Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Το στέκι της κουβέντας... |
| Συγγραφέας |
περί TATOYAZ... |
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Η χέννα έχω την εντύπωση πως είναι αρκετά προσωρινή, και ίσως και τώρα καλοκαίρι, με τα μπάνια και το νερό, να σβηστεί γρήγορα.... Ποια είναι "πρακτικά" τα καλά της χέννας (σε αντίθεση με το μόνιμο ή άλλους τύπους), θα θέλατε να το συζητήσουμε παράλληλα ως θεματάκι?
Επίσης, αν το σώμα (ιδίως σε γυναίκες ίσως, που -μελλοντικά- και με τις εγκυμοσύνες) μεταβάλλεται, υπάρχουν κάποια σημεία που ίσως είναι πιο καλό να αποφεύγεται? Από αισθητικής άποψης είτε από άποψη υγείας κ.λ.π...
|
|
|
|
| |
|
|
|
χενα εχω κανε,ι ειναι προσωρινη οντως ,κραταει γυρω στις 3 βδομαδες, σε καλα μαγαζια κραταει και 1μιση μηνα.... υπαρχει η λυση, να στο ανανεωνουν συχνα.....
οσο για το αν δεν ειναι καλο για γυναικες και αν επηρρεαζει κατι, οχι δεν επηρρεαζει τιποτα ,και μενα μου αρεσει πολυ.... ειναι η αισθητικη του καθενος, ειναι ενα κομματι καθαρα προσωπικο, που σε αλλους μπορει να αρεσει, σε αλλους οχι..... πρεπει καποιος να το σκεφτει πολυ σοβαρα να κανει τατου η χενα. ειδικα τα τατου βγαινουν με πλαστικη δερματος και καποια και καθολου..... αναλογα το χρωμα....
εγω το σκεφτομαι παρα πολυ σοβαρα γιατι εμενα ειναι και μεγαλο και σε περιεργο σημειο.... μου αρεσει αυτη η ριση αλλα προτιμω να κανω χενα να δω πως παει το πραγμα και βλεπουμε.... εχω την συγκαταθεση γονεων και κουραγιο τωρα θα δω......
|
|
|
|
| |
|
|
|
Και μένα μου αρέσει η ιδέα του τατουάζ - χέννας... Ίσως αν αποφάσιζα να κάνω κάτι κάποια στιγμή, να επέλεγα το 2ο σε περίπτωση που άλλαζα γνώμη μετά... Αυτό όμως το μήνυμα που θες να κάνεις εσύ λίγο μεγαλούτσικο δεν είναι?? Γούστα βέβαια, θα μου πεις...
Το σημείο πάντως είναι καλό... Έχει και ένας φίλος μου τατουάζ στο ίδιο σημείο που λες κ εσύ και είναι πολύ όμορφο...
|
|
|
|
| |
|
|
|
ειναι 5 λεξεις ειναι λιγι μεγαλο..... και δυστυχως μου ειπαν οτι με χενα μαλλον θα απλωσει δεν ειναι και 100% σιγουρο βεβαια αλλα αν βρω ενα καλο μαγαζι θα το δοκιμασω! χαιρομαι που βρηκα εναν ανθρωπο να συμφωνει!
και το σημειο ειναι ιδανικο πστευω οτι θα μου πηγαινει πολυ και θα με εκφραζει.....
|
|
|
|
| |
|

JJV
Μικρό Μολύβι

Jan 27, 2009
24
|
|
Αυτή τη συζήτηση περί τατουάζ την έχω κάνει πριν από μερικά χρόνια με μια παρέα φίλων συμφοιτητών για την ακρίβεια.
Η ιστορία έχει ως εξής κάποτε ξεκινήσαμε με έναν λίγο ανορθόδοξο τρόπο να πάμε στην Κέρκυρα. Τέλος πάντων αφού φτάσαμε και είχαμε γυρίσει όλο το νησί σε μια τουριστική περιοχή δεν θυμάμαι ποια ακριβώς βλέπουμε στην άκρη ενός δρόμου ένα μαγαζάκι με την επιγραφή ΤΑΤΟΟ ΗΕΝΝΑ. Κάποιος από την παρέα λέει πάμε μια βόλτα μέσα να δούμε. Με το που μπαίνουμε μέσα ένας από την παρέα φωνάζει ΝΙΚΟ στην παρέα όμως δεν υπήρχε κανείς με αυτό το όνομα, αλλά πολύ σύντομα ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού φωνάζει με τη σειρά του ΒΑΓΓΕΛΗ!! Όπως καταλαβαίνετε οι δυο τους γνωρίζονταν από μικρά παιδιά αλλά είχαν να ιδωθούν πάνω από 5 χρόνια. Και γι’ αυτόν το λόγο μας κάλεσε σπίτι του μόλις τελείωσε τη δουλεία του για να τα πει με τον παλιόφιλο.
Όπως ήταν φυσικό η κουβέντα έφτασε και στα τατουάζ κάποια στιγμή.
Οι ερωτήσεις από την πλευρά μας ήταν για το κόστος και αν κάποιος το μετανιώνει μετά κλπ.
Από αυτά μου μας είπε παραθέτω τα λόγια του όπως περίπου τα θυμάμαι τα οποία αποτελούν σχόλια πελατών του και προσωπικές του εμπειρίες. Άρα ο Νίκος μας λέει:
Σχετικά με το αν κάποιος το μετανιώνει:
Συνήθως όσοι κάνουν τατουάζ σε μικρή ηλικία 18-24 το μετανιώνουν μετά από μια δεκαετία περίπου ειδικά αν αυτό είναι και σε μια περιοχή την οποία την βλέπουν όπως χέρια ενώ αν αυτό είναι σε περιοχή του σώματος που δεν φαίνετε όπως πλάτη το ποσοστό είναι μικρότερο. Έχω δει παιδία και των δυο φύλων που μόλις έχουν τελειώσει το σχολείο να περνάνε έξω από το μαγαζί μου και να λένε ωπα τατουάζ κάνουμε; Και πολλές φορές δεν θέλουν ΗΕΝΝΑ αλλά μόνιμό συνήθως αυτά τα άτομα και κυρίως τα κορίτσια είναι αυτά που το μετανιώνουν αργότερα μετά τα 30 δηλαδή μέχρι τότε όμως συνήθως τους αρέσει και το επιδεικνύουν σαν κόσμημα. Από κει και πέρα ξέρω άτομο ο οποίος έκανε τατουάζ στο μπράτσο το ένα καλοκαίρι και κυκλοφορούσε αποκλειστικά με αμάνικα μπλουζάκια για να το δείχνει και το άλλο ήρθε και μου είπε ότι προσπαθεί να αγοράζει τα κοντομάνικα μπλουζάκια του ένα νούμερο μεγαλύτερα για να το κρύβει και υπήρχε και άλλος ο οποίος μου είπε πέρσι έκανα τατουάζ σε σένα και το μετάνιωσα μετάνιωσα που δεν το έκανα μεγαλύτερο.
Τώρα όσο αφόρα τη ΗΕΝΝΑ την κάνουν συνήθως νεαρά σε ηλικία άτομα που θέλουν να έχουν να θυμούνται κάτι από τις καλοκαιρινές διακοπές τους για κάνα 2μηνο ακόμη και συνήθως οι ξένοι έρχονται γρουπάκια στο μαγαζί μου την πρώτη μέρα των διακοπών τους και κάνουν ΗΕΝΝΑ. Η άλλη μερίδα ατόμων που κάνουν ΗΕΝΝΑ είναι όσοι θέλουν να κάνουν μόνιμο τατουάζ αλλά επειδή ακριβώς δεν ξέρουν αν θα τους αρέσει κάνουν προσωρινό για να δουν και να αποφασίσουν. Αυτά περίπου μας είπε ο Νίκος τότε, τώρα αν θες τη δική μου γνώμη εγώ δεν θα έκανα ποτέ τατουάζ όχι γιατί ίσως κάποτε το βαρεθώ αλλά γιατί είμαι σίγουρος ότι θα το βαρεθώ.
|
|
|
|
| |
|
|
|
ευχαριστω πολυ θα το λαβω υποψην! αν και για μενα δεν ειναι να το επιδεικνυεις σαν κοσμημα αλλα ειναι κατι που αγαπας και σε εκφραζει... ευχαριστω πολυ ολους για τις συμβουλες!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Ψηστήρι στο ψηστήρι, έτσι μου φαίνεται πως θα κάνω κι εγώ tatoo.. LOL!
tatoo myaegean και μυαλά στα κάγκελα! Να φτιάξουμε σχέδια!!!
Έγινε επεξεργασία από τον/την inertia στις Τρι, 30 Ιούν 2009 10:53 pm, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|