... ειπα ολα τα χουμε εδω, περναμε πολυ καλα, να μην υπάρχει και κατι να σχολιαζουμε, να συζηταμε για αθλητικά θεματα?! να εκφραζομαστε ως φίλαθλοι βρε αδερφέ... το μόνο που θέλω να σας παρακαλέσω είναι να μην φανατιζόμαστε..και να λεει καθένας την αποψη του χωρις βωμολογιες...ναι? ως ολυμπιακός λοιπον ξεκινάω.. σάρωσε χτες ο ολυμπιακός... και ο παναθηναϊκός νικησε και τον ολυμπιακό στο μπάσκετ και την ιντερ στο ποδόσφαιρο την εβδομαδα αυτη? νομίζω?? ε? σωστά τα λέω? εσάς πώς σας φάνηκαν τα παιχνίδια??
Εγώ είμαι Ολυμπιακός και θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενική....
Ξέρουμε ότι στο μπάσκετ δεν έχουμε καλή ομάδα... άρα δεν σχολιάζουμε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό,τον αγώνα όμως με την Μπεμφίκα αξίζει να τον σχολιάσουμε...
Πιστεύω ότι δεν θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα....Όταν μπήκε το πρώτο γκολ,η αλήθεια είναι,περίμενα από λεπτό σε λεπτό να αρχίσουν να πέφτουν βροχή τα γκολ από την Μπεμφίκα....Από το δεύτερο όμως και μετά λέω εδώ είμαστε...GAME OVER
Και από την άλλη και ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά...
Συγχαρητήρια λοιπόν και στις δύο ομάδες...
αν και δεν είδα κανένα αγώνα από τους δύο (στο ποδόσφαιρο γιατί περιεργαζόμουν το νέο μου Ιντερνετ και στο μπάσκετ γιατί δυστυχώς δεν είχε σήμα στην τηλεόραση μου - φαντάζομαι πολύ ακόμη δεν θα είχαν με την βροχή που έριχνε...) θα συμφωνήσω με την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερ ομάδα στο μπάσκετ...
στο ποδόσφαιρο με ενημέρωνε ο φίλος μου από msn για τα γκολ...
ρε παιδιά... μπασκετ παίζανε...???
anyway, συγχαρητήρια για τις επιτυχίες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη... Χρειαζόμαστε πόντους για να ανέβουμε ακόμη περισσότερο στην σχετική κατάταξη της UEFA...
Hello φιλαθλοι!! τι εχετε να σχολιασετε για τον παναθηναϊκο που ποοσα γκολ εβαλε? αλλα και για τον ολυμπιακο? εεμ? αλλα αυτα τα δοκαρια σου στοιχιζουν βρε παιδι μου......
Καλησπέρα κ απο μένα. Λοίπον ο Παναθηναϊκος πάει καλά αυτες τις μέρες παρουσιάζει δεμένη κ με συνοχή ομάδα τωρα για πόσο θα κρατήσει αυτο δεν ξέρω ειναι όπως λεει ενας φίλος μου αυτοκαταστροφική ομάδα αυτη κ ο Αλέφαντος Τέσπα.
Την πέμπτη ειδαμε ενα παναθηναϊκο που θημηζε εποχές Sergio Markarian για όσους δεν θημούνται εναν κοντο γεράκο γύρο στα 50 με μυτη σαν του πυγκουϊνου που έφτασε τον παναθηναικο στους 8 απ οτι θυμαμε του CL.Τώρα στο Μπάσκετ νταξει δεν λες οτι τα πήγε κ καλα έχασε απο τη Μπαρτσελονα αλλά δεν πειραζει μην τα θελετε κ ολα δικα σας μακάρι να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις μπας κ παρει η ελλαδα κανενα βαθμο στην uefa και ανέβουμε κάποιες θέσεις στη βαθμολογία .
Αυτά από μένα
Irene έγραψε:
Εγώ είμαι Ολυμπιακός και θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενική....
Ξέρουμε ότι στο μπάσκετ δεν έχουμε καλή ομάδα... άρα δεν σχολιάζουμε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό,τον αγώνα όμως με την Μπεμφίκα αξίζει να τον σχολιάσουμε...
Πιστεύω ότι δεν θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα....Όταν μπήκε το πρώτο γκολ,η αλήθεια είναι,περίμενα από λεπτό σε λεπτό να αρχίσουν να πέφτουν βροχή τα γκολ από την Μπεμφίκα....Από το δεύτερο όμως και μετά λέω εδώ είμαστε...GAME OVER
Και από την άλλη και ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά...
Συγχαρητήρια λοιπόν και στις δύο ομάδες...