σεξ και μετά καμία επικοινωνία;

Ψυχολογία - Ανθρώπινες Σχέσεις

Συγγραφέας σεξ και μετά καμία επικοινωνία;

Δευ, 08 Φεβ 2010 7:02 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

melaki
Έμπειρος
Έμπειρος

Aug 24, 2008
289
Τόπος: corfu

Και τι νομίζεις?Οτι όλες θα πέσουν????!!Μονο οι ηλήθιες πέφτουν μόνο με τα λόγια!!!!!!Αν δεν δουν και πράξεις ξέχνα το....Εκτός και αν μιλάς γαι συγκεκριμένη κατηγορία...Ξέρεις αυτές του χαμηλόυ επιπέδου(ευγενικά)...........Αυτές δεν είναι και έξυπνες!!!!

Δευ, 08 Φεβ 2010 7:21 pm

Supersonic
Γκουρού
Γκουρού

Aug 29, 2009
541

Στα λόγια μου ήρθες. Αν δεν το κατάλαβες το είπα ειρωνικά. Στον Constantine πες τα που ανάρτησε την λίστα.

Δευ, 08 Φεβ 2010 7:48 pm

Constanteins...
Γκουρού
Γκουρού

Feb 09, 2009
671
Τόπος: Volos, Magnesia

Δεν μίλησα για λόγια έρωτα ότι είναι η μόνη οδός για να κάνεις κάτι..τα έστειλα στην popaki10 γιατι εγω κατάλαβα οτι έπεσε θύμα ενός τυπά που τον βρίσκεις στα περισσότερα μέρη...μην πεταχτείς και πεις ότι δεν τους βρίσκεις στα περισσότερα μέρη γιατί θα εκλάβω άλλη γνώμη για κάποια πράγματα και μην ξεχνας...είμαι και εγώ άντρας και ξέρω κάποια πράγματα που μόνο εμείς οι άντρες γνωρίζουμε...

Φίλε Supersonic μην σχολιάζεις κακόβουλα το κάθε πράγμα που βλέπεις...αν θες να κοροϊδέψεις αυτά που έβαλα στην παράθεση τότε κάν'το με διαφορετικό τρόπο...πιο κόσμιο...όχι "Ποιητής" και τρίχες κατσαρές...

Αν μια κοπέλα χρειάζεται στήριγμα και δεν το βρίσκει στον ώμο ενός άντρα τότε αυτός ο άντρας είναι για τα σκουπίδια... ένα μπάζο...

Όταν μας παραθέτεις τις εμπειρίες σου σχολιάζοντας τις σκέψεις των άλλων με τον τρόπο σου, ξέρεις τι δείχνεις? Ότι δεν νιάζεσαι όυτε καν για το άτομό σου...γιατί?...Γιατί το κάνεις αυτό?..δεν σου άρεσαν αυτά που έγραψα?...Τι έπαθες?..έμαθες από τα λάθη σου και δεν θες να τα ξαναδείς?..η popaki10 μπορεί να τα χρειάζεται για να νιώσει καλύτερα...εσύ γιατί κοροϊδεύεις?...

Δευ, 08 Φεβ 2010 8:13 pm

Supersonic
Γκουρού
Γκουρού

Aug 29, 2009
541

Ρε παλίκαρε ειλικρινα εσύ δεν το έγραψες αυτά; ----->
Με λόγια που αν κάποιος άντρας σου πει τουλάχιστον 3 από αυτά τότε σ'αγαπάει πραγματικά. Απόλαυσέ τα!!

Δευ, 08 Φεβ 2010 8:38 pm

e3iswsi
Γκουρού
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών

αυτός τα έγραψε. τον είδα κι εγώ.

Δευ, 08 Φεβ 2010 8:41 pm

Supersonic
Γκουρού
Γκουρού

Aug 29, 2009
541

e3iswsi έγραψε:
αυτός τα έγραψε. τον είδα κι εγώ.

Έλα έχω και μάρτυρα!
Laugh Laugh Laugh Laugh Laugh

Δευ, 08 Φεβ 2010 9:37 pm

Constanteins...
Γκουρού
Γκουρού

Feb 09, 2009
671

Άντε μωρε κάθομαι και ασχολούμαι και εσείς κοροϊδεύεται..αν καταλάβαινες με τι εννοούσα δεν θα πετούσες τέτοια...δεν μπορώ άλλο...

Μπήκες για να κοροϊδέψεις εδώ..γιατί δεν κάνεις κάτι για να νιώσει μια κοπέλα κάπως καλύτερα?...γιατί "τους την πέφτεις" σε όλους?..Κατάλαβέ το επιτέλους ότι όταν κάποιος χρειάζεται βοήθεια πρέπει να την παραχωρούμε με τον καλύτερο τρόπο...Εσύ έτσι πιστεύεις ότι μπορείς να βοηθήσεις?...Τι είναι αυτά?...Έλεος!

Τρι, 09 Φεβ 2010 11:44 am

Supersonic
Γκουρού
Γκουρού

Aug 29, 2009
541

Παλίκαρε δεν σε κοροϊδεύει κανένας. Παρεξήγησης.
Απλά διαφώνισα σε αυτό που έγραψες.

Δηλαδή ότι λέγοντας μόνο λόγια θα αγαπάει κάποιος κάποια και το αντίστροφομο, χωρίς να κάνει έργα.

Γι' αυτό και η ειρωνία ότι θα τα λέω σε γκόμενες κτλ.

Επίσης δεν συμφωνώ με το σκεπτικό να παραπληροφορούμε, να λέμε ψέματα και να δίνουμε ψεύτικες ελπίδες προκειμένου να "φτιάξουμε" το κέφι κάποιου.

Κλείνοντας θα πώ σε σένα και σε αρκετούς από εσάς να σταματήσετε να κράζετε, να μειώνετε, να χαρακτηρίζετε και να κρίνετε αρνητικά όποιον διαφωνεί με εσάς.

Να μην τα πέρνετε όλα τις μετρητοίς και να ρωτάτε κάτι αν δεν το καταλάβατε σωστά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Αν πάλι διαφωνείτε δεν έχετε πάρα να το πείτε και να σε σεβαστείτε και τον συνομιλητή σας αλλά και τις απόψεις απόψεις του, καθώς και τις δικές σας απόψεις.

Δεν γνωριζόμαστε από χτές και μην βγάζετε γρήγορα και λανθασμένα συμπεράσματα για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του άλλου.

Δεν είμαστε ούτε Νεάντερταλ ούτε Χομο Σάπιενς ούτε ζώα.

Τρι, 09 Φεβ 2010 7:28 pm

Constanteins...
Γκουρού
Γκουρού

Feb 09, 2009
671

Συμφωνώ και επαυξάνω μαζί σου ότι δεν πρέπει να στηριζόμαστε μόνο στα λόγια, αλλά εγώ είπα πιο κάτω κιόλας ότι δεν φτάνουν μονο αυτά. Και γιατί δεν με ρώτησες να σου εξηγήσω τον λόγο που τα έβαλα?Γιατί κρίνεις και κοροϊδεύεις?

Αμα θυμηθώ δικές σου δημοσιεύσεις, πιστεύω οτί είσαι και εσύ απόλυτος:

Supersonic έγραψε:
Και επιτέλους σταματήστε να το παίζεται παρθενοπιπίτσες και δεχθείτε τις συνέπειες των πράξεων σας. Γουστάρετε σεξ. Τέλος !!!!!

Supersonic έγραψε:
Αρχικά δεν είμαι αγόρι σου.

Κατά δεύτερον...

ForzaInter έγραψε:
Προφανώς...

Supersonic από την αρχή παρατηρώ μια ένταση στις απαντήσεις σου, γι'αυτό τσιλ άουτ λίγο... Smile
Μπορείς να κάνεις καμιά πολεμική τέχνη για να ξεδώσεις...βοηθάει...

Supersonic έγραψε:
Και αγορι είμαι και άνθρωπος απλά δεν είμαι κανενός αγνώστου.
Δεν με ξέρεις καθόλου για να με αποκαλείς αγόρι μου, ανθρωπέ μου.
Το πρόβλημά μου ήταν αυτό, στο επισημαίνω γιατί βλέπω ότι δεν το κατάλαβες.

Ίσως μπορώ να χρησιμοποιήσω την τελευταία παράθεση, για να πώ ότι πειράχτηκα και εγώ με τον τρόπο απάντησής σου(μάλλον επειδή στον γραπτό λόγο δεν μπορούμε να καταλάβουμε το ύφος έκφρασης).

Supersonic έγραψε:

Συνέχισε τις ειρωνίες, τις υποκρισίες, τις υπεκφυγές και τα υπονοούμενα και να είσαι σίγουρος ότι θα προκόψεις στην ζωή σου.

(Ποιός μιλάει..)

Τέλος πάντων δεν θα βγούμε εκτός θέματος τώρα. Εγώ απλά θεώρησα ότι αν η popaki10 νιώθει ότι δεν έχει χάσει την αξιοπρέπειά της(από την ίδια εξαρτάται αυτο) και νιώθει ότι μπορει να ξαναφτιάξει την ζωή της μακριά από άτομα χαμηλού επιπέδου, τότε ένα καλό "push" θα ήταν πολύ καλό στον "Ρομαντικό" τομέα.

popaki10 έγραψε:
Έχεις δίκιο...Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να δείξω αυτό το ανοίξαμε και σας περιμένουμε....Το έβλεπα τελείως διαφορετικά.Βλακεία μου βέβαια γιατό ο άνθρωπος φαινότανε αλλά εγώ ήμουν στον κόσμο μου.

Αυτό αγαπητή, είναι δείγμα ρομαντισμού! Είναι πολύ φυσιολογικό να μην είσαι στην πραγματικότητα όταν αγαπάς κάποιον και να κοιτάς τον παράδεισο στα μάτια του.

popaki10 έγραψε:
Του είπα πως ίσως να φέρθηκα κάπως υπερβολικά αλλά το έκανα επειδή αισθανόμουν πράγματα για εκείνον...

Άλλο ένα δείγμα ότι ο έρωτας μπορεί να σε φτάσει στην υπερβολή.

Arrow Ξέρεις τι πιστεύω? Αν ο τυπάς σε αγαπούσε, τότε θα ήσουν σε μία κατάσταση ΝΙΡΒΑΝΑ. Αυτό δεν θα ήθελες? Δεν θα ήθελες να τον κοιτάς στα μάτια και να χάνεσαι στο άπειρο? Βρές το άτομο που θές να δώσεις το σώμα και την ψυχή σου και ζήσε μαζί του τα ωραία και τα άσχημα της ζωής!

Supersonic έγραψε:
Μην κλειστείς στον εαυτό σου και στον επόμενο ή επόμενους δώσε ευκαιρίες χωρίς να χάσεις την αξιοπρέπειά σου και τον εαυτό σου.

Σκέψου popaki10 αυτά τα λόγια καλά και δες τι θα κάνεις...!!

Respect++

Πεμ, 11 Φεβ 2010 8:45 am

popaki10
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Dec 17, 2009
8

ok παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές όλους σας.
Συγγνώμη που σας έπρηξα με το θεμα....
Είμαι σε καλό δρόμο πιστεύω και το έχω πάρει και κάπως εγωιστικά πλέον.

Δεν καταλαβαίνω γιατί να στεναχωριέμαι...Ήθελα κάποιον του το έδειξα και προσπάθησα...Τώρα αν εκείνος θέλει να με θεωρεί ηλίθια γι' αυτό, πρόβλημα του.
Αν δεν του άρεζε ας μην ασχολούνταν.
Αυτό δείχνει μεγάλη ανωριμότητα.

Να 'στε καλά και πάλι ευχαριστώ.

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Ερωτηματολόγιο διδακτορικής διατριβής...

από Anatolia
Συζήτηση: Ερωτηματολόγια-Questionnaires - Επιστημονική έρευνα Απαντήσεις: 0

Πεμ, 17 Μάϊ 2018 12:33 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Θεματολογία των εισαγωγικών εξετάσεων...

από gatouf
Συζήτηση: Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές σπουδές Απαντήσεις: 3

Παρ, 19 Ιούν 2015 1:39 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις ΔΟΥΛΕΙΑ: Μετά τη σχολή τι;

Συζήτηση: Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Απαντήσεις: 0

Τετ, 12 Νοέ 2014 1:45 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Αστρονομική ομάδα-αναβολή παρατήρησης...

από maximos
Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] (ΠΑΛΑΙΑ) Αστρονομική Ομάδα Απαντήσεις: 0

Τρι, 17 Δεκ 2013 9:54 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ΡΟΔΟΣ] Θεατρική Ομάδα (Επικοινωνία)

από mikeef
Συζήτηση: [ΡΟΔΟΣ] Θεατρική Ομάδα Απαντήσεις: 3

Τρι, 06 Νοέ 2012 7:32 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics