Το δωμάτιο Συζητήσεων #MYaegean στο GRnet λειτουργεί εδώ και καιρό, και είναι ένας ακόμη χώρος ζωντανής κι άμεσης επικοινωνίας για τους φίλους εδώ!
Είτε ανήκετε είτε όχι στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, μέσα στο χώρο αυτό μπορείτε να βρείτε φίλους και γνωστούς, να μιλήσετε ελεύθερα ή και να προβληματιστείτε!
Αξιόλογες αναφορές από συζητήσεις ή κάποιο άλλο θέμα θα γίνονται και μέσα στην κητηγορία εδώ, έτσι ώστε οι συζητήσεις να συνεχίζονται και στα λημέρια του Forum, πέραν του IRC!!
Ας Επικοινωνήσουμε λοιπόν!!
Έγινε επεξεργασία από τον/την inertia στις Σαβ, 12 Απρ 2008 11:49 pm, 1 φορά
Παράθεση:
Βασικά δεν βλέπω και πολύ προσέλευση. Με ένα μουγκό μποτ είμαι
Φίλε μου, αυτό όντως ισχύει και πρέπει να βρούμε λύσεις! Ο φίλος oxin_Rain από Σάμο το έχει φροντίσει το θέμα του bot και σε κάποια φάση συζητήθηκε πολύ σύντομα λόγω έλλεψης χρόνου το ότι δεν έχει κίνηση το room. Πρέπει να γίνουν πιο ενεργές κινήσεις για να πούμε πως γίνεται κάτι! Η κύρια ομάδα ανάπτυξης προσπαθούμε να σκεφτούμε αυτήν την περίοδο παράλληλα πολλά πράγματα, γι'αυτό και κάνουμε εκκλήσεις για ιδέες, συμμετοχές και προσωπικές πρωτοβουλίες, σε συνεργασία βέβαια από κοινού!
Το room πρέπει να προωθηθεί κι άλλο, αυτό είναι ένα θέμα. Τι μπορούμε να προτείνουμε ίσως?
Αν υπάρχουν ιδέες, όπως π.χ αφίσες ή κάτι άλλο, στείλε, είναι ευπρόσδεκτες!
inertia έγραψε:
Φίλε μου, αυτό όντως ισχύει και πρέπει να βρούμε λύσεις! Ο φίλος oxin_Rain από Σάμο το έχει φροντίσει το θέμα του bot και σε κάποια φάση συζητήθηκε πολύ σύντομα λόγω έλλεψης χρόνου το ότι δεν έχει κίνηση το room. Πρέπει να γίνουν πιο ενεργές κινήσεις για να πούμε πως γίνεται κάτι! Η κύρια ομάδα ανάπτυξης προσπαθούμε να σκεφτούμε αυτήν την περίοδο παράλληλα πολλά πράγματα, γι'αυτό και κάνουμε εκκλήσεις για ιδέες, συμμετοχές και προσωπικές πρωτοβουλίες, σε συνεργασία βέβαια από κοινού!
Το πόστ δεν έγινε με στόχο να κατηγορήσω, αλλά να επισημάνω την κατάσταση. Το bot βασικά δεν βλέπω να τρέχει scriptάκια, να έχει έστω κάποιο υποτιπώδες on join μύνημα.
inertia έγραψε:
Το room πρέπει να προωθηθεί κι άλλο, αυτό είναι ένα θέμα. Τι μπορούμε να προτείνουμε ίσως?
Αν υπάρχουν ιδέες, όπως π.χ αφίσες ή κάτι άλλο, στείλε, είναι ευπρόσδεκτες!
Δώσε λίγο χρόνο και θα σου στείλω κάτι. Απλά έχω κάτι τρεξίματα αυτή την περίοδο
Παράθεση:
Το πόστ δεν έγινε με στόχο να κατηγορήσω, αλλά να επισημάνω την κατάσταση. Το bot βασικά δεν βλέπω να τρέχει scriptάκια, να έχει έστω κάποιο υποτιπώδες on join μύνημα.
Δεν το πήρα ως κατηγορία φίλε μου, ελπίζω να μην με παρεξήγησες!
Το scipt, απ'όσο είδα δουλεύει με το !seen δηλαδή, αν βάλεις !seen nick όπου nick το nick κάποιου χρήστη, αυτό σου λέει πότε μπήκε. Απ'όσο μου είχε πει ο φίλος oxin_rain, έχει μερικά προβληματάκια, αλλά εγώ προσωπικά δεν έχω πολλή εμπειρία και δεν ασχολούμαι πολύ με αυτά! Όποιος λοιπόν έχει κι άλλες προτάσεις είτε μέσα, είναι ευπρόσδεκτος!
Παράθεση:
Δώσε λίγο χρόνο και θα σου στείλω κάτι. Απλά έχω κάτι τρεξίματα αυτή την περίοδο
Οκ, κι εμείς πνιγόμαστε πολύ τώρα, μην ανησυχείς! Απλά θα είμαστε in touch από εδώ!!
Thanx για το οτιδήποτε!
Και στη Ρόδο υπάρχουν κάποια προβλήματα με το chat. Λέει συνέχεια πως δε μπορεί να μας συνδέσει, εδώ και αρκετούς μήνες. Εγώ όμως δε ξέρω απ'αυτά οπότε σαν άλλη Πηνελόπη θα περιμένω να λυθεί το θέμα
Παίδες έχω φτιάξει κανάλι σε ένα άλλο δίκτυο, το HellenicNet, που λέγεται #Pirates! Έχουμε ιστοσελίδα και όλα τα σχετικά και μαζεύεται αρκετός κόσμος θα έλεγα . Αν θέλετε περάστε μια βόλτα να τα πούμε online! Μπορείτε να συνδεθείτε στο HellenicNet πατώντας στο ίδιο παράθυρο mirc
/server -m unreal.irc.gr
ή
/server -m nemesis.irc.gr
ή
/server -m matrix.irc.gr
Λοιπόν υπάρχει κίνδυνος παρεξήγησης , οπότε διευκρινίζω τους λόγους του παραπάνω post:
Δεν ήθελα να διαφημίσω το κανάλι μου, ούτε το άλλο δίκτυο, και ούτε να "κλέψω" τον κόσμο από το #myaegean. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι τις λίγες φορές που μπάνω στο #myaegean, υπάρχουν από ένα έως κανένα άτομα Οπότε, ίσως πολλοί που μπαίνουν στο κανάλι, δε βρίσκουν κανένα άτομο παρών και την κάνουν με ελαφρά... Κατά συνέπεια, είναι σπάνιο το φαινόμενο να βρεις άτομα για να συζητήσεις!
Αντίθετα, στο κανάλι μου(βλέπε παραπάνω post) υπάρχουν σχεδόν τις περισσότερες ώρες άτομα, οπότε τα παιδιά που θα θέλαν να κάνουν μια online συζήτηση, εάν δεν είμαι εγώ π.χ. (το ίδιο nick έχω), να κάθονται και να μην φεύγουν. Έτσι ίσως μπορέσει να γίνει κάποια στιγμή μάζωξη των παιδιών του Παν. Αιγαίου!
ForzaInter έγραψε:
Λοιπόν υπάρχει κίνδυνος παρεξήγησης , οπότε διευκρινίζω τους λόγους του παραπάνω post:
Δεν ήθελα να διαφημίσω το κανάλι μου, ούτε το άλλο δίκτυο, και ούτε να "κλέψω" τον κόσμο από το #myaegean. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι τις λίγες φορές που μπάνω στο #myaegean, υπάρχουν από ένα έως κανένα άτομα Οπότε, ίσως πολλοί που μπαίνουν στο κανάλι, δε βρίσκουν κανένα άτομο παρών και την κάνουν με ελαφρά... Κατά συνέπεια, είναι σπάνιο το φαινόμενο να βρεις άτομα για να συζητήσεις!
Αντίθετα, στο κανάλι μου(βλέπε παραπάνω post) υπάρχουν σχεδόν τις περισσότερες ώρες άτομα, οπότε τα παιδιά που θα θέλαν να κάνουν μια online συζήτηση, εάν δεν είμαι εγώ π.χ. (το ίδιο nick έχω), να κάθονται και να μην φεύγουν. Έτσι ίσως μπορέσει να γίνει κάποια στιγμή μάζωξη των παιδιών του Παν. Αιγαίου!
Μπα, μπα. Hellenic; Είχα μπει μια φορά πολύ παλιά (μάλλον πριν απο αυτό το nick, οπότε μιλάμε για 3-4 χρόνια) αλλα δεν είχα ενθουσιαστεί. Εμένα όποιος θέλει θα με βρει GRnet (κόβω βόλτες σε διάφορα κανάλια) και MYchat. Επίσης όποιος θέλει ας σφυρίξει στο MSN
Στο Hellenic επικρατεί ένα οικογενειακό κλίμα θα έλεγα Έχουν αλλάξει αρκετά, πιστεύω, μέσα σε 4 χρόνια. Τέλος πάντων το προτιμώ γιατί δεν επικρατεί το χάος του GRNet...