Ήταν ένα show και δεν έχει να κάνει, με την κηδεία του, όπου και έγινε πολύ αργότερα.
Το show, θα μπορούσε να μην έχει γίνει. Μεγάλο λάθος για μένα αυτό το show.
Ο Μάικλ, ποτέ του δεν ήταν τύπος οικογενειακών επιδείξεων, πέρα από το ότι, τον κυνηγούσαν οι κάμερες με τα παιδιά του.
Γνώριζα τον χαρακτήρα του Μάικλ [αν και δεν τον είχα συναντήσει ποτέ μου]. Είναι ένα πολύ καλό μου μυστικό.
23 χρόνια fan, έχω μάθει, το κάθε τι που απαιτούσε.
Με λίγα λόγια, ξέρω τον Michael Joseph Jackson και μπορώ να μιλάω για τον βασιλιά μου.. όπως χαρακτηριστικά τον ονομάζω.
Τώρα πάω στα ζεστά θέματα.
Πολύ πιθανό φίλοι μου, να βρίσκομαι στους 2 σπανιότερους CDs συλλέκτες του Μάικλ Τζάκσον [στον κόσμο].. δεν είναι φάρσα.
Φυσικά έχω σελίδα και ανεβάζω κατά διαστήματα, ότι έχει να κάνει με μένα και τον Μάικλ.
Δεν έχει Downloads, απλά, ανεβάζω αυτά που έχω από Original και Internet αρχεία για να τα βλέπουν οι fans [νέοι και μεγάλοι].
Πολλά, μπορεί ο καθένας να τα βρει στο Internet και πολλά όχι.
Δεν γνωρίζω, πόσο κοστίζει η περιουσία του Μάικλ που κατάφερα και έφτιαξα και φυσικά, αναφέρομαι στα Original CDs που διαθέτω.
Θα σας πω μόνο, ένα κορυφαίο συμβάν μου με αγορά που έκανα πρόσφατα. Ένα CD Album [πολύ σπάνιο], όπου το πήρα στα 90 Ευρώ με τα μεταφορικά, το βρήκα στο amazon.com μετά από λίγες μέρες, στα 436 Ευρώ + μεταφορικά.
Ο Μάικλ, πουλάει σαν μηχανή που έχει κολλήσει πλέον και φυσικά, εκατοντάδες έξυπνοι, κερδίζουν τρελά χρήματα [την ημέρα], μέσα από το όνομα του Μάικλ. Αυτό από την πραγματική του μεριά, είναι πολύ κακό. Υπάρχουν εκατοντάδες ασυνείδητοι ανά τον κόσμο όπου, εξασφαλίζουν την χρηματική ζωή τους, μέσα από τον Μάικλ.. κρίμα.
Θέλω να σας θυμίσω ένα πράμα σε αυτό το σημείο και άσχετο με τα παραπάνω: Fan, είναι αυτός που θα έχει κάποια CDs του Μάικλ.
Fan, σε καμία των περιπτώσεων, δεν είναι, αυτός που εκμεταλλεύεται τον διαδικτυακό κόσμο.. και κατεβάζει, ‘’ αβέρτα ’’ που λέμε.
Η σελίδα μου:
www.mjjpro.com
Δύο πράματα για μένα: Τώρα τα Χριστούγεννα [που έχω και την ονομαστική μου εορτή], θα κλείσω και τα 23 χρόνια μου ως fan του Μάικλ και το καλοκαίρι, κλείνω τα 30 μου.
Μεγάλο το κείμενό μου και συγνώμη για αυτό, επίσης, συγνώμη για τα προσωπικά μου με τον Μάικλ όπου, έχω φύγει από το θέμα όμως, δεν υπάρχει λόγος, να ανοίξω άλλο θέμα [μόνο για μένα].
Λάθος λοιπόν το Show [έτσι το λέω εγώ] και τυπική - σωστή η κηδεία του.
Για όσους είμαι λάθος, είμαι για αυτούς, εγώ, αυτά που είπα, θα τα υποστηρίζω πάντα και φυσικά, ως MasterMj.. δεν θα πω ότι, έτσι λέει το κοινό. Να είμαστε σωστοί και διακριτικοί.
Καλή συνέχεια.