Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Ρεσεψιόν - Ας γνωριστούμε |
| Συγγραφέας |
Ένα μικρό καλωσόρισμα... |
| |
|
|
|
geia sas paidia kai apo emena...!!!! eimai kainoyria edw kai tha ithela siga siga na sas gnwrisw kai na me gnwrisete!!! ti lete loipon...?? to onoma m einai Anthi kai tha spoydasw sto tmima mhxanikwn oikonomias kai dioikisis!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλως ορίσατε παίδες στο πανεπιστήμιο και στο myaegean. Καλή φοιτητική ζωη ......
|
|
|
|
| |
|
|
|
eyxaristoyme poly
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Ένα "WELCOME" και από εδώ κι από μένα!!
Καλή "διαμονή" παίδακλες!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλημερα απο Μυτιληνη! Συντομα θα γινω Χιωτης, στο μεταπτυχιακο του τουρισμου! ( ακομα δεν εχω βρει σπιτι το ζωον! ) Τα ενδιαφεροντα μου ειναι φωτογραφια, σινεμα, ποδηλατο αλλα κυριως θα θελα πολυ να φτιαξουμε μια φωτογραφικη ομαδα αν δεν υπαρχει ηδη! Καλη ακαδημαικη χρονια σε ολουυυυυς/εεεεεεες!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Γεια και χαρά σου αγαπητό Αιγαιόπουλο που "παρέμεινες" Αιγαιόπουλο!!
Σε καλωσορίζω κι απ'εδώ, κι εύχομαι καλή σου νέα ακαδημαϊκή χρονιά κι σε σένα!! Τα ενδιαφέροντα παρατηρώ μπόλικα, και το πάθος αστείρευτο! Keep it strong!!
Θα χαρούμε πολύ να σε έχουμε κοντά μας και να μας γνωρίσεις και να σε γνωρίσουμε! Σύντομα θαρρώ θα βρεις κι απαντήσεις σε πολλές απορίες ή ενδιαφέροντά σου!
Welcome..on board!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Gtsit, Anthi_90 και spiroukla1985 σας καλωσορίζω και σας εύχομαι καλη ακαδημαϊκή χρονιά!
Σας περιμένουμε στο forum να μαθαίνουμε νέα σας!
|
|
|
|
| |
|

Irene
Έμπειρος

Nov 29, 2008
232
Τόπος: Άγιος Νικόλαος , Κρήτη
|
|
Καλως ήρθατε παιδιά και από εμένα!!!!!!!! Καλή αρχή!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Γεια σας και απο μένα παιδιά, τι γινεται?Με λένε Ηλία και είμαι και εγω πρωτοετής στο τμημα M.Π.Ε.Σ της Σάμου, πολύ καλο το site!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Hello Ηλία και καλωσόρισες και από 'δω... Και thanks για τα καλά σου λόγια για το site...
Καλή διαμονή στην παρέα μας, στη Σάμο και στο Αιγαίο γενικά... Να περνάς συχνά να μας λες τα νέα σου...
Καλή φοιτητική ζωή και να περνάς όσο καλύτερα μπορείς!!
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |