλητικό, όντας απλά μια χιουμοριστική επισήμανση . . .
Άλλωστε, είχα επειδείξει και παλιότερα πολύ "προχωωωωώ" στοιχεία σε άλλα posts μου . . .
Και πάλι, χωρίς καμία διάθεση για παρεξήγηση . . . (έτσι για να ξεκαθαρίζουμε και την θέση μας . . .)
Απλώς αναφέρω μερικές αλήθειες που νομίζω ότι είναι γενικά αποδεκτές . . .
slide έγραψε:
Στους γνωστούς και τους φίλους σου μπορείς να μιλάς όπως επιθυμείς χωρίς να σε παρεξηγούν - τί το περίεργο και προσβλητικό έχει η υπενθύμιση ότι εγώ δεν ανήκω σε αυτούς? |
Τίποτα το περίεργο και τίποτα το προσβλητικό . . .
Δεν το λαμβάνω ως υπενθύμιση. It's a fact . . .
Αν και σε μία διαδικτυακή κοινότητα όπως η συγκεκριμένη, δεν έρχεται ο καθένας μόνο για να postaρει το μακρύ του και το κοντό σου . . .
Σου δίνεται επίσης και μία άλλη εξαιρετική ευκαιρία, αυτή του να γνωρίσεις νέα άτομα, να ανταλλάξεις απόψεις και ιδεές, γιατί όχι εν τέλει να κάνεις νέους φίλους . . .
You should try it . . . It is worth it . . .
Εξήγησα παραπάνω 2-3 πράγματα. Τα ίδια ισχύουν και εδώ . . .
Α . . . Επειδή είμαι και πολύ προχωωωώ, πετάω στους φίλους μου και κάνα τραγουδάκι εκεί πάνω που κάνω το εξάπορτο στο ταβλάκι και καθαρίζω το παιχνίδι . . .
Χμ... Κάτι σαν και αυτό ας πούμε . . . Πολύ προχωωωώ . . .
When Love Takes Over - David Guetta feat Kelly Rowland
slide έγραψε:
. . .όπως αντίστοιχα είχε γράψει ο kotsos_licious κάτι ανάλογο, χαρακτηρίζοντας "σπουδαία φωνή" τη Beyonce . . . |
Θα σου μιλήσω στην δικιά σου γλώσσα, μιας και έχω καταλάβει πόσο πολύ σου αρέσει αυτό το wiki . . . Πρέπει να είναι η τρίτη φορά που ανοίγω την ιστοσελίδα αυτή στην ζωή μου . . .
Αλλά ευτυχώς δεν με διαψεύδει . . .
5 βραβεία Grammy για το «Dangerously in love»
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CF%80%CE%B9%CE%B3%CE%B9...F%83%CE%AD
slide έγραψε:
. . . και "καταπληκτικό κομμάτι" το Ja Ho . . . |
Oh no no no no . Το κομμάτι λέγεται Jai Ho . . .
Και έτσι για να κλείσουμε ωραία την κουβέντα . . .
Deja-Vu -> όχι δεν είναι της Beyonce - Bob Taylor feat Alessia
<<< b e a UTIFUL!!! >>>
|
|
|
|
| |
|

slide
Γκουρού

Nov 04, 2008
772
|
|
kotsos_licious έγραψε:
slide έγραψε:
Ο καθένας μπορεί να κρατά τα "χαριτωμένα σχολιάκια" του για αυτούς που έχουν διάθεση για αυτά - και, αν κάτι έχω δείξει, αυτό είναι ότι ΔΕΝ έχω διάθεση για "φιλικές (??) χιουμοριστικές συμβουλές" από αγνώστους. |
Oksss . . . Έμεσα πλην σαφώς δηλαδή μας λες ότι έχεις όλη την καλή διαθέση να κρίνεις τους άλλους αλλά να μην δέχεσαι κριτική - γνώμες - φιλικές συμβουλές - χιουμοριστικές συμβουλές από κανέναν . . .?
Δεν το βρίσκεις κάπως . . .?
Εξάλλου, είσαι σε ένα forum. Και τι forum: "Όλο το Αιγαίο μια Παρέα". |
Άλλο άποψη/συμβουλή/κριτική κι άλλο χαριτωμενιές.
Το πώς αντιλαμβάνομαι την έννοια του forum σαφώς διαφέρει από τη δική σας· για εμένα είναι πρωτίστως ένα μέρος συζητήσεων ενώ για εσάς μάλλον ένα ακόμη σημείο συνάντησης για κοινωνικές γνωριμίες.
Νομίζω πως υπάρχει χώρος για όλους.
Τώρα, τα άλλα:
kotsos_licious έγραψε:
Θα σου μιλήσω στην δικιά σου γλώσσα, μιας και έχω καταλάβει πόσο πολύ σου αρέσει αυτό το wiki. . .
Πρέπει να είναι η τρίτη φορά που ανοίγω την ιστοσελίδα αυτή στην ζωή μου . . .
Αλλά ευτυχώς δεν με διαψεύδει . . .
5 βραβεία Grammy για το «Dangerously in love» |
Too bad; third time unlucky.
Προσωπικά, δίνω links από τη wikipedia γιατί είναι το πιο εύκολα προσβάσιμο "συγκεντρωτικό" site πληροφοριών. Επίσης, πάντοτε κοιτάω τα links που δίνει ένα άρθρο.
Ποτέ όμως δε σου είπα να εμπιστεύεσαι άκριτα ό,τι πληροφορίες περιέχουν οι πηγές - και ναι, γνωρίζω ότι η Beyonce έχει πάρει Grammy award.
Το ίδιο και οι Evanescence, το ίδιο και οι Linkin Park - το ίδιο και άπειροι άλλοι, με τόσες κατηγορίες όλοι τελικά μένουν ικανοποιημένοι.
Σοβαρά, ένα βραβείο είναι μεν μία αναγνώριση αλλά δεν πρέπει να είναι το κύριο στοιχείο με τον οποίο ξεχωρίζουμε έναν καλλιτέχνη - για εμένα αυτό πρέπει να είναι το έργο του.
υγ. Ελπίζω να μην "κατεβάσουν" το video αμέσως.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Και συνεχίζω τη λίστα με τα πιο χαρακτηριστικά psychedelic 60s κομμάτια σύμφωνα με τη συλλογή μου....
Για να μην τους ξεχάσω τους βάζω τώρα, πριν αρχίσω με τα "μεγάλα" ονόματα που έκαναν περιστασιακά ψυχεδέλεια (Beatles, Rolling Stones, Byrds), δεν είναι άλλοι από τους The United States of America
Allmusic info about USA
To τραγούδι που ακολουθεί είναι κατ'εξοχήν ψυχεδέλεια, με καθαρά στοιχεία παραίσθησης...
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
...ένα τραγουδάκι που ξέθαψα από παλιότερα, ακούγοντάς το στο ραδιόφωνο!
Newton Faulkner - Dream Catch Me
|
|
|
|
| |
|
|
|
Ένα από τα πιο γλυκά τραγουδάκια που έχω ακούσει ποτέ...
Άμμος - Γλυκιά Ζωή
|
|
|
|
| |
|
|
|
μου το αφιερωνω και σε οσους νιωθουν παρομοια.....
Έχω μάτια κλεισμένα
και δε με βρίσκει κανείς
πια εμένα
Τα 'χω όλα κρυμμένα
και ούτε μίση ούτε αγάπες
δείχνω πια
Δεν είμαι εδώ για κανένα
κι από εδώ κι απ' όλα λείπω
Δεν είμαι εδώ
δεν έχει κτύπο η καρδιά
δε ζω για κανένα
Δεν είμαι εδώ για κανένα