|
Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές σπουδές |
| ποσοι θα κανετε μεταπτηχιακο μετα τη σχολη? |
| ναι |
|
85% |
[ 6 ] |
| οχι |
|
14% |
[ 1 ] |
|
| Σύνολο Ψήφων : 7 |
|
| Συγγραφέας |
Μετά το πτυχίο θα κάνετε μεταπτυχιακό; |
| |
|
|
|
εχετε σκεφτει μετα το πανεπιστημιο τι?
|
|
|
|
| |
|

King_Of_Cats
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus
|
|
Δουλεια, να εφαρμοσουμε αυτα που μας εμαθαν για να βγαλουμε κανενα φραγκο!!! Δεν νομιζω οταν τελειωσω να εχω ορεξη για διαβασμα.
|
|
|
|
| |
|

Mhtsos
Μικρό Μολύβι

Jun 10, 2008
39
Τόπος: Αθήνα
|
|
Εγώ δεν ξέρω ακόμα. Θα 'θελα να κάνω μεταπτυχιακό στην Ιστορία ή στις Διεθνείς Σχέσεις, γιατί με το πτυχίο του Μεσογειακών Σπουδών με βλέπω να δουλεύω ταξιτζής.
|
|
|
|
| |
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος
|
|
Αν και ειναι ακομα νωρίς να μιλήσω για μεταπτυχιακό ναι θεωρώ ότι για να βρεις σημερα δουλεια ένα μεταπτυχιακό ειναι απαραιτητο μιας και η τεχνολογια εξελυσσεται ραγδαια, και οι απαιτησεις κυριως στον ιδιοτικο τομεα απο αποψη πτυχιων και "χαρτιών" εχουν αυξηθει τα τελευταια χρονια.
|
|
|
|
| |
|

icsd08063
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
Τόπος: Ν.Μουδανιά,Χαλκιδική
|
|
Legend-x έγραψε:
Αν και ειναι ακομα νωρίς να μιλήσω για μεταπτυχιακό ναι θεωρώ ότι για να βρεις σημερα δουλεια ένα μεταπτυχιακό ειναι απαραιτητο μιας και η τεχνολογια εξελυσσεται ραγδαια, και οι απαιτησεις κυριως στον ιδιοτικο τομεα απο αποψη πτυχιων και "χαρτιών" εχουν αυξηθει τα τελευταια χρονια. |
YEAP...+1 από εμένα...
έχω ακούσει μάλιστα ότι εδώ στο Καρλόβασι έχει πολύ καλά μεταπτυχιακά....
οπότε το πιθανότερο είναι να κάνω εδώ...
βέβαια, πριν έρθω εδώ σκεφτόμουν το μεταπτυχιακό στο εξωτερικό...
όταν έρθει τελικά εκείνη η ώρα θα δούμε...!
<<< b e a UTIFUL!!! >>>
|
|
|
|
| |
|

micha89
Μικρό Μολύβι

Sep 11, 2008
55
|
|
κι εγώ την έχω την ιδέα αυτή για μεταπτυχιακό εδώ στην σάμο, αλλά όπως είπε και ο φίλτατος κώστας όταν θα έρθει η ώρα θα το δούμε και αυτό.
|
|
|
|
| |
|

melaki
Έμπειρος

Aug 24, 2008
289
Τόπος: corfu
|
|
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ...ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΗΔΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ.....ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΔΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ......
|
|
|
|
| |
|
|
|
με μια καλη υποτροφια θα ξενιτευτω αγγλια η γερμανια... αν και το σκεφτομαι να μεινω να κανω ενα πολυ καλο νεο μεταπτυχιακο της σχολης μου με τον κ.Γεωργουλα και αλλους πολυ καλους καθηγητες.... αλλα κακα τα ψεμματα οι καλοι κοινωνιολογοι βγαινουν απο το εξωτερικο..... αλλα θελει σκεψη....
|
|
|
|
| |
|

melaki
Έμπειρος

Aug 24, 2008
289
Τόπος: corfu
|
|
mary kalutera metaptuxiako se ekswteriko!!!!!!enas filos mou apo koinwniologia ekane me upotrofia gallia(koinwniologos kai autos)twra kanei didaktoriko edw!!!!!!
|
|
|
|