Το στέκι της κουβέντας... |
Ποιος χαρακτήρας από το "Παρα Πέντε" σας αρέσει και γιατί? |
Αγγέλα |
|
0% |
[ 0 ] |
Ζουμπουλία |
|
17% |
[ 3 ] |
Σπύρος |
|
0% |
[ 0 ] |
Φώτης |
|
5% |
[ 1 ] |
Ντάλια |
|
23% |
[ 4 ] |
Θεοπούλα |
|
29% |
[ 5 ] |
Σόφη |
|
0% |
[ 0 ] |
"κοντή" |
|
5% |
[ 1 ] |
Μαριλένα |
|
0% |
[ 0 ] |
Αμαλία |
|
17% |
[ 3 ] |
|
Σύνολο Ψήφων : 17 |
|
Συγγραφέας |
Ποιος χαρακτήρας από το "Παρα Πέντε" σας αρέσει? |
|
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Για να κάνουμε ένα μικρό γκάλοπ λοιπόν!
Η σειρά "Παρά Πέντε" είναι ίσως από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές της τηλεόρασης!
Έτσι λοιπόν, προτείνω να ξεκινήσουμε μια κουβεντούλα με σχολιασμούς για τους χαρακτήρες της σειράς και τις καταστάσεις που μπλέκουν!
Ποιος ήρωας λοιπόν σας αρέσει περισσότερο, ποιον αντιπαθείτε ίσως, ποιος σας χαρακτηρίζει περισσότερο, η... ποιον θα θέλατε να είχατε για κολλητό σας!
Αναμένουμε τεκμηριωμένες γνώμες!!
|
|
|
|
|
|
|
|
μάλλον δεν το πηραν χαμπαρι οι υπολοιποι το γκάλοπ! Μονο να μην γινει της AGB εντάξει? Θελουμε διαφάνεια!
|
|
|
|
|
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
οι δημοσκοπήσεις είναι όσο πιο διαφανείς γίνεται...
Τόσο μάλλον, που δεν τις βλέπει κανείς!
τι να πεις.. ελπίζω να συμμετέχουν κι άλλοι!
|
|
|
|
|
|
|
|
inertia έγραψε:
οι δημοσκοπήσεις είναι όσο πιο διαφανείς γίνεται...
Τόσο μάλλον, που δεν τις βλέπει κανείς!
τι να πεις.. ελπίζω να συμμετέχουν κι άλλοι!  |
eykairia na tous to poume sto shoutbox! analamvaneis esy giati egw sas exw priksei simera! Eimai oli mera online den antexw! 
|
|
|
|
|
|

jeewanas
Μεγάλο μολύβι

Apr 11, 2005
106
Τόπος: Σαλόνικα και τα μυαλά στα κάγκελα...
|
|
Εντάξει...
Τώρα τι θέλετε να σας πω γιατί την Αμαλλλία...
Αφού το κορίτσι είναι θεά...
I'm in love with Amalia...
|
|
|
|
|
|
|
|
Αγγέλα δαγκωτό. Η κοπέλα τα σπάει και ο τσμπουκάς που πουλάει είναι κορυφή!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Εγώ ψήφισα τη Ζούμπη...μου φαίνεται από τους πιο αληθινούς χαρακτήρες της σειράς και βγάζει πολύ γέλιο...Ειδικά όταν συνδυάζεται με την Ντάλια...και έχασα και το τελευταίο επεισόδιο με την κατάληψη...αχ αχ αχ μια ζωή θυσίες!!!
|
|
|
|
|
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Έχει αρκετό γέλιο η Ζούμπη, βασικά η χημεία μεταξύ όλων είναι εκπληκτική πιστεύω...
Στο τελευταίο επεισόδιο μέσα από παρέμβαση της Αμαλίας (yes, Amalia Returns!) σώθηκαν οι φίλοι μας από βέβαιο χαμό! Αλλά δεν θα πω περισσότερα, νομίζω πως θα το ξαναδείξει σε επανάληψη, έτσι δεν είναι? πάντως τελευταίως έχω ανάμεικτα συναισθήματα γύρω από την πλοκή.. άλλα σημεία είναι ενδιαφέροντα, άλλα ξεκαρδιστικά, άλλα εντελώς "κουφά", που ίσως μπορεί να σε χαλάσουν... Πάντως ένα είναι σίγουρο... Από το Σεπτέμβρη θα μας κρατήσουν πάλι συντροφιά οι 5 φίλοι...
|
|
|
|
|
|

Maraki
Μεγάλο μολύβι

Jun 26, 2006
71
Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
|
Καλημέρα!!
Αν και είδα κάπως αργά το γκάλοπ για το "Παρά πέντε" είπα να ψηφίσω κι εγώ!!
Εγώ προτιμώ τη Ντάλια καθώς είναι ξεκαρδιστικός ο τρόπος με τον οποίο αναφέρεται στα χρήματα...
Επίσης λατρεύω τη σπιρτάδα της, το κέφι της και τον τρόπο με τον οποίο κάνει τη Ζουμπουλία αρκετές φορές "έξω φρενών"!!
Ακόμη και στη διαφημιση της ΤΙΜ, το δίδυμο Ντάλια-Ζουμπουλία είναι αχτύπητες!!
Ελπίζω η σειρά αυτή που θα συνεχιστεί από Οκτώβριο, να μας καθηλώσει και πάλι στις οθόνες κάθε Δευτέρα στις 22:00 ή όποια άλλη ώρα αποφασιστεί να προβάλλεται!
|
|
|
|
|
|

showgirl_3
Μεγάλο μολύβι

Jul 31, 2006
74
Τόπος: Σαλαμίνα
|
|
Καλησπέρα!
Θα συμφώνησω με το Maraki για την Ντάλια. Ας θυμηθούμε μόνο το επεισόδειο με την Ντάλια στο "Mini Market" (όπως το αποκαλούσε...) του camping... ;-0
|
|
|
|