Πολιτισμικη Πληροφορικη

τμ. Πολιτισμικής Τεχνολογίας & Επικοινωνίας

Συγγραφέας Πολιτισμικη Πληροφορικη

Κυρ, 06 Απρ 2008 12:06 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

Valkanios
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Apr 05, 2008
3

mpoU έγραψε:
Καλησπέρα Valkanie. Δεν υπάρχουν εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων πληροφορικής απο αποφοιτους κοινωνικών, θετικών, οικονομικών, κτλ σχολών. Στην ηλεκτρονική σελίδα του τμήματος www.aegean.gr/culturaltec/msc δίνει παραδείγματα για τις εξετάσεις που έχει το τμήμα για τα μαθήματα πληροφορικής καθώς και ύλη για διάβασμα. Καλή επιτυχία!

Γεια σου mpoU...

Eίδα αυτό στην ιστοσελίδα του ΜΔΕ:

Παράθεση:
Στο πρόγραμμα για Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (ΜΔΕ) γίνονται δεκτοί κάτοχοι πτυχίου Πανεπιστημιακών Τμημάτων τεχνολογικής και θετικής κατεύθυνσης ή ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, της ημεδαπής ή αντιστοίχων αναγνωρισμένων Πανεπιστημίων της αλλοδαπής, ως και πτυχιούχοι ΤΕΙ συναφούς γνωστικού αντικειμένου, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του αρθρ. 5 παρ. 12γ και 13 του ν. 2916/2001, εφόσον έχουν πιστοποιημένες γνώσεις πληροφορικής. Επίσης, μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα πτυχιούχοι των παραγωγικών στρατιωτικών σχολών αξιωματικών, εφόσον πληρούν τις ίδιες προϋποθέσεις.

Μιλάει στους αποφοίτους ΤΕΙ;
Εγω είμαι απόφοιτος Παντείου. Τί γίνεται σε αυτή την περιπτωση;;;
Δεν δίνω εξετάσεις για να μπω στο πρόγραμμα;

Τρι, 08 Απρ 2008 9:04 am

mpoU
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Mar 16, 2005
100
Τόπος: Ρέθυμνο

Όλοι οι απόφοιτοι δίνουν εξετάσεις για να μπουν στο ΠΜΣ. Απλα με τις εξετάσεις αυτές δεν παίρνεις καμία πιστοποίηση και φυσικά δεν καταθέτεις καμία πιστοποίηση. Απ' ότι έλεγξα έχουν βγάλει τις ανακοινώσεις με παλαιότερα θέματα, οπότε για τις εξετάσεις θα ήταν καλό να επικοινωνήσεις με την γραμματεία του ΠΜΣ 2251036607.

Τετ, 04 Φεβ 2009 5:28 pm

penthesileia
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Feb 04, 2009
2

καλησπέρα!!!

Θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάποια πράγματα. Είμαι πτυχιούχος αρχαιολογίας και ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό.
Θα μπορούσατε να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες για τις εξετάσεις που δίνουμε για να μπούμε στο τμήμα? πήρα στην γραμματεία τηλέφωνο και μου είπε κάτι για γλώσσα προγραμματισμού C (++ ?) , βάσεις δεδομένων (?) και πολυμέσα (?)..όμως τίποτα πιο συγκεκριμένο. βγαίνει κάποια ύλη? για ποιες βάσεις δεδομένων μιλάει και ποιες πολυμεσικές εφαρμογές?

Ευχαριστώ
Penthesileia

Πεμ, 05 Φεβ 2009 7:11 am

mpoU
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Mar 16, 2005
100
Τόπος: Ρέθυμνο

Καλημέρα Penthesileia.

Καλωσόρισες στο MyAegean.

Kαταρχάς, στη κατεύθυνση της Μουσειολογίας του ΠΜΣ το ποσοστό που παίρνουν από αρχαιολόγους είναι ιδιαίτερα υψηλό (Γύρω στο 90%). Επιπλέον όσον αφορά την ύλη ανακοινώνεται κάθε φορά στις ανακοινώσεις καθώς και παλαιότερα θέματα εξετάσεων απ' ότι είχα δει κάποια στιγμή πέρυσι αν θυμάμαι καλά. Κάποιες βασικές γνώσεις πληροφορικής όχι κάτι εξεζητημένο και τρελό. Βάσεις δεδομένων εννοεί Access και κάποιες θεωρίες για τα πολυμέσα (τι είναι κτλ κτλ). Θέλει και κάποιες βασικές γνώσεις C++. Αν και εγώ επειδή είμαι απόφοιτος του τμήματος δεν είχα δώσει εξετάσεις δεν ξέρω και πολλά να σου πω για το θέμα. Αυτό που ξέρω είναι ότι γύρω στο καλοκαίρι ίσως και Ιούνιο βγάζουν στις ανακοινώσεις την ύλη εξετάσεων και τις ημερομηνίες υποβολής. Οπότε θα σου πρότεινα να περιηγηθείς στο site http://www.aegean.gr/culturaltec/msc/introgr.htm και να δεις ποια κατεύθυνση σε ενδιαφέρει. Αν το θεωρείς απαραίτητο στείλε κ κάποιο mail στη γραμματεία ή σε κάποιο καθηγητή και θα σου απαντήσουν σίγουρα.

Σαβ, 25 Ιούλ 2009 2:47 pm

penthesileia
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Feb 04, 2009
2

Γεια σας και πάλι!!!

Λοιπόν το αποφάσισα να δώσω εξετάσεις για το μεταπτυχιακό. έκανα τα χαρτιά μου και προσπαθώ καλοκαιριάτικα να διαβάσω μεταξύ ανασκαφών κα ευρημάτων!!!
μπορειτε να με βοηθήσετε λίγο με τις εξετάσεις?
γνωρίζει κάποιος τον τυπο ερωτήσεων, τι περίπου ζητάνε, τι ρωτάνε στις συνεντεύξεις?
Εχω χαθεί λίγο και τα βιβλία προκαλουν λίγο πανικό!!

Ευχαριστώ πολύ!!

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Πολιτισμικη?

Συζήτηση: τμ. Πολιτισμικής Τεχνολογίας & Επικοινωνίας Απαντήσεις: 21

Παρ, 11 Μάρ 2005 8:33 am Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics