Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Πότε μπορείς να πείς ότι ....είσαι ο εαυτός σου |
|
|
Ψυχολογία - Ανθρώπινες Σχέσεις |
| Συγγραφέας |
Πότε μπορείς να πείς ότι ....είσαι ο εαυτός σου |
| |
|
|
|
Εμ σορρυ αλλα νομίζω ότι υπάρχει μια σύγχυση...το θέμα δεν είναι "τι είναι για σένα ευτυχία"
|
|
|
|
| |
|
|
|
διαβαστε λεο μπουσκαλια και θα τον βρειτε.....
|
|
|
|
| |
|
|
|
είμαι ο εαυτός μου οταν μπορω να πω άφοβα κ ελεύθερα την γνωμη μου, ειτε αυτη ειναι λαθος ειτε σωστη.
ειμαι ο εαυτος μου οταν κανω γκριματσες κ βλεπω τους αλλους να γελανε. οχι να με κοροιδευουν, να γελανε.
ειμαι ο εαυτος μου οταν μπορω να χοροπηδαω πανω στο κρεβατι κ να γελαω δυνατα, χωρις να μου λεει κανενας να κατεβω κατω.
ειμαι ο εαυτος μου οταν ακομα κ στις πιο δυσκολες καταστασεις χαμογελαω. κ τις αντιμετωπιζω.
ειμαι ο εαυτος μου, γιατι δεν υπαρχει τπτ καλυτερο απ το να εισαι ο εαυτος σου, παρα καποιος αλλος.
|
|
|
|
| |
|

straki
Μικρό Μολύβι

Aug 25, 2010
50
|
|
Ειμαι ο εαυτος μου οταν ξερω πως και η γκαφα μου, θα αποτελεσει αστειο για τους φιλους μου. Ειμαι ο εαυτος μου οταν διαβαζοντας κατι βαρετο κ ανιαρο, βρισκω κατι γελοιο. Ειμαι ο εαυτος μου οταν στις εξετασεις ΕCDL τραγουδουσα ψιθυριστα για να σκοτωσω το αγχος μου.
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Fata_morgana έγραψε:
ειμαι ο εαυτος μου οταν κανω γκριματσες κ βλεπω τους αλλους να γελανε. οχι να με κοροιδευουν, να γελανε. |
ναι, αυτό το αντιλήφθηκα κι εγώ από το φινάλε που έκανες στις 2 ταινίες.
Fata_morgana έγραψε:
ειμαι ο εαυτος μου οταν μπορω να χοροπηδαω πανω στο κρεβατι κ να γελαω δυνατα, χωρις να μου λεει κανενας να κατεβω κατω. |
ποιό κρεβάτι; το μαγικό;
|
|
|
|
| |
|

elli
Μικρό Μολύβι

Nov 03, 2007
49
Τόπος: ΚΥΠΡΟΣ
|
|
ειμαι ο εαυτος μου οταν βρίσκομαι κόντα σε άτομα που μου υπενθυμίζουν ποια είμαι....
|
|
|
|
| |
|
|
|
e3iswsi έγραψε:
Fata_morgana έγραψε:
ειμαι ο εαυτος μου οταν κανω γκριματσες κ βλεπω τους αλλους να γελανε. οχι να με κοροιδευουν, να γελανε. |
ναι, αυτό το αντιλήφθηκα κι εγώ από το φινάλε που έκανες στις 2 ταινίες.
Fata_morgana έγραψε:
ειμαι ο εαυτος μου οταν μπορω να χοροπηδαω πανω στο κρεβατι κ να γελαω δυνατα, χωρις να μου λεει κανενας να κατεβω κατω. |
ποιό κρεβάτι; το μαγικό; |
Νομίζω ότι αναφέρετε σε όποιοδήποτε κρεβάτι βρεθεί στον δρόμο της ....μάλλον στον ύπνο της !
elli έγραψε:
ειμαι ο εαυτος μου οταν βρίσκομαι κόντα σε άτομα που μου υπενθυμίζουν ποια είμαι.... |
Είσαι η Elli, είσαι η Elli, είσαι η Elli, είσαι η Elli,είσαι η Elli !!!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
e3iswsi and supersonic! :@
|
|
|