Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Τηλεόραση, Θέατρο, Cinema, Μουσική |
| Συγγραφέας |
Michael Jackson |
| |
|

melaki
Έμπειρος

Aug 24, 2008
289
Τόπος: corfu
|
|
Για σενα κοινωνιολογε:η γνωμη μου ειναι αυτη και δν αλλαζει!!!!!(θεματικη προταση).Απο για μενα μεχρι αυτον(λεπτομερειες)γι αυτο αντε γεια σενα και στον τραγουδιστη σου!!!(κατακλειδα).Μηπως εσυ δεν μπορεις να βρισκεις τη δομη μιας παραγραφου?εμπρος στην πρωτη γυμνασιου βρε!!!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Ότι να'ναι.....Καλό να'ναι...Συγχαριτίιιιιιριααααα....
|
|
|
|
| |
|
|
|
μπράβο "melaki" μπράβο! βλέπεις που σιγά σιγά μαθαίνεις? Άντε σου εύχομαι και ολόκληρο κείμενο!
michael jackson forever!
Τέλος.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Don't worry "Koinoliologist". Της μαθαίνω εγώ έκθεση κάθε μέρα. Που θα πάει...Θα το πάρει το πτυχίο της...χοχοχοοο...
|
|
|
|
| |
|

melaki
Έμπειρος

Aug 24, 2008
289
Τόπος: corfu
|
|
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟΞΟΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΘΑ ΚΑΝΩ!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Για να παραμείνουμε λιγάκι μες στο θέμα μας... απλώς θα βάλω ένα αρκετά όμορφο τραγούδι, που επίσης θαρρώ για πολλούς είναι αγαπημένο και συγκινησιακά φορτισμένο!!
Αν θέλετε μπορείτε να περάσετε κι εσείς τα δικά σας!
Ξέρετε, με τον γνωστό τρόπο:
| Κώδικας: |
| [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f8muMo0fw_M[/youtube] |
όπου δίνει:
Michael Jackson - Earth Song
|
|
|
|
| |
|
|
|
Αυτό το βιντεάκι είναι το αγαπημένο μου..έχει πολλά βίντεο με το περιβάλλον..είναι πραγματικά ωραίο και το Live που είχε στην Γερμανία όταν είχε πάει..
|
|
|
|
| |
|
|
|
οταν το δα παιδια ανατριχιασα.... ο jacson ηταν και καλος στιχουργος και χορευτης γι αυτο εγω θα βαλω αλλο αγαπημενο μου το πιο γνωστο του και το μεγαλυτερο σε πωλησεις αλμπουμ του που κανεις δεν ξεπερασε ουτε προκειται να ξεπερασει( thriller). επισης θα βαλω το jam με τον michael jordan και το liberial girl γιατι φαινετια ποσο γνωστος ηταν και τι επιρροη ειχε σε πολλους γνωστους!
thriller
jam
liberial girl μπορει να μην ξερετε αρκετους οι γονεις σας τους ξερουν ολους!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Ωραία τα videos, φέρνουν στο νου άλλες παλιές καλές εποχές
Σχετικά με την υστεροφημία του Τζάκσον και το μέλλον, πιστεύω πως πάντα θα είναι case study ο Μichael σε σχολές χορού και γενικότερα σε performing arts....Ακόμα και η μουσική του να ξεχαστεί, η περσόνα του θα παραμένει θρυλική έστω και ως ένα σημαντικό σημείο αναφοράς για μια ολόκληρη εποχή....
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics