Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
σεξ και μετά καμία επικοινωνία; |
|
|
Ψυχολογία - Ανθρώπινες Σχέσεις |
| Συγγραφέας |
σεξ και μετά καμία επικοινωνία; |
| |
|

Irene
Έμπειρος

Nov 29, 2008
232
Τόπος: Άγιος Νικόλαος , Κρήτη
|
|
Ευχαριστώ inertia...!!!
Παράθεση:
Αρχικά δεν είμαι αγόρι σου.
Κατά δεύτερον όταν κάποιος/α σου συμπεριφέρεται ελεϊνά την πρώτη φορά μετά δεν τον/την αποδέχεσαι πίσω χωρίς να σου ζητήσει καν συγνώμη πράγμα που έκανε το popaki10 και έτσι κάλα έπαθε. Και ξαναλέω η όλη της συμπεριφορά προς τον τυπά δείχνει ότι το μόνο που ήθελε ηταν σεξ μαζί του. |
Βρε άνθρωπέ (πες μου τώρα ότι δεν είσαι άνθρωπος να πεθάνω), έχεις φάει ποτέ κόλλημα;;;; αν ναι καταλαβαίνεις!!!! αν όχι τζάμπα πάει όλη η κουβέντα!!!!!!!!!!!
Παράθεση:
Στερεοτυπικες προκατηλλειμενες κομπλεξικες τεραστίου μεγέθους ανασφάλειας αντιλήψεις!!!! |
όταν το διάβασα εγώ δεν το πήρα στα σοβαρά γιατί προσπάθησε (πάντα κατά τη γνώμη μου) να απαντήσει σε αυτά που εκτόξευσες εναντίον της κοπέλας (που στο κάτω κάτω όπως προαναφέρθηκε δεν την ξέρεις για να της μιλάς με τέτοιο τροπο από τη στιγμή που δεν σου έχει κάνει κάτι ούτε σε έχει βρίσει). με λίγα λόγια υπερασπίστηκε την κοπέλα!!!!!
Θέλω να σου θέσω ένα παράδειγμα-ερώτηση και να μου απαντήσεις με ηρεμία! οκ;
Πες ότι έχεις φάει κόλλημα με κάποια. Γίνετε ότι γίνετε. Αυτή θέλει απλώς να περάσει καλά και να σε έχει για μια ώρα ανάγκης για όταν ξεμείνει (γιατί θέλουμε δε θέλουμε να το παραδεχτούμε υπάρχουν και αυτές οι γυναίκες - δεν είναι μόνο στους άνδρες αυτό το φαινόμενο ). Εσύ όμως θέλεις να το πάτε πιο σοβαρά...!!!! Αν σου πουλήσει δηλαδή ένα παραμύθι δεν θα γυρίσεις;;;;; Αν σου πει ότι τόσο καιρό έκανε μ******ς και ότι τώρα τα βαρέθηκε όλα δεν θα την πιστέψεις (ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ)
...τα σέβη μου και σε σένα inertia...
|
|
|
|
| |
|
|
|
Irene έγραψε:
Παράθεση:
Στερεοτυπικες προκατηλλειμενες κομπλεξικες τεραστίου μεγέθους ανασφάλειας αντιλήψεις!!!! |
όταν το διάβασα εγώ δεν το πήρα στα σοβαρά γιατί προσπάθησε (πάντα κατά τη γνώμη μου) να απαντήσει σε αυτά που εκτόξευσες εναντίον της κοπέλας (που στο κάτω κάτω όπως προαναφέρθηκε δεν την ξέρεις για να της μιλάς με τέτοιο τροπο από τη στιγμή που δεν σου έχει κάνει κάτι ούτε σε έχει βρίσει). με λίγα λόγια υπερασπίστηκε την κοπέλα!!!!!
|
Προφανώς...
Supersonic από την αρχή παρατηρώ μια ένταση στις απαντήσεις σου, γι'αυτό τσιλ άουτ λίγο...
Μπορείς να κάνεις καμιά πολεμική τέχνη για να ξεδώσεις...βοηθάει...
|
|
|
|
| |
|
|
|
Irene έγραψε:
Παράθεση:
Θέλω να σου θέσω ένα παράδειγμα-ερώτηση και να μου απαντήσεις με ηρεμία! οκ;
Πες ότι έχεις φάει κόλλημα με κάποια. Γίνετε ότι γίνετε. Αυτή θέλει απλώς να περάσει καλά και να σε έχει για μια ώρα ανάγκης για όταν ξεμείνει (γιατί θέλουμε δε θέλουμε να το παραδεχτούμε υπάρχουν και αυτές οι γυναίκες - δεν είναι μόνο στους άνδρες αυτό το φαινόμενο ). Εσύ όμως θέλεις να το πάτε πιο σοβαρά...!!!! Αν σου πουλήσει δηλαδή ένα παραμύθι δεν θα γυρίσεις;;;;; Αν σου πει ότι τόσο καιρό έκανε μ******ς και ότι τώρα τα βαρέθηκε όλα δεν θα την πιστέψεις (ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ)
...τα σέβη μου και σε σένα inertia... |
Και αγορι είμαι και άνθρωπος απλά δεν είμαι κανενός αγνώστου.
Δεν με ξέρεις καθόλου για να με αποκαλείς αγόρι μου, ανθρωπέ μου.
Το πρόβλημά μου ήταν αυτό, στο επισημαίνω γιατί βλέπω ότι δεν το κατάλαβες.
Αρχικά ότι "εκτόξευσα" το έκανα βάση των λεγομένων της κοπέλας και όχι έτσι επειδή μου ήρθε.Και επιπλέον δεν κατηγόρησα την pocahontas επειδή την υπερασπίστηκε, δικαίωμα της να γίνεται ο δικηγόρος οποιουδήποτε και οποιασδήποτε.
Εκνευρίστηκα στο σημείο όπου με έκραξε, με υποτίμησε και με έβρισε.
Και όσο αφορά την ερώτησή σου ναι έχω φάει κόλλημα και χόντρό αλλά όταν κατάλαβα τις προθέσεις της το διάλυσα μία και καλή και επίλθε η ηρεμία. Είπαμε να έχουμε αισθήματα αλλά να μην ξεπεράσουμε τα όρια, γιατί τότε πρόκειται για ηλιθιότητα.
ForzaMilan προσπάθησε να κάνεις πιο εύστοχες παρατηρήσεις. Δηλαδή στις απαντήσεις της pocahontas τι παρατηρείς ; Ίσως φταίω εγώ. Την άλλη φορά θα φροντίσω να βάλω προσωπάκια( γνωστά και ωw emoticon pictures). Αυτό που κάνεις και εσύ.
Και όσο αφορά τις απαντήσεις μου εγώ το μόνο που ήταν να κάνω ήταν να πώ την άποψη μου, όπως αυτό έκανε και το melaki, χωρίς να προσβάλλει, παραθέτοντας τις απόψεις της, τις όποίες σεβάστηκα.
Πάρτε την απάντηση του χρήστη melaki ως παράδειγμα για το πώς πρέπει να διαφονούμε γιατί δεν πρέπει να σας το έμαθε κανείς.
Τώρα αν κάποιος θέλει πολεμικές τέχνες ή σεξ ή ψυχίατρο αυτός μπορεί να είσαι εσύ.
Φιλικά πάντα αγορίνα. (Το χαμογελάκι έτσι γιατί πολύ υποκρισία πέφτει μπας και το καταλάβεις. ).
Έγινε επεξεργασία από τον/την Supersonic στις Κυρ, 24 Ιαν 2010 4:47 pm, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
Εγώ δε μίλησα για ψυχίατρο, ούτε για σεξ... Όποιος έχει τη μύγα...
Παράθεση:
Ωραίος ο τύπας. Δηλαδή εσυ τί ήθελες γάμο ; Μην μου πείς οτι σε χάλασε το σεξ . Άσε που αν σου έδειχνε εδιαφέρον θα τον παρατούσες όπως κάνουν οι περισσότερες. Με άλλα λόγια καλό παιδι = μλκας. |
Φυσικά και πρόκειται για μια απάντηση όλο σεβασμό, έτσι;
Μη περιμένεις καλύτερη αντιμετώπιση από ειρωνία, όταν ούτε εσύ δε σέβεσαι το συνομιλητή σου...
Αυτά, δε πρόκειται να ασχοληθώ άλλο με το θέμα, γιατί προκαλείς με τις απαντήσεις σου και δε θέλω να μπω σε μία ηλίθια αντιπαράθεση χωρίς νόημα.
|
|
|
|
| |
|
|
|
ForzaInter έγραψε:
Εγώ δε μίλησα για ψυχίατρο, ούτε για σεξ... Όποιος έχει τη μύγα...
Παράθεση:
Ωραίος ο τύπας. Δηλαδή εσυ τί ήθελες γάμο ; Μην μου πείς οτι σε χάλασε το σεξ . Άσε που αν σου έδειχνε εδιαφέρον θα τον παρατούσες όπως κάνουν οι περισσότερες. Με άλλα λόγια καλό παιδι = μλκας. |
Φυσικά και πρόκειται για μια απάντηση όλο σεβασμό, έτσι;
Μη περιμένεις καλύτερη αντιμετώπιση από ειρωνία, όταν ούτε εσύ δε σέβεσαι το συνομιλητή σου...
Αυτά, δε πρόκειται να ασχοληθώ άλλο με το θέμα, γιατί προκαλείς με τις απαντήσεις σου και δε θέλω να μπω σε μία ηλίθια αντιπαράθεση χωρίς νόημα. |
Μπορεί να μην το είπες ξεκάθαρα αλλά αυτά εννοούσες.
Και επειδή εσύ το ξεκίνησες μάλλον εσύ θα έχεις την μύγα.
Δεν νομιζω πως η απάντηση/άποψη μου έθιξε ή πρόσβαλε κανένα.
Αντιθέτως εσύ και η pocahostas εκτοξέυσατε βολές εναντίων μου.
Συνέχισε τις ειρωνίες, τις υποκρισίες, τις υπεκφυγές και τα υπονοούμενα και να είσαι σίγουρος ότι θα προκόψεις στην ζωή σου.
Και γενικά προσπάθησε να μην πολυασχολείσαι γιατί σου λείπει αρκετά η αντίληψη και η κριτική σκέψη.
Και όσο αφορά το θέμα μας το popaki10 πήρε αυτό που ήθελε και πιστεύω έμαθε από τα λάθη της όπως θα έπρεπε να κάνουν όλοι.
Οπότε δεν έχει νόημα να συζητάμε πλέον γι' αυτό το θέμα.
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Supersonic έγραψε:
Και γενικά προσπάθησε να μην πολυασχολείσαι γιατί σου λείπει αρκετά η αντίληψη και η κριτική σκέψη. |
Φίλτατε Supersonic, plz, με το παραπάνω αντί να ηρεμήσεις τα πράγματα, προσπαθείς να επιδεινώσεις την κουβέντα. Δεν επιθυμώ να προσπαθώ να κάνω τον Kofi Annan [όπως είπε αλλού κι ο Legend-x ], όμως δεν βλέπω να υπάρχει διάθεση να "βάλουμε λίγο νερό στο κρασί μας". Ας βάλουμε ένα τέλος στον τσακωμό, PLZ!
Το κάναμε flame wars πάλι, έλεος! Δηλαδή τόσο εύθικτοι είναι όλοι πια εδώ μέσα?
Supersonic έγραψε:
Και όσο αφορά το θέμα μας το popaki10 πήρε αυτό που ήθελε και πιστεύω έμαθε από τα λάθη της όπως θα έπρεπε να κάνουν όλοι.
Οπότε δεν έχει νόημα να συζητάμε πλέον γι' αυτό το θέμα. |
Για το θέμα, αν υπάρχει ενδιαφέρον και κάποιος/κάποια θέλει να το συζητήσει, είναι απολύτως θεμιτό.
Για τον τσακωμό και την μεταξύ μας όλη αντιπαράθεση, εκεί θα συμφωνούσα, πως δεν αξίζει να τον συνεχίσουμε... Επισημαίνω πως υπάρχουν 2 διαφορετικές παράλληλες "κουβέντες" που έχουν ανακύψει, και με την λογική αυτή επεμβαίνω.
with love +respect.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Inertia καλά θα είναι να μην βλέπεις μονόπλευρα τα πράγρατα και να είσαι λίγο αντικειμενικός. Δεν είμαι εγώ ο υπαίτιος αυτού του τσακωμού.
Ξαναλέω για πολλοστή φορά, εγώ το μόνο που έκανα ήταν να εκφράσω την άποψη μου για το θέμα, χωρίς να θίξω και να προσβάλλω την άποψη και την προσωπικότητα κανενός.
Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι τα βάλαν μαζί μου.
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Supersonic έγραψε:
Inertia καλά θα είναι να μην βλέπεις μονόπλευρα τα πράγρατα και να είσαι λίγο αντικειμενικός. Δεν είμαι εγώ ο υπαίτιος αυτού του τσακωμού.
Ξαναλέω για πολλοστή φορά, εγώ το μόνο που έκανα ήταν να εκφράσω την άποψη μου για το θέμα, χωρίς να θίξω και να προσβάλλω την άποψη και την προσωπικότητα κανενός.
Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι τα βάλαν μαζί μου. |
Supersonic, λυπάμαι ειλικρινά που το βλέπεις έτσι...
Προσπαθώ ωστόσο -όσο μπορώ- να είμαι αντικειμενικός, αφουγκραζόμενος κι γνώμες απλών αναγνωστών, που δεν γράφουν εδώ.
Και θαρρώ πως όταν κάποιος ξεκινά κάτι είναι ομοίως υπεύθυνος με όποιον συνεχίζει κάτι.
edit:
Pocahontas έγραψε:
Νόμιζα ότι είχα να κάνω με ακαδημαϊκούς πολίτες και με κάποιο επίπεδο μόρφωσης....όχι με ταγάρια!!! κι αμόρφωτα κομπλεξικά παιδάκια!!! Επείδη μάλλον δεν μπορείς να σταυρώσεις γκόμενα έχεις μαζέψει όλα τα κόμπλεξ του κόσμου! Αμά δεν μπορείς να διαβάσεις, να μην εκφέρεις και λόγο κι αφού δεν μπορείς να εξηγήσεις την κοινωνία δεν μπορείς να την απλοποιείς τσουβαλιάζοντας όλο τον κόσμο!
Διάβαζε πιο προσεκτικά,ακου παρθενοπιπίτσες....ανεφέρθηκε κανείς ξεχωριστά σε μόνο γυναίκες ή μόνο άντρες?! Ναι ρε ταγάρι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν μόνο σεξ και δεν τους κρίνω κι υπάρχουν κι άνθρωποι που αυτό δεν τους αρκει και μόνο. Ξέρω τι γινεται έξω αλλα εσύ είσαι τόσο κολλημένος και παραγκωνισμένος απο τις γκόμενες που βλέπεις μόνο ό,τι θες! Κι επιτέλους εξέφρασε μια γνώμη η κοπέλα είναι ανάγκη να τις βγάλεις όλα τα κόμπλεξ σου???!!! Και ναι μπορεί να τον γούσταρε και να έκανε σέξ μαζί του, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα ήθελε να συνεχίζει μαζί του!
Τέλος προσωπικά σε σένα, δεν είναι ολα ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε....αλλα με μάλλον με μόνο για τέτοιες καταστάσεις είσαι γιατί το κολλημένο μυαλό σου δεν είναι για κάτι άλλο! |
Ας μου επιτραπεί η παρέμβασή μου έστω και ετεροχρονισμένα, λόγια με τόση επιθετικότητα προς το πρόσωπο κάποιου, είτε τον γνωρίζει κάποιος είτε όχι, δεν αρμόζουν σε στοιχειώδη επίπεδα συνομιλίας... Δυναμιτίζουμε καταστάσεις ή προξενούμε απαντήσεις που όχι μόνο εκτρέπουν το θέμα, αλλά δημιουργούν συναισθηματικό φόρτο αντιπαραγωγικό και εν τέλει, άκρως λυπηρό ως κατάληξη...
"Γιατί βρε παιδιά, γιατί τόσο μένος πια?" <- απλώς μια πικρία βγάζω, τπτ άλλο...
Δεν έχω κι ούτε θα προσφέρω κάτι περισσότερο στη συζήτηση. Αν θέλετε να κλειδώσει το θέμα απλώς "γιατί έτσι γουστάρουν όσοι δίνουν τροφή σε αντιπαραγωγικές διχογνωμίες, μηδενός εξαιρετέου", τότε let's be. Αλλά είναι κρίμα. πολύ κρίμα.
Αυτά.
Έγινε επεξεργασία από τον/την inertia στις Δευ, 25 Ιαν 2010 12:34 am, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
Επειδή όντος έχει δίκιο ο inertia και επειδή έχουμε ξεφύγει από το θέμα, ζητώ συγνώμη για όποιον στεναχώρησα και έθιξα και ευελπιστώ στο παρόν μέλλον να εστιάζουμε στα θέματα και στην ουσία και να αφήσουμε τα όποια προβλήματα που μας εκνευρίζουν από έξω από αυτήν την δικτυακή κοινότητα.
Μην εκμεταλευόμαστε το ότι είναι το μοναδικό forum στην Ελλάδα αλλά μπορεί και στον κόσμο ολόκληρο που δεν έχει ban και delete posts και topics.
Ας το εκτιμήσουμε και ας συνεισφέρουμε όλοι σ'αυτήν την προσπάθεια.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Τα άπλυτα στη φόρα είναι αυτό το τόπικ! Τι να πει κανείς, ο καθένας λέει αυτό που του θυμίζει και αυτό που του φαίνεται. Όπως του κάτσει του καθένα. Εγώ δεν κατάλαβα γιατί από τη στιγμή που έχει τελειώσει το θέμα για την κοπελιά, αυτή κάθεται και το γράφει εδώ. Μάλλον κάτι την καίει ακόμα
Supersonic μην απολογείσαι σε κανένα μάγκα μου, όλοι γράφουν το κοντό τους και το μακρύ τους. Και γω δε συμφωνώ με την πάρτη σου πολλά από αυτά που έχεις γράψει με βρίσκουν αντίθετο μέχρι και εντελώς αδιάφορο χαχαχα. Βασικά το μόνο που με χαλάει είναι ότι κάποιοι μπορεί να μην πιστεύουν κιολας αυτά που γράφουν και μάλλον εσύ δεν είσαι μέσα σαυτους.
Το τελευταίο που είπες για μπαν, delete κλπ είναι και ενας λόγος που γουστάρω αυτή τη σελίδα, όσο μπάχαλο και να γίνεται πάνταν βγαίνει ένας αέρας ελευθερίας. Τώρα βέβαια έχω βαρεθεί λίγο το ρόλο του Inertia ως kofi anan και μερικών άλλων επίσης αλλα κάποιος πρεπει να βασταει και τα ισια, από τη στιγμή όμως που δεν βαρανε μπαν, μπουμ και μπαμ δεν τρέχει τιποτα ελπίζω να με πιάνεις.
Πολλά φιλιά στο ποπακι στέλνω, και της λέω να μην ανησυχεί και να κοιτάει μπροστά. Νταξει μανάρι μου; φεύγει το ενα λεωφορείο και έρχεται το αλλο, δεν πιστεύω να ήταν και ο ερωτας της ζωης σου, γιατι αμα ηταν περαστικά...
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |