σεξ και μετά καμία επικοινωνία;

Ψυχολογία - Ανθρώπινες Σχέσεις

Συγγραφέας σεξ και μετά καμία επικοινωνία;

Παρ, 29 Ιαν 2010 1:51 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

Supersonic
Γκουρού
Γκουρού

Aug 29, 2009
541

Argonaut πάντα θα γράψω αυτά που πιστεύω και όντος είναι μία εύστοχη παρατήρησή σου. Απολογήθηκα για τους εξής λόγους: Αρχικά γιατί παρασύρθηκα και βγήκα offtopic και αφετέρου έπεσα σε ένα πολύ χαμηλό και άθλιο επίπεδο.
Επίσης η συγνώμη μου πήγαινει και στο popaki γιατί όντος έβγαλα ένα πόρισμα για την πάρτη της χωρίς καν να την ξέρω και την συμπεριέλαβα στο group των άθλιων γυναικών που τις ενδιαφέρει μόνο το σεξ. Μπορεί να είναι και ετσι αλλά από την στιγμή που δεν ξέρω λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα της και την προσωπικότητά της δεν έπρεπε να είμαι τόσο ωμός . Μπορεί να το άξιζε μπορεί και όχι. Και ο τελευταίος λόγος είναι ότι πρέπει όλοι να κατανοούμε τα λάθη μας και να απολογούμαστε. Είναι πιό ανθρώπινο, και πιστεύω ότι δεν πρέπει να είμαστε εγωιστές και αλαζόνες, όλοι κάνουμε λάθη. Έτσι είπα να κάνω μία αρχή,
για να πάψει επιτέλους αυτή η ελεεινή νοοτροπία.Δηλαδή να μπαίνει ο καθένας μέσα και κράζει τον άλλο επειδή έχει τις απόψεις του αλλά και για να πάψει επίσης να εκμεταλλεύεται το ότι δεν θα φάει ban ή delete και αντιθέτος να το εκτιμήσει και να το σεβαστεί.

Κυρ, 07 Φεβ 2010 5:14 pm

popaki10
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Dec 17, 2009
8

Δεν χρειάζεται να μαλώνετε μεταξύ σας για ένα τόσο χαζό λόγο...Σίγουρα ο καθένας έχει το χαρακτήρα του, όπως και εγώ όπως και το παιδί για το οποίο σας μίλησα και γι' αυτό το λόγο είναι δύσκολο ο ένας να καταλάβει τις κινήσεις και τις αντιδρασεις του άλλου.
Ήταν ένας άνθρωπος που είχα εξιδανικεύσει στο μυαλό μου με ρόπο ανώριμο και πολύ ρομαντικό που δεν ταιριάζει στις μέρες μας.Σίγουρα φταίω και εγώ που κόλλησα μαζί του.
Να σας πω τελειώνοντας πως πριν από λίγες μέρες του εξήγησα σε ένα mail τους λόγους της συμπεριφοράς μου και το πως ένοιωθα για εκείνον και εκείνος μου απάντησε πως έχω τα ψυχολογικά μου, πως παριστάνω το θύμα και την καημενούλα, πως τρώγομαι με τα ρούχα μου και πως όλες οι επαφές έγιναν από την πλευρά μου και όχι από τη δική του.Έδειξε πως δεν είχε ποτέ του κανενα ίχνος συναισθηματισμού για εμένα και μου έριξε όλο το φταίξιμο που του μίλησα άσχημα.
Το μόνο που είχα να του πω ήτανε πως αν πίστευε αυτά τα πράγματα για μένα δεν είχε λόγο να με συναντήσει ξάνα μετά από ένα χρόνο.
Ήλπιζα να είχε καταλάβει πως του μίλησα άσχημα εξαιτίας των αισθημάτων μου γι΄αυτόν αλλά εκείνος το μόνο που είχε στο μυαλό του ήτανε το γεγονός ότι τον έβρισα και ήθελε να με πικάρει και να με μειώσει.

Κυρ, 07 Φεβ 2010 5:19 pm

Supersonic
Γκουρού
Γκουρού

Aug 29, 2009
541

Ο τυπάς για φούτσο σε ήθελε και για καβάτζα - ρεζέρβα. Είναι ξεκάθαρο. Σημασία έχει ότι είδες αυτό σχετικά νωρίς οπότε go on και keep walking και την επόμενη πιό προσεκτικά....... όχι ανοίξαμε και σας περιμένουμε.

Κυρ, 07 Φεβ 2010 5:31 pm

popaki10
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Dec 17, 2009
8

Έχεις δίκιο...Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να δείξω αυτό το ανοίξαμε και σας περιμένουμε....Το έβλεπα τελείως διαφορετικά.Βλακεία μου βέβαια γιατό ο άνθρωπος φαινότανε αλλά εγώ ήμουν στον κόσμο μου.Έπρεπε να διαβάσεις το μήνυμα του, ήταν τόσο πικρόχολο,με παρουσίαζε τόσο υστερική και πρίχτρα και έβγαζε την ουρά του απ' έξω.
Δεν ξέρω αν τα πίστευα όλα αυτά ή αν τα είπε για να με εκδικηθεί που τον έβρισα.Σημασία έχει ότι βγήκε και από πάνω.Και ήταν τόσο οργανωμένος 3 παραγράφους μου έγραψε.
Έγώ του μίλησα ήρεμα αλλά εκείνος δεν νομίζω να έδωσε και σημασία.Του είπα πως ίσως να φέρθηκα κάπως υπερβολικά αλλά το έκανα επειδή αισθανόμουν πράγματα για εκείνον...

Βασικά φέρθηκε όπως θα φέρονταν κάποιος που τον έχουν βρίσει και δεν έχει κανένα ενδιαφέρον και συναίσθημα για εκείνον που τον έβρισε ώστε να το ψάξει κάπως περισσότερο.

Κυρ, 07 Φεβ 2010 5:35 pm

Supersonic
Γκουρού
Γκουρού

Aug 29, 2009
541

Ότι έγινε έγινε από εδώ και πέρα συνέχισε την ζωή σου, χωρίς να σου γίνει βίωμα. Μην κλειστείς στον εαυτό σου και στον επόμενο ή επόμενους δώσε ευκαιρίες χωρίς να χάσεις την αξιοπρέπειά σου και τον εαυτό σου.
Thing positive . . . . .

Κυρ, 07 Φεβ 2010 5:40 pm

popaki10
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Dec 17, 2009
8

Δεν θέλω να πιστεύω πως έχω χάσει την αξιοπρέπεια μου επείδη φέρθηκα εντελώς παρορμητικά και συναισθηματικά σε ένα παιδί που μου άρεζε πολύ.
Προσπάθησα για κάποιον που ήθελα πολύ, αλλά τελικά δεν άξιζε.
Τι πιστεύεις ότι σκέφτεται αυτός για μένα τώρα;Ότι έχω χασει την αξιοπρέπεια μου;

Κυρ, 07 Φεβ 2010 5:48 pm

Supersonic
Γκουρού
Γκουρού

Aug 29, 2009
541

Βασικά λέω ότι θα σκέφτεται ότι είσαι λίγο ηλίθια.....αλλά από ότι βλέπω δεν λές να ξεκολλήσεις ....

Κυρ, 07 Φεβ 2010 5:56 pm

popaki10
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Dec 17, 2009
8

Ζήτησα τη γνώμη σου για κάτι που με πείραξε πολύ.Τώρα αν εσύ θέλεις να με προσβάλεις πρόβλημα σου.Το μήνυμα για το οποίο σου μίλησα μου το έστειλε πριν λίγες μέρες,την ημέρα της γιορτής μου, ήτανε η πρώτη "ευχή" που διάβασα και εφόσον δεν είμαι αναίσθητη με επηρέασε κάπως γι΄αυτό και το συζητάω.Αν το πρόσεξες είχα πολύ καιρό να μπω στο forum και να το συζητήσω, το είχα ξεχάσει κάπως αλλά αυτά τα λόγια με πείραξαν και το ξανασκέφτηκα.
Δεν έχω καμία όρεξη να προσβάλλει κανένας όμως.

Κυρ, 07 Φεβ 2010 6:00 pm

Supersonic
Γκουρού
Γκουρού

Aug 29, 2009
541

Δεν είχα σκοπό να σε προσβάλλω. Απλά απάντησα στην ερώτησή σου. Αυτό πιστεύω ότι θα σκέφτεται ο τυπάς. Από εκεί και πέρα αν εσύ δεν θέλεις την άποψή μου μην την ζητάς.

Κυρ, 07 Φεβ 2010 6:12 pm

e3iswsi
Γκουρού
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών

μην ασχολείσαι καθόλου με τον κομπλεξικό. ούτε να του μιλάς ούτε να αναρωτιέσαι τι σκέφτεται. του δίνεις αξία

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Ερωτηματολόγιο διδακτορικής διατριβής...

από Anatolia
Συζήτηση: Ερωτηματολόγια-Questionnaires - Επιστημονική έρευνα Απαντήσεις: 0

Πεμ, 17 Μάϊ 2018 12:33 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Θεματολογία των εισαγωγικών εξετάσεων...

από gatouf
Συζήτηση: Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές σπουδές Απαντήσεις: 3

Παρ, 19 Ιούν 2015 1:39 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις ΔΟΥΛΕΙΑ: Μετά τη σχολή τι;

Συζήτηση: Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Απαντήσεις: 0

Τετ, 12 Νοέ 2014 1:45 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Αστρονομική ομάδα-αναβολή παρατήρησης...

από maximos
Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] (ΠΑΛΑΙΑ) Αστρονομική Ομάδα Απαντήσεις: 0

Τρι, 17 Δεκ 2013 9:54 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ΡΟΔΟΣ] Θεατρική Ομάδα (Επικοινωνία)

από mikeef
Συζήτηση: [ΡΟΔΟΣ] Θεατρική Ομάδα Απαντήσεις: 3

Τρι, 06 Νοέ 2012 7:32 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics